PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESunday, September 1, 2013

Bine ați venit la a cincea aduna in jurul iazului , duminică 01 septembrie

Traducere făcută cu ajutorul Google Translator

Bine ați venit la a cincea aduna in jurul iazului , duminică 01 septembrie

 Even if only an illusion......


Dragi prieteni !

Mâine este începutul de o lună , și este , de asemenea, de timp pentru a cincea întâlnirea noastră în jurul iazului . Este sigur să spun că august, a fost o lună plină de evenimente pe atât de multe niveluri , dar pentru mine , așa cum am ieși , se simte ca ceva sa schimbat în această săptămâna trecută , și energiile , deși încă mai intens , sunt " mai ușoare " . Acesta va fi foarte interesant pentru a vedea ce această nouă luni trebuie să ne ofere , atât pe un personal și o la nivel global . Și mâine , de la ora 21:00 timp Oslo , avem o șansă să se conecteze , și a venit în această nouă luni și a unor energii noi . Aici este ceea ce a CSC au de spus despre acest lucru :


" Pentru mâine este o altă zi importantă , dragii mei , pe măsură ce sunt din nou invitați să se așeze și să se conecteze prin care frumoasa web de stralucitoare fire de lumina care au fost prevăzute în acest model complicat de lumină pe care le numim Pond . Pentru acest spatiu adunare , acest iaz , este foarte mult un loc fizic , deoarece este una digitală , dacă am putea folosi un astfel de cuvânt . Pentru ce vați conectat nu numai cu cuvintele pe care le împărtășesc aici , dar, de asemenea, prin siruri de caractere inima ta . Da , ați deschis spiritele prin deschiderea inimilor voastre , și la fel ca Spider , ai adus un fir de păianjen subțire , dar cu filament vreodată atât de puternică de lumină . Și acest lucru singur fir , la rândul său a fost legat de multe alte aspecte , și care au fost țesute împreună într-o rețea invizibilă , dar oh atât de puternic, care vă va ajuta să vă efectueze toate în eternitate .

Pentru ceea ce ați făcut aici , a fost făcută să dureze . Acest lucru nu este ceva de construcție șubredă , care poate fi distrus de nimic , indiferent cat de puternic o rafală de vânt care pot veni calea ta , nici prin orice șuvițe piercing de negativitate , care pot fi aruncate în direcția ta . Pentru această structură subțire diafan contrazice puterea de modul în care arată la un ochi neantrenat . Pentru ei , aceasta este doar o nebunie , dar pentru noi , o vedem ca o stâncă solidă loc de ancorare pentru toate aceste energii cerești . Pentru tine sunt cei care au reușit să dea aceste energii beauteous un punct de sprijin pe această planetă a ta , și acum , va oferi din nou lumina cerească o oportunitate de a creste în jos și în nu numai tu , ci prin ai să tot această planetă , și încă o dată livra o lumină atât de necesară pentru acest proces oarecum tumultoasa de reechilibrare sfera tine locuiesc .

Amintiți-vă , acest proces de reechilibrare în sine presupune mai multe etape , iar unele dintre ele au fost realizate deja , dar acum ,timp pentru a umple din nou pe cineva sentimentul lipsit de energie a ajuns din nou . Pentru tine va fi tot umplut , cu mult peste limita ai experimentat până acum , ca și de această dată , nu există limite cu privire la cât de mult vă va fi capabil să ajungă până și de a primi . Pentru Amintiți-vă , vi se administrează nu numai pe cont propriu o parte , dar , de asemenea, pentru acest întreg web de lumină și de dincolo . Pentru acest web de lumină cuprinde nu numai pe fiecare dintre adunat aici , ea cuprinde , de asemenea, o întreagă serie de persoane care nu sunt vizibile cu ochiul liber , dar încă aici , face exact la fel ca tine . Și anume , lucrează din greu pentru a permite luminii să pătrundă strat după strat de densitate de pe această planetă . Deci, încă o dată, că vă mulțumesc tuturor pentru munca pe care ai realizat deja , iar noi vă va mulțumi , de asemenea, dinainte pentru ceea ce sunt pe cale să facă . Pentru fără tine , nu ar fi multe de rezervor care rulează pe gol acum , dar din cauza ta , nimeni nu va fi lipsit de lumină în timp înainte . Deci, rămâne conectat , și să știți că ceea ce faci este foarte apreciat de noi toti , si ca am fost dat sarcina de a reprezenta întreaga Creație , în acest sens, se cuvine să ne extinde încă o dată adânca noastră recunoștință în numele nostru, al tuturor . "

Bilde0276

Aș dori , de asemenea, să adăugați recunoștința mea pentru fiecare dintre voi pentru adăugarea stralucitoare , Strand ta de aur la această frumoasă web de lumină care le-am creat aici ! Mâine ne va fi din nou " , porniți aplicația de web " , prin deschiderea noi înșine până la aceste energii iubitoare , și eu sunt foarte mult cu nerăbdare să această ocazie pentru a vă conecta și mai adânc cu voi toți .
Cu multă dragoste și recunoștință de la mine , Aisha

Iată câteva exemple de ora locală care corespunde cu ora 21:00 timp Oslo :
Londra : 20:00
Helsinki : 22:00
Sao Paulo : 16:00
New York : 03:00
El Paso : 01:00
Los Angeles : 12:00
Singapore : 03:00 Luni
Tokyo : 04:00 Luni
Sydney : 05:00 Luni


Puteți găsi ora locală aici : http://www.thetimezoneconverter.com/

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius