PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, September 20, 2013

Partea 356 . 19:09: 2013.

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 356 .Septembrie 19, 2013.

Asa cum probabil ati observat, intensitatea acestei furtuni poate cã v-au lãsat fãrã respiratie în mai mult decît un sens. Ne grãbim sã adãugãm cã acest lucru nu este în nici un caz un semnal de ceva negativ, departe de asta. Dimpotrivã, sunt într-adevãr semnale de o curãtenie si restructurare care vã vor aduce multe motive de comemorare în timpurile viitoare. Stim cã în timpul acestor furtuni, celebrarea vi se poate pãrea ceva foarte distant de mintea voastrã, cãci efectele acestor vînturi de energii de tensiune ridicatã nu sunt de glumit. Însã, din nou, acesta este doar un semnal de complectã modenizare si reconstituire internã a întregii planete si ceea ce voi primiti în acest moment, si deci, celebrarea se gãseste la ordinea zilei, nu prea departe, începînd de acum.
Vedeti, aceste fiinte care poartã atîtea nume diferite, cea mai mare parte din ele cu conotatii foarte negative, si pe bunã dreptate, aceste fiinte acum nu vor mai fi capabile sã suporte presiunea acestor vînturi cu fortã de furtunã, si ca atare, vor trebui sã renunte la influenta lor asupra inimilor si mintilor tuturor pe aceastã planetã. Deocamdatã, furtunurile de presiune înaltã au fost puse în actiune, si nimeni care încearcã sã scape de aceste jeturi de luminã, va fi capabil sã o facã. Asa cum spusesem anterior, fiecare care se confruntã deja cu soarele, spunînd astfel, va simti numai ca un impuls puternic în spate. Însã pentru acei care aleargã pentru a gãsi o ascunzãtoare sigurã, aceste jeturi de luminã de mare putere, vor servi pentru a spãla orice control pe care ei îl pot avea încã pe aceastã planetã, o datã pentru întotdeauna. Pe moment, lumina soseste cu o asemenea vitezã si cu o asemenea intensitate, cã va fi ca un berbec nemilos care va bate contra oricãrei usi închise, si ca atare, efectele vor fi mai mult decît vizibile.
Aceste cuvinte pot suna dur, însã amintiti-vã, Lumina ESTE puternicã, si va avea efecte devastatoare asupra oricãrui lucru care aparent nu va avea tolerantã la aceste vibratii înalte. Însã din nou, lumina nu este pentru a distruge, doar pentru a reechilibra, si ca atare, cine este sintonizat cu lumina, va fi sustinut de cãtre ea, si nu se va agita mai departe. Deci, gãsiti un teren stabil unde sã vã puneti picioarele, si simtiti cum sunteti împinsi înainte de aceste puternice unde de luminã, împingîndu-vã de fiecare datã mai aproape de Sursã. Si cu cît mai aproape voi vã veti gãsi, cu atît mai înãuntru vã veti gãsi pe voi însusi în casã. Cãci este acolo unde voi apartineti, si de acolo de unde voi toti proveniti. Si numai acei care încã sunt pe cale de a se defini, si întorc spatele adevãratei lor naturi, vor gãsi cã aceste momente vor fi aproape insuportabile.
Pentru toti ceilalti, ele vor fi putin mai mult decît o provocare, însã de asemenea vor fi pline de bucurie si fericire. Deoarece voi veti striga de bucurie din cauza acestor puternice jeturi de vînt, si veti ridica bratele cãtre cer, si vã veti bucura de faptul cã, acum, vã simtiti pe voi proprii cum vã înãltati, ca si cum ati pluti deasupra terenului din cauza fortelor care vã bat, aducîndu-vã aminte vouã de unde voi ati venit. Voi nu vã veti întoarce încã acolo, însã veti întelege ca aceastã sursã este aceea, care vã transporta mereu spre înainte, pe restul sederii voastre aici, pe aceastã planetã. Deoarece aveti multe de fãcut mai departe, însã fructul acestei munci, va fi mai mult decît compensat de cãtre bucuria pe care o veti simti în acelasi timp cã îl veti vedea realizat.

Canal: Aisha North


Translator: Florika 

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius