PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 352 . 10:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 352 – 10 Septembrie, 2013

Incepem aceastã misivã, multumind tenacitatea pe care toti au demonstrat-o în ultimele zile. Multe lucruri par a fi în crizã acum, si va putea fi foarte greu sã mentineti echilibrul a toate astea care se miscã dintr-o parte în alta. Pentru cã energiile se agitã împrejur acum, si fãcînd-o, mult din ceea ce era ascuns, va iesi la suprafatã. Unele dintre ele, pot fi vãzute ca fiind un deranj , pe cînd alte lucruri vor fi vãzute ca adevãrate comori, asa cum în realitate sunt. Amintiti-vã, tot ceea ce purtati înãuntrul vostru, este o adevãratã comoarã de cunostinte spirituale si putere, si acum, multe din ele vor fi spãlate, în acelasi mod în care boabele de aur sunt spãlate într-o tãrtãcutã de nisip.
Deci , din nou spunem, chiar dacã timpurile vor deveni dificile în toate felurile, nu uitati sã priviti la voi însisi, si sã vedeti fîntîna adîncã de cunostinte, putere si întelepciune, care sunt ancorate înãuntrul vostru. Din nou, totul va putea deveni mai mult decît umbrit de cãtre zgomotul care este emis pe moment, începînd atît de la corpul vostru fizic, dar de asemenea, de la lume în general. Prin urmare, profitãm de aceastã ocazie, pentru a vã reaminti încã o datã acelasi sfat vechi, amintiti-vã sã vã conectati cu adevãratul vostru nucleu, cît de des puteti. Pentru cã, dacã o faceti, veti simti adevãrata fortã pe care o purtati în interiorul vostru, suind din ce în ce mai aproape, la suprafatã.
Poate cã nu va pãrea unora dintre voi în acest moment, însã voi începeti cu adevãrat sã folositi pantofi noi, spunînd asa. Sau mai degrabã, voi începeti sã folositi vechii vostri pantofi, acei care aratã marca voastrã realã, si care vã vor duce departe, foarte departe în viitor.
Pentru cã ceea ce sunteti cu adevãrat, este mult mai mult decît ceea ce voi ati vãzut deja. Si chiar dacã unii dintre voi, au avut mai mult decît cîteva frînturi scurte si reale, a ceea ce este ascuns în spatele vãlului de uitare, sã stiti de asemenea cã asta este doar o micã mostrã din ceea ce ati pãstrat. Pentru cã ceea ce ati pãstrat, este de o asemenea magnitudine, cã nu veti avea chiar posibilitatea sã vã spargeti capul, referitor la el, în aceastã fazã. Însã în curînd veti fi, si el va curãta toate pînzele de pãienjeni, care încã sunt agãtate de vechiul si uzatul cadru omenesc, pe care voi încã îl considerati ca vostrul  „adevãrat eu”. Apoi, din nou vã spunem sã vã tine-ti bine, si amintiti-vã, sã vã verificati frecvent, pentru ca sã nu uitati, cã voi aveti ca scop, sã vã cunoasteti intim, încã o datã, dupã o lungã, foarte lungã sedere în limitele de a fi „voi”  într-o formã omeneascã.
Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius