PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, September 25, 2013

Partea 357 – 21 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 357 – 21 Septembrie, 2013


Ne întoarcem la voi pentru a oferi tuturor o imensã palmã prietenoasã pe umãr,  si chiar dacã sunã putin condescendent pentru unii, luati-o ca adevãratã, o mãrturie a celui mai mare respect al nostru pentru activitatea pe care o îndepliniti. Cãci voi nu sunteti mai putin decît Maestrii, dragii mei, pe mãsurã cã fiecare (ea) si fiecare (el) dintre voi, continuã sã se arate la înãltimea provocãrilor care se prezintã, ajutînd loviturã dupã loviturã pentru a transforma energia.
Aceastã energie face minuni, nu numai pentru voi, ci pentru toatã lumea voastrã. Si acum, veti începe sã vedeti rezultatele la toate acestea, chiar în asa numitele mass-média, spuse de masã. Cãci dacã deschideti ochii si priviti în jurul vostru, veti detecta de fapt o schimbare în atmosferã la nível global. Retorica urii si a fricii, începe sã disparã în unele puncte fierbinti ale lumii voastre, si în locul ei, veti gãsi discursul dreptãtii pe buzele liderilor, care pînã atunci fuseserã mai interesati în diseminarea neîncrederii si incitãrii la mînie, a semenilor lor.
Deci da, vîntul si-a schimbat directia, si multe dintre aceste suvite de luminã au început sã aparã putin peste tot. Si nu uitati nici o datã motivul pentru care ele apar, este dorinta voastrã de a lãsa ca toatã aceastã luminã, sã traverseze vehiculul vostru fizic, si sã pãtrundã chiar pãmîntul pe care voi îl cãlcati. Asta ar putea pãrea de necrezut si naiv pentru unii, dar este acest fapt el însusi, care a asigurat ca planeta voastrã, sã fie angajatã într-un proces de renastere, în acelasi timp ca si voi.
Pentru cã voi sunteti intrinsec legate de ea, Corabia-Mamã a voastrã, dacã o putem numi astfel, si prin voi, aliatii cei mai apropiati ai ei, un mare flux de energie înãltãtoare, s-a rãspîndit de foarte mult timp acum. Prea mult timp, asa pare a fi unora dintre voi, cãci vehiculele voastre fizice au purtat uneori, sarcini din cele mai grele. Însã cantitatea pe care ati reusit sã o transmiteti pînã în prezent este departe de a fi o bagatelã, pentru cã ea a împins limitele în toate sensurile cuvîntului, si a reusit sã facã sã se încline balanta fãtis în favoarea luminii.
Cãci acesta a fost un procedeu de reechilibrare oarecum, care a fost prejudicat imens, timp de eoane, si ca atare, calea pentru a ajunge la echilibru, a fost lungã si grea. Si cînd vorbim despre echilibru, în acest caz, nu este vorba de o repartitie egalã, între întuneric si luminã. Este mai degrabã un raport predeterminat, a celor douã componente esentiale în Creatie, care au fost introduse ca ideal demult. Aceasta poate pãrea confuz, dar este de fapt un raport care poartã numele de proportia de aur, sau de proportia divinã. A nu se confunda cu conceptul, cu care specificati acelasi nume. Nu, atunci cînd vorbim de prorportia de aur, este pentru a descrie esenta chiar a vibratiei care va mentine conditiile perfecte, ale unei planete dedicate luminii.
Si acum, planeta voastrã, a trecut pragul din nou, intrînd în domeniul acestei proportii de aur. Încã o datã, atîta timp cît locuiti într-un loc unde masa este egalã cu realitatea, de asemenea, aceasta înseamnã cã lucrurile se petrec într-un ritm mai lent, decît pe planetele unde lucrurile sunt mai putin substantiale. Cu alte cuvinte, lucrurile sunt mai lente aici pe aceastã planetã, a voastrã, însã acum, chiar si cei mai reticenti dintre voi, vor observa, o schimbare în atmosferã.
Deci, nu vã opriti, cãci vã gãsiti cu totii la jumãtatea drumului acum, însã totusi, fãceti o pauzã si priviti în jurul vostru, de mod a nu pierde nici unul dintre semnele cele mai subtile, si chiar si acele nu atît de subtile în aceastã perioadã. Lumina a venit pentru ca sã rãmînã, si din nou veti intra în Epoca(Era) de Aur, unde lumina va fi favorabilã, în toate sensurile termenului, si unde eforturile voastre vor fi mai pline de satisfactii ca nici o datã.
Canal: Aisha North
Translator: FlorikaNo comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius