PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 349 – 29 August, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 349 – 29 August, 2013


Voi ati obosit acum, dragi prieteni, si pe bunã dreptate, pentru cã aceastã operatiune masivã care se întîmplã, va implicat in mai multe feluri, de asemenea. Nu direct, ci mai mult în sensul energetic, si consecintele tuturor acestora , au fost foarte clare pentru voi toti. Vedeti, voi ati muncit din greu pentru a ancora aceste noi energii în propriile voastre corpuri fizice, si chiar dacã asta nu este o noutate pentru nici unul dintre voi, cantitatea pe care ati reusit sã o transportati, zicînd astfel, este pur si simplu uimitoare. Pentru cã voi nu ati asezat-o în propriul vostru cîmp de fortã personalã de luminã, însã, de asemenea, v-ati conectat intim cu atîtia altii, si împreunã aduceti aceastã povarã enormã de transformare a luminii, cãtre aceastã resedintã binecuvîntatã. Pentru cã acesta este un loc binecuvîntat, dragilor, chiar dacã voi din toate pãrtile puteti vedea un semnal, cã ar putea fi comparat cu un loc infernal. Dar sã stiti cã acestea sunt doar cicatrici la suprafata acestei frumoase planete a voastrã, si acum, multumitã acestei munci grele, frumusetea pe care o pricepeti, va începe sã meargã din ce în ce mai departe.

Vom explica. Asa cum am vorbit anterior, existã de fapt o operatie uriasã de translocare, care are loc. Cu alte cuvinte, mult din ceea ce a mentinut aceste vibratii în mod deliberat joase, pe aceastã planetã, a fost ambalat, în lipsa unui cuvînt mai bun. Si ce vrem sã spunem cu asta ? Bine, asa cum o abordasem, mai înainte, cantitatea de energie negativã pe aceastã planetã, a fost incredibil de dezechilibratã, cu cantitatea de luminã, si ca atare, scalele sau înclinat prea mult în partea acelora care încã sunt în favoarea de a mentine totul la fel. Cu toate acestea, domnia lor este bine consideratã ca treminatã acum, si ca atare, operatia pentru a desinclina balanta se gãseste în circumstante mult mai favorabile, si putem sã spunem, cã totul este pe drumul bun. Asta nu este acomplect terminat încã, însã este corect sã spunem cã începînd de acum, voi toti veti începe sã simtiti mkcsorarea acestei vechi sarcini de energii greoaie si absorbante.

Cu alte cuvinte, ceea ce înainte era un zid masiv de blocaj energetic, nu a fost numai escalat, însã a fost rupt, si prin toate aceste fisuri, lumina se revarsã de mult timp. Si pentru a adãuga la aceasta, o mare parte din vechile impresii au fost spãlate în acelasi proces, nu numai în voi, însã de asemenea, în mii si mii de alte persoane în afarã. Deci, încã o datã spunem, sã vã asteptati, cã veti gãsi din ce în ce mai multe persoane, în jurul vostru, începînd sã se bucure, plecînd de la perceptia cã, calitatea aerului pe care îl respirã, este mult mai proaspãtã, si povara pe care o purtau în spatele lor, fãrã ca probabil sã-si fi dat seama, a fost îndepãrtatã. Uitati-vã în jurul vostru, si noi credem cã voi toti veti vedea persoane începînd sã meargã în jurul vostru, uitîndu-se la ei însisi ca si cum ar fi confuze, si gîndind „ ce este asta? Existã ceva nou în aer, însã eu nu pot descrie caliatea a ce este.” Atunci, ele vor deveni confuze, si vor începe sã caute rãspunsuri, si acum, timpul vostru ca semnalizãtori de drum, va începe cu adevãrat.

Pentru cã voi sunteti precursorii, ati cãlãtorit deja pe aceastã cale, si pentru asta vã gãsiti aici, gata pentru ai cãlãuzi, atunci cînd vor începe sã-si dea proprii lor pasi sovãielnici, pe acelasi drum. Nu va fi usor pentru ei toti, însã în multe aspecte, drumul lor va fi mai drept, decît acela pe care voi a trebuit sã-l cãlãtoriti, cu scopul de a ajunge la punctul în care vã gãsiti acum. Pentru cã, asa cum voi a trebuit sã vã tãiati drumul prin aceastã densã si sãlbaticã junglã, de la început, voi ati scos în afarã tot ceea ce putuse sã constituie un obstacol, nu numai pentru voi, însã pentru cine vã însoteste în trezirea voastrã. Însã acum, ei vor vedea un drum clar marcat de cãtre voi, drumul care a fost parcurs de cãtre multe suflete anxioase înaintea lor, si astfel, vor ajunge mai usor decît voi v-ati fi putut chiar imagina.

Deci, încã o datã, vã multumim tuturor, pentru aceastã muncã strãlucitã, pentru cã voi strãluciti acum, mai puternic ca înainte, si acum, sunt atîtia ochi noi deschisi, care vor fi capabili sã perceapã lumina, si care vor fi chemati sã rãspundã la chemarea propriei lor inimi, si sã-si ocupe locul lor, lîngã voi.


Canal: Aisha North


Translator: Florika
No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius