PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, September 28, 2013

Scurtã actualizare privind energiile– 23 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Scurtã actualizare privind energiile– 23 Septembrie, 2013
 
Dragi prieteni!

Ziua de ieri sa încheiat pentru mine cu o injectie masivã de energie. Asa cum am comentat deja în mesajul precedent, m-am asezat noaptea trecutã, reconectîndu-mã la Lac si la ascultarea energiilor Echinoctiului. A fost ATÎT de puternic. Am”vãzut” cã ne transformam cu totii în flãcãri albe individuale, formînd un cerc de foc împrejurul apelor turcoaz ale Lacului. Am înteles cuvîntul <>, în momentul în care am simtit un flux puternic de particule, apãrînd din ansamblul acestui cerc, si imaginea pe care am primit-o, a fost cã era ceva asemãnãtor cu Large Hadron Collider de la CERN. M-am prãbusit pe pat dupã aproximativ 40 de minute, însã energiile au continuat sã se dezlãntuie în mine, timp de douã ore sau mai mult. În aceastã dimineatã, mã simteam atît de plinã de enrgie, cã a trebuit sã merg sã lucrez în gradina mea de zarzavat, timp de cîteva ore, înainte de a mã aseza pentru a canaliza mesajul de astãzi. Încã mã simt plinã de energie si gata pentru a FACE lucruri, ceea ce astept cu adevãrat, cu adevãrat asta se gãseste aici pentru a rãmîne!

Acesta este mesajul pe care l-am primit azi de la CC:

<< Asa cum multi dintre voi au remarcat deja, fluxul masiv de luminã care va inundat în cursul sãptãmînii trecute, a avut deja un impact pe sistemul vostru. De data asta, nu ne referim la orice disconfort fizic, ci mai degrabã la ceea ce voi puteti experimenta dupã toate astea. Pentru unii, asta va fi ca si cum ar fi primit un nou contract de viatã, în multe feluri, pe mãsurã ce sunteti umpluti cu o rezervã aparentã fãrã sfîrsit de energie, care vã va ajuta sã furnizati toate eforturile pe care sunteti pe punct de a le intreprinde. Pentru altii, asta va fi ca si cum ar simti cã totul se calmeazã în sfîrsit în ei, permitîndu-le sã fie capabili de a avea o privire de ansamblu asupra tuturor lucrurilor.

Dupã cum stiti cu totii bine, atunci cînd vã gãsiti în mijlocul acestor enorme explozii de energie, asta poate sã facã sã fie difícil sã vã concentrati, de mod cã vã veti simti ca pierduti în mijlocul valurilor, ca si cum ati fi pierdut contactul complect cu pãmîntul. De fapt, nu este cazul, noi ne permitem sã ghicim cã multi dintre voi se simt ca si cum ar fi iesit mai mult din apã. Deci, aruncati o privire împrejurul vostru, si vedeti dacã puteti detecta schimbãrile, nu numai în spatiul vostru personal, dar de asemenea mai departe. Prin urmare, veti fi în mãsurã chiar de a VEDEA ceea ce se întîmplã cu adevãrat, si în multe privinte, este possíbil ca umbrele sã fi fost eliminate o datã pentru totdeauna. Deoarece cu aceastã pauzã, apare mai multã claritate, si voi veti fi capabili sã o întrebuintati pentru a gãsi calea voastrã, în mijlocul la ceea ce altii pot denumi de moloz, însã pentru voi, va fi ca si cum ati merge pe o cale între multe obstacole care se ridicau pe vremuri pe drumul vostru. Deci, respirati profund, si deschideti-vã complect inima voastrã si ochii vostrii, la ceea ce se gãseste în fata voastrã. Noi credem cã voi toti veti gãsi ceva care sã vã înveseleascã, dacã o veti face. >>

Cu mult drag de la mine, Aisha.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius