PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 346 .

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 346


Pe mãsurã ce toti sunteti constienti acum, multe se petrec în culise despre care putini dentre voi au stiri mai detaliate. Stim cã asta este suficient pentru a vã permite sã scrîsniti din dinti, dar vã spunem doar cã totul este pe mîini bune, spunînd astfel, si motivul acestei tãceri impuse, e pur si simplu acesta: voi nu veti fi expusi la nimic care sã vã poatã fi prejudicial vouã, ceea ce include cîteva informatii care vã clipesc vouã cu mare vitezã. Asta poate sã vã sune putin amenintãtor, însã în realitate este doar o precautie din partea noastrã. Vedeti, voi vã gãsiti încã sub o profundã influentã a pãrtii voastre omenesti, si ca atare, mult din ceea ce se întîmplã acum poate fi greu de înteles, mai putin de formã pozitivã, de cãtre voi toti.

Suntem foarte constienti cã asta poate pãrea, cã suntem mai mult decît putin condescendenti, dar aveti încredere în noi cînd spunem cã nu este de acest gen. Este ceva care a fost pur si simplu acordat, de la începutul acestei operatii, si a fost în total acord cu voi. Cu alte cuvinte, înainte sã fi venit în aceastã manifestare fizicã, ati fost informati exact despre tot ceea ce asta implica.

Stim cã pentru multi dintre voi, asta vi se va pãrea prea putin probabil, asa cum voi cu sigurantã vã veti gîndi cã, dacã asta este adevãrat, atunci de ce naiba am fost eu de acord cu asta, în primul rînd ? Bine, voi ati fãcut-o, si stiind foarte bine ceea ce voi faceti, voi pe deasupra ati fost alesi dintr-o multime de voluntari, toti nerãbdãtori pentru a face parte din aceastã mare operatie. Însã voi ati fost alesii, si voi vã gãsiti aici, cu corpul si sufletul compromisi, pentru ca sã vedeti asta realizat. Noi nu vã putem multumi îndeajuns pentru asta, dar stim de asemenea cã, din cauza acestei “ desconexiuni”, ceea ce multi dintre voi simt cu asta, adevãrata cunoastere pe care cu totii o purtati în interior, asezati în mijlocul la toate astea, fãrã nici o amintire clarã de a fi fost informat de cum se va petrece în realitate, nu este o sarcinã usoarã de realizat.

Însã voi toti vã faceti partea voastrã în aceastã manobra complicatã, asa cum noi ne-o facem pe a noastrã, si pe moment, voi vã veti simti mult “pe dinafarã”. Însã voi nu vã gãsiti, voi sunteti doar eliberati de ceea ce vã poate face sã vã pierdeti concentrarea asupra muncii voastre adevãrate. Pentru a vã reaminti, aceasta este o operatie complexã, care înglobeazã un ansamblu de talente diferite si jucãtori diferiti, si ca atare, acum este pur si simplu momentul ca sã luati loc si sã vã TRÃITI rolurile voastre ca transportãtori umani ai energiilor schimbãrii, în timp ce cu totii suntem ocupati cu diferite alte componente vitale ale acestei operatii. Sã nu vã fie teamã, voi veti afla în curînd, cum spun ei, însã pînã atunci, voi nu veti fi supra încãrcati cu nici un bagaj extra, în afarã de acel pe care îl transportati, în functiile voastre de semnalizatori si îngrijitori a acestor noi energii.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius