PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 347 . 25:08:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 347 – August 25, 2013

Asa cum sunteti bine constienti acum, nimic nu a fost lãsat la întîmplare în aceastã operatie, si ca atare, presiunea pe care o simtiti nu este ceva care trebuie sã vã preocupe. Asa cum spusesem anterior, fiti constienti de orice tipuri de explozii, acum cã asimilarea energiilor înalte vor fi pricepute ca fiind foarte dificile de cãtre multi. Si asa cum par a fi  în imposibilitatea de a absorbi tot, asa cum ei o spun, supapele de presiune vor exploda, si aburul î-si va gãsi o cale de iesire într-un fel sau într-altul, din aceastã cauzã sunt atît de multe explozii tîsnind din atîtia acum.
Si ceea ce tîsneste nu este lumina, ci mai degrabã, este ceea ce luminile ele însãsi împing afarã din ei. Pentru cã atunci cînd lumina soseste, nimic nu poate sta în calea ei, si ca atare, o curãtare enormã are loc, de fapt, la toate nivelele. Atît la nível intern si personal, cît si colectiv, si de-a lungul diferitelor dimensiuni, care compun integral aceastã matrice energeticã, din care voi toti sunteti o parte intrínsecã. Sã stii cã voi vã gãsiti doar vãzînd si simtind supra sarcina pe care unii o experimenteazã deja, din cauza volumului mare de luminã care este în mod literal descãrcatã în sistemul vostru, provocînd evacuarea a tot ceea ce nu poate ocupa acelasi spatiu cu lumina. Cãci într-adevãr, este aceastã luminã care dã tonul, ca sã spunem asa, pentru cã tot ceea ce nu este în aceeasi vibratie, nu va putea rãmîne în apropierea acestei forte extrem de puternice de luminã, care este turnatã peste voi toti.
Deci asteptati-vã sã aparã unele explozii, toate mici, dar, de asemenea unele mai mari, care vor sufla literalmente capacul, de atît cît pãreau fiind tinute sub sapte chei pentru întotdeauna. Deci nu stati în drumul acestor explozii, ca sã nu fiti luati de cãtre ele, si sã vã agitati prea mult cînd ele vor iesi. Amintit-vã, ce iese din ascunzãtoare acum, nu se va mai putea întoarce nici o datã, si ca atare, toti le puteti spune la revedere, lor.  În acest moment, iesirea este pur si simplu asta, un bilet de iesire cãtre AFARÃ, fãrã nici o optiune de revocare. Cu alte cuvinte, ceea ce iese acum, o face pentru bine, si nu va fi nici o datã capabil sã se întoarcã si sã pãteze aceste ape cristaline, nici o datã.
Asa cã stati centrati, si sã stiti cã totul este bine, dar fiti atenti la orice semnal de explozie care vã iese în cale. Cel mai bine este sã vã ghemuiti si sã vã ascundeti, decît sã înfruntati orice explozii oferindu-le fata voastrã, deoarece ele nu au nimic de-a face cu voi si cãlãtoria voastrã, dar totul de-a face cu ceea ce a fost, si care nu mai poate rãmîne. Însã voi vã gãsiti aici, dragilor, si voi vã gãsiti aici pentru a prospera si a creste, cãci multe dintre aceste vechi noroaie sunt aruncate în afarã, în etere, si vor fi reutilizate, în scopuri mai bune. Asa cum am spus mai înainte, toatã aceastã energie negativã nu va fi pur si simplu scoasã si închisã undeva. Nu, ea va fi utilizatã ca un ingredient activ, într-un mod de fapt foarte pozitiv, pentru evolutia speciei voastre. Pentru cã tot ceea ce este vechi si aparent mort, din cauza vibratiilor sale joase si dense, poate, si va fi reciclat, ca material de constructie pentru luminã. Poate vi se pare ciudat, însã în Creatie, nimic nu este considerat gunoi, si totul dureazã pentru întotdeauna – cu toate cã, într-o stare alteratã.
Din nou vã spunem, respirati,  si sã stiti cã chiar dacã unele murdãrii apar în calea voastrã, ele nu vã pot prejudica. De fapt, ele servesc doar pentru a vã ajuta si assista în atîtea feluri, cã vouã vã va fi greu sã întelegeti pe moment. Deci, iatã cã lumina face ca chiar cel mai dens din materiale, sã devinã suficient de usor, pentru a putea face parte din acestã lume nouã, pe care o construim cu totii împreunã. Însã amintit-vã de asemenea, cã materialele cele mai dense în starea lor actualã, nu ajutã pe nimenea, cu atît mai putin pe acei care se agatã de ele ca o barcã salvatoare de viatã, în largul mãrii. Ei se vor gãsi pe ei însusi scufundîndu-se rapid, pe mãsurã ce -balizele lor se transformã într-o greutate moartã trãgînduî-i în jos, deoarece lumina le va face impossíbil lor, sã apere tot felul de trucuri si iluzie. Deci, mentineti-vã în centrul vostru, si sã stiti cã aveti tot ceea ce este nevoie pentru ca sã vã mentineti pe linia de plutire, pentru întotdeauna, pe aceastã mare linistitã de luminã, pe care voi ati fãcut-o posibilã, doar prin prezenta voastrã. Din aceastã cauzã, încã nu vã putem multumi suficient, însã deocamdatã vã vom spune doar, la revedere vouã acum, stiind cã voi sunteti pe cale de a se naste dintr-o putere atît de mare, cã nimic nu va putea sã vã tragã în jos, niciodatã.
Canal: Aisha North


Translator: Florika


No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius