PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 351 - 05:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 351– 07 Septembrie, 2013

Cum în ultimul timp voi sunteti mai mult decît constienti, vînturile schimbãrii nu au scãzut, si nici nu o vor face. Am auzit gemetele de agonie a multora dintre voi, însã dorim sã vã asigurãm cã, de data aceasta, veti gãsi îndemn si sprijin, nu distrugere si haos. Cãci voi cu totii v-ati ales destinul de mult timp, si deschizîndu-se de la început acestor emisiuni energetice, veti gãsi cã aceste vînturi vã vor umfla literalmente pînzele, si vã vor da un impuls mai mare în directia destinului vostru. Cu alte cuvinte, ceea ce pentru unii va fi interpretat ca o loviturã devastatoare iluziei lor, pentru voi va deveni un brînci puternic din spate.
Deci valorizati aceste vînturi puternice, pentru tot ceea ce ele sunt, si pentru tot ceea ce ele aduc. Însã pentru acei care încã stau agãtati de rãdãcinile moi, care îi mentin în mod precar legati la vechiul, nu va fi o veste bunã. În timpurile astea, rãdãcinile vor începe sã cedeze în sfîrsit, si doar dacã nu-si vor schimba sprijinul, si se vor agãta de ceva mai substantial, asa cum ati fãcut voi, ei se vor gãsi în cãdere liberã în directia uitãrii aparente. În prezent, toti au o alegere, si încã, alegerea este deschisã acelora încã indecisi. Însã amintiti-vã, termenul pentru decizia finalã, pentru ca asta sã fie cu adevãrat ceea ce este, nu este un termen indefinit. În loc de asta, va exista un punct de viraj, care va spune da, sau nu, pentru „da, eu vreau sã abandonez domeniul meu asupra vechii lumi si ruinele trecutului”, sau „nu, eu refuz sã-mi deschid ochii si inima mea acestei lumini puternice”.
Si astfel, timpul de a alege directiile este deasupra voastrã, si pentru acei care încã sunt agãtati de vechiul, vor gãsi ancorajul lor precar, gata sã se desprindã, o datã pentru întotdeauna. Amintiti-vã, vechiul nu poate supravietui în aceastã luminã puternicã, care se cerne acum desupra voastrã a tuturor, cãci vechiul nu poate prospera în aceastã vibratie înaltã care este în curs de a deveni noua sursã, pentru toatã aceastã planetã. Pentru cã Mama Pãmînt, a început sã fredoneze o muzicã foarte diferitã de aceea dinainte, si ca atare, acei care nu vor fredona lîngã ea, se vor simti complect afarã din sintonie, în toate felurile.  Deci, acei care încã î-si pun degetele în urechi, pentru a bloca sunetul lui ACUM, de fapt vor avea momente foarte dificile înaintea lor. Amintiti-vã, voi toti puteti cînta împreunã cu aceastã nouã vibratie celestialã – dacã optati sã o faceti. Nimeni nu este exclus din asta, tot ceea ce aveti de fãcut este sã vã deslegati literalmente auzurile si inima voastrã, si muzica vã va umple la punctul de a se revãrsa.
Deci din nou spunem, amintiti-vã cã asta este o alegere pe care fiecare, si toti membrii rasei omenesti trebuie sã o ia, de cãtre ei proprii, si asta este o alegere care trebuie sã fie fãcutã la nivel de suflet, nu superficial. Cãci atunci, si numai atunci, voi veti începe sã auziti cu inima, si acesta este unicul mod posibil pentru a se adãuga acestui cor edificant de voci omenesti, care deja cîntã aceastã frumoasã melodie mai sus, în ceruri, si jos, pe Pãmînt.

 by Aisha North on September 05, 2013.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius