PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 350 – 05 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 350 – 05 Septembrie, 2013


Asa cum poate ati observat, valurile de energie, care au cãzut peste voi în tot timpul acestei ultime întîlniri, au agitat destul. Si nu totul poate fi interpretat ca fiind negativ, deoarece pe timp ce ne adunam, multi dintre voi s-au confruntat cu propria lor putere, prin toate provocãrile pe care aceastã luminã le-ar fi putut pune în brate. Amintiti-vã tot ceea ce lumina aduce la suprafatã, are doar un singur motiv, si este acela de a vã face sã vedeti propria voastrã fortã, punîndu-vã fatã în fatã cu tot ceea ce este ascuns. Si cînd spunem ascuns, nu ne referim într-un sens sinistru, ci la o descriere a amprentelor energetice, care pot fi încã în voi, si care vor servi doar ca sã vã retinã în anumite aspecte, în cazul în care nu sunt eliminate din sistemul vostru, pentru binele vostru propriu. Deci acum, sã stiti cã totul este bine, chiar dacã simtiti fortele acestor vînturi suflînd mai puternic decît în ultimul timp, deoarece ele vã servesc în cel mai bun mod posibil; de exemplu, eliminînd orice obstacol, care a stat în drumul între voi si adevãratul vostru Eu.

Stim cã acest lucru vã va suna foarte repetitiv vouã tuturor, si stim cã veti ofta adînc gîndidu-vã numai la un alt strat care este eliminat, însã acum, de asemenea stim cã voi puteti deja simti consolidarea legãturilor, între voi si Eu-l vostru interior. Plecînd de la punctul unde vã gãsiti astãzi, voi deveniti din ce în ce mai mult asa cum sunteti cu adevãrat, si nu este o surprizã pentru nimeni în aceastã fazã, cã acest proces trebuie într-adevãr sã se desfãsoare pe etape. Si acum, voi ati trecut printr-o infinitate de etape în aceastã „Scarã cãtre Rai”, dacã putem utiliza o astfel de descriere, si noi vã adunãm pe voi toti, pentru ca sã dati un sut în sus, si pentru ca sã vã uitati împrejur, vãzînd unde ati venit. Nu a fost o cãdere lungã, si voi nu aveti încã domeniul pentru a atinge aceastã sublimã înãltare deja ? Si vã rugãm, aveti încredere în noi cînd vã spunem cã, chiar dacã vã veti gîndi, cã vã vom cere din nou ca sã aveti rãbdare, voi puteti spune – vom avea – noi de asemenea vom spune, cã dacã ati putea vedea cît de putini pasi sunt încã înainte, stim cã voi toti v-ati grãbi cu nerãbdare în acesti ultimi atractivi pasi, cu multã grabã pentru ca sã ajungeti la drumul de la vîrf. Bine, este posibil sã aveti mai putinã respiratie dacã veti alerga, din aceastã cauzã vã sugerãm, sã vã mentineti ritmul ca si pînã acum. Pentru cã acest lucru, vã va servi foarte bine, si oricum, nu veti cheltui mult timp pentru „a ajunge la vîrf”. În prezent, ca si în tot restul, evenimentele se vor desfãsura la ora desemnatã, si în secventa desemnatã, asa cã urmati propria voastrã voce internã, si sã stiti cã fiecare pas pe care îl veti da, indiferent de cît de tare sau moale, vi se va pãrea, vã va duce la lungimea exactã la care este destinat.

Deci, încã o datã, felicitãri pentru toatã munca pe care ati fãcut-o în aceste ultime zile, si vã rugãm sã nu uitati, sã vã delectati, cu cunoasterea cu care veti intra în sfîrsit în camera mai internã, care vã va duce la usa finalã, care se interpune, între voi si complecta revelatie.

by Aisha North on September 05, 2013Translator: Florika
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius