PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, August 2, 2013

Bine ați venit la a patra reuniune in jurul lacului, Duminică 04 AugustBine ați venit la a patra reuniune in jurul lacului, Duminică 04 August


Even if only an illusion......

Dragi prieteni!

Am intrat în luna August, și chiar dacă Iulie - cel puțin pentru mine - a fost mai plină de evenimente decât de obicei, cred că ne gãsim într-o  într-o altă lună ocupatã. Energiile continuã să ne copleșească uneori, și cred că toți simțim nevoia de ceva ajutor pentru a menține echilibrul acum. Și în această duminică, vom obține o nouă șansă de a obține un impuls suplimentar, pentru că atunci vom avea o altă Reuniune  de a veni  la ora 21:00 timpul Oslo. Aici este ceea ce CC a vorbit despre ea:

"Așa cum mulți dintre voi au constatat deja, presiunea începe să crească în atât de multe feluri. Poteti simti ca si cum ati fi gata să explodati  într-un moment, pentru ca mai apoi, să vã simttiti dezumflat i ca un balon înțepat. Aceste etape vor fluctua, și așa cum am abordat într-un mesaj anterior, veți găsi că este greu pentru a vã menține echilibrul în timpul la toate astea. Dar să nu credeti cã faceti vre-un lucru greșit, departe de asta, pentru cã aceste valuri de revolte energetice vor lãsa  amprenta lor în voi toți, în unele moduri. Deci, încercați să le luati asa cum vin, și știu că, indiferent cât de mari sau cat de mici vã simțiti, nu este nimic greșit în nici una.

Pentru cã vã veți simți ca si cum ati fi blocati intr-un lift uneori, mergînd la nesfârșit în sus și în jos, cu nici un curs aparent de urmat. Deci, tot ce se poate face, este de a încerca doar să vã bucurati de plimbare. Acest lucru poate suna superficial, dar noi vă asigurăm că nu glumim cu aceasta, pentru că noi știm că svã gãsiti cu toti suferind de un fel de stare generală de rău din cauza asta. Cu alte cuvinte, ceea ce ne spun este că, chiar dacă simptomele tuturor  acestor frămîntări energetice vor fi mai puțin plăcute uneori, ele sunt, de fapt, doar semnalele  că sunteți într-adevăr în mișcare spre înainte, chiar și atunci când vãsimtiti simți cã deabia puteti să vã târîti pe mîini si în genunchi.

Aceste perioade sunt cu siguranță mai mult decât o provocare în atât de multe moduri, și chiar dacă sunteți printre cei care se simt în apele cãldute, în acest moment, credem că veți găsi tot o modalitate de a beneficia de evenimentul viitor , care este programat pentru această duminică. Cu aceastã ocazie, vi se va da tuturor o ocazie ca sã vã conectati în mod colectiv la acest vast și în continuă creștere retea de filamente energetice la care ați ajutat să le creați, și prin aceasta, veti găsi o modalitate de a vã ușura un pic de zi cu zi, revoltele,  care aceste doze de tensiune înaltă de energie par să ofere în mod regulat în acest moment.
Știm că acest lucru poate suna ca ultimul lucru pe care ati dori să-l faceti, și anume să vã implicati si mai mult în aceste mesaje energetice, dar aveti încredere în noi, când spunem că, dacă o veti  face, credem că veți găsi tot o modalitate de a vã ușura în aceste ape linistite si calme, și să obțineti  astfel un răgaz de bun venit din toate fluctuațiile sălbatice pe carele simțiți din greu acum. Vedeti  voi, suprafața acestui vast rezervor de energie este întotdeauna calmã, și astfel încât să puteți merge pentru a face o baie, sau chiar o baie prelungită acolho,  în condiții de siguranță avînd cunoștință de faptul că nu va apărea o furtună bruscă, care ar putea amenința să vã inundae. Și sub această suprafață, energiile care locuieșc acolo sunt atât de puternice acum, ele vã vor ajuta cu fortã, pentru a pluti chiar și în cele mai puternice vânturi.

. Cu alte cuvinte, dacă nu găsiți ocazia de a face parte din acest eveniment colectiv duminica, credem că veți simți toti  acest substrat de suport  energetic  care se va infiltra în voi, și puteti face acest lucru dacă doriți să vă conectați la aceeași  oră ca și ceilalți, sau dacă alegeți un alt moment mai potrivit pentru voi. Vedeti  voi, acest ocean imens de energie de susținere este mereu acolo, gata să fie explorat, și chiar dacă vă decideți să o facă la propriul vostru ritm, aceasta vă va ajuta să vă stabilizati chiar și în cele mai intense lovituri de valuri care pot sosi mai târziu. Pentru vedeți, acest ocean de fericire, cum ne place să-l numim, este mereu acolo, si nu este doar pentru a se odihni, dar, de asemenea, pentru reîncărcare și reechilibrare, și cum v-ati  odihni pe stratul superior calm, ori cum ar fi, straturile profunde vor fi acele care vor face munca. Cu alte cuvinte, așa cum vă scufundati  în această retea  de lumina iubitoare veti  fi suspendati  cu ușurința, în timp ce toată ființa voastrã,  va primi un impuls atât de necesar de echilibrare și de recuperare a energiei pentru a vă ajuta să treceti în orice furtună care ar putea fi mai departe .

Noi știm că unora, acest lucru le poate suna de necrezut, și vor începe să caute în orizont pentru a gãsi, orice nori negri deja. Dar vă rugăm să știti, că noi nu spunem acest lucru în scopul de a face ca clopotele de alarmă sã se stingã în vre-un fel. Noi doar spunem acest lucru, în scopul de a face să vă amintiti cu toții, că există într-adevăr un loc pentru a merge ori de câte ori simțiți nevoia de un ajutor energetic în aceste ocazii deja destul de tumultoase. Și în această duminică, aveți posibilitatea sã fiti condusi în acest sanctuar  în compania de atâti mulți alții, și efectul combinat al vostru cu atît de multi "inotãtori", în același timp, va face experienta pentru fiecare dintre voi, chiar mai eficientã. Deci, încercați să vã  îndreptati  spre țărm,  și să vã  alăturati, chiar dacă aceasta înseamnă sã scufundati doar  degetul. Căci noi știm că în aceste zile de valuri atît de intense, a merge sã iei o baie în acest ocean energetic , va părea cel mai puțin probabil să fie pe lista voastrã de lucruri de făcut. Dar aveti încredere în noi,  când spunem că efectele vor fi mult mai placute,  decat naveta aceasta de zi cu zi,  în sus și în jos cu liftul energetic în care ești prins în prezent. "

 Bilde1041


Aștept cu nerăbdare să mă ușurez  în aceste ape calme si sã FIU doar. Voi respira adânc și încet și să voi pluti acolo, care permite corpului și mintii mele, sã primeascã  aceste energii de echilibrare. Este încă mult de lucru pentru noi toți, și în scopul de a fi mai în măsură să ne sprijinim reciproc, trebuie să ne amintim, de asemenea, să ne sprijinim pe noi proprii. Așa că sper că voi vã veti  alãtura mie,  în această duminică, așa cum ne-am adunat pentru o baie în acest lac frumos.

Cu multă dragoste și recunoștință de la mine, Aisha

Iată câteva exemple de ora locală care corespunde cu ora 21:00 timp Oslo:

Londra: 20:00

Helsinki: 22:00

Sao Paulo: 16:00

New York: 03:00

El Paso: 01:00

Los Angeles: 12:00

Singapore: 03:00 Luni

Tokyo: 04:00 Luni

Sydney: 05:00 Luni

Puteți găsi ora locală aici: http://www.thetimezoneconverter.com/

 De Aisha North

Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius