PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, September 11, 2013

15:08:2013 Partea 343 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 343


Nelinistea se va mãri în multe feluri, în timp ce se apropie dezvãluirea. Stim, cã multi cred cã acest lucru va fi ca o scenã a unuia dintre aceste succese ale Hollyoodu-lui, însã la ceea ce ne referim, nu are nici o asemãnare cu nimic de acest gen. Din nou (referim), perceptia umanã este foarte limitatã, si atunci cînd vi se cere sã o imaginati în mintea voastrã, veniti invariabil cu o imagine care seamãnã cu ceva ce ati mai vãzut înainte. Ei bine, în acest caz, noi vã garantãm cã nu ati “ vãzut “ nici o datã asa ceva, si cînd v-o prezentãm astfel, înseamnã într-adevãr cã la ce ne referim, nu poate fi ceva la care veti assista cu vedenii, pe care voi puteti sã le aveti în vedere. Nu, acest lucru nu este o piesã despre stirile de la ora nouã, sau sã aparã pe ecrane, sau în ziare, acest lucru este ceva de o magnitudine si de o naturã, care nu a fost experimentatã de nimeni dintre voi înainte, prin urmare, existã imposibilitatea de a începe chiar de a întelege în prealabil. Însã asta ESTE mare, noi vã garantãm asta, si acesta va fi un eveniment de o naturã care va reverbera în depãrtãri si în lãrgimi, nu numai în limitele propriului corp fizic al vostru. 
Da, vorbim cu ghicitori, ca de obicei, dar credem cã ati început, probabil, sã vã obisnuiti cu acest lucru, chiar dacã va fi perceput ca fiind putin obositor uneori. Dar, asa cum a fost repetat adesea, nu existã nici un vocabular pentru ceea ce facem aluzie aici, cel putin nu în limba voastrã, în viata de zi cu zi. Însã existã o modalitate de a descrie, dar acesta va fi un mod care poate fi experimentat numai individual de fiecare dintre voi. Dacã am spune cã s-ar putea asemãna cu ceva ce ati simtit deja în timpul uneia dentre sesiunile voastre colective, nu vom fi prea departe de tintã, însã din nou, acest lucru va fi ceva foarte, foarte special, într-adevãr. Acesta poate asemãnat cu un vas de flori, în comparatie cu un întreg domeniu vast al acestora. Cu alte cuvinte, sunteti cu totii mai aproape de o undã, sau poate ar trebui sã spunem cu o suvitã a întregii tesãturi a constiintei voastre, ceva care se va rupe în bucãti dintr-o datã, si toate legãturile care o tin ferm blocat în ea, si cã încã va tine dupã aceea, pentru a atinge libertatea de a fi cu adevãrat propiul sãu sine însusi. Cu alte cuvinte, o astfel de dezvãluire, care va stabili atît de mult în miscare, nu numai în fiecare dintre voi, dar, de asemenea, în colectiv. 

Însã din nou, nu vã putem da detalii, pentru cã va fi într-adevãr o cãutare a unui sens, pentru a încerca sã o punem în cuvinte, încercînd sã vã dãm un avertisment în prealabil asupra factului. Si nu, nu este de avertizare la fel ca în “ pericol “, un fel de avertizare ca sã vã pregãtiti sã fiti coplesiti într-un mod în care nu ati fost înainte niciodatã. Stim cã acest lucru va suna inverosímil pentru multi dintre voi, si ceea ce majoritatea ar prefera, este într-adevãr ceva mult mai palpabil, ceva care ar rezista nu numai în fata voastrã, si altul ar spune “ vezi, ti-am spus deci, este adevãrat “. Însã nu vã agitati dragi prieteni, acea zi va veni, însã înainte de a o face, veti experimenta destule alte lucruri, care vor spãla îndoiala, chiar si a celui mai ne-încrezãtor creier uman. Lãsati asta acum la o parte, dar înainte de a pleca, vã invitãm pe toti sã vã asezati în liniste si sã vã deschideti cãtre acest teren magic de flori stranii care sunt pe cale de a înflori. Noi credem cã veti obtine toti un gust de arome minunate deja din asta, dacã o veti face. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius