PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, August 14, 2013

13.08.2013 Partea 342 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 342


Problema de a tine pasul cu viteza tuturor acestor fluctuatii energetice, va deveni evidentã pentru voi acum, si noi stim cã multi vor suferi considerabil la iesirea din toate acestea. Din nou, aceasta este cu adevãrat inevitabil ca trupurile voastre sã arate o formã de suferintã acum, dar pentru unii, asta poate fi paralizantã. Stim cã asta este o micã consolare, cã noi repetãm din nou aceleasi mesaje de rãbdare si încredere, însã aceasta este cu adevãrat o perioadã foarte intensã, care va aduce multã usurare, o datã ce lucrurile vor începe sã se usureze pe din afarã. Si asta va fi, însã nu deja, asa cum astãzi va fi o zi agitatã la atît de multe nivele. Cu toate acestea, eliberarea va fi la îndemînã în curînd, si ca atare, important astãzi va fi din nou, în a pãstra concentrarea voastrã în luminã. 
Asa cum vorbisem deja despre asta, ar putea exista ceva ca o eruptie, care începe sã devinã vizibilã la o scalã unde de vor gãsi multi dintre voi gata sã asculte. Dar din nou spunem, nu vã împrumutati urechile, acelora care vor sã încerce sã tragã de trucuri vechi si uzate, si sã fomenteze frica, ori de cîte ori o vor putea, în scopul de a vã mentine ca sã vã uitati înapoi în spate, la ceea ce a fost, în loc sã vã concentrati la ceea ce este pe cale sã se întîmple. Pentrucã, ati devenit cu totii noi, în atît de multe feluri, si cu asta, lucrurile au început deja sã se schimbe în bine, dar acest lucru este usor de pierdut din vedere, în agitatia care în curînd va izbucni prin toate pãrtile. Asa cã, din nou spunem, ridicati-vã ochii si fixati-i cãtre soare, si nu vã uitati în jos, la noroiul care se agatã încã de picioarele voastre. Noroiul va fi spãlat de prima micã ploaie rãcoritoare torentialã de luminã, si ca atare, nu meritã concentrarea voastrã.
Stim cã acest lucru, este mai usor de zis decît de fãcut, pentru atît de multi dintre voi, acest noroi vechi, si urît mirositor  pare a fi peste tot, si simtiti cã se lipeste de voi pentru întotdeauna. Nu va fi asa, si nu va putea sã fie, însã noi întelegem frustrarea pe care o aveti, curãtare dupã curãtare, si cãutînd un alt loc de deranj apãrînd ca din neant. Însã aveti încredere în noi, cînd vã spunem cã acest lucru va apartine trecutului, într-un viitor nu prea îndepãrtat. Dar, pînã atunci, stati cu ochii pe luminoasele bucãtele albastre ale cerului, care vor apãrea pentru fiecare dintre voi, indiferent de cît de întunecat si de rãu augur cerul poate apãrea, chiar desupra voastrã în acest moment. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius