PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, August 12, 2013

09.08.2013 Partea 340 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 340

August 9, 2013 la 11:55 am

Timpul ruleazã, si voi sunteti probabil putin cam nelinistiti cu privire la rezultatul acestei întregi modernizãri energetice. Unii vor simti ca si cum ar începe sã se destrame pe la cusãturi si-si vor spune „Eu pur si simplu nu pot merge mai departe”. Dar altii se vor uita împrejurul lor, si se vor gîndi „ unde sunt aceste crize grele de energie, pe care ceilalti par sã le sufere ? Eu nu simt nimic, din toate, oare Eu voi fi gresit aici, sau am fost lãsat afarã din toate ?”. În ambele situatii, se poate spune cu tãrie cã totul este într-adevãr bine, si cã voi nu sunteti pe cale de a fi fãcuti în bucãtele, si cã nu sãriti peste nici o ajustare.
Din nou, noi trebuie sã vã reamintim, cã chiar dacã aceste furtuni sunt dezlãntuite  în atîtea feluri, modul în care voi le rãspundeti lor, este foarte individual. Unii dintre voi vor avea aceleasi simptome fizice si mentale, care însotesc adesea aceste emisii energetice, si astfel, vor gãsi consolare cã nu sunt singurii care simt devastãrile acestor furtuni. În timp ce pentru altii, cãlãtoria lor, va fi perceputã ca fiind una mai singularã, si ca atare, se vor lupta pentru un alt întreg set de motive, decît acei care se gãsesc de mai mult timp în aceste clime. Dar din nou, noi spunem cã totul este asa cum trebuie sã fie, si chiar dacã vehiculul vostru fizic, va emite mai multe semnale de alarmã în acest moment, si pentru o perioadã mai îndelungatã de timp decît de obicei, sã stiti cã nu este vorba  de a renunta la voi. Deoarece voi sunteti construiti din lucruri puternice, dragilor, si deveniti tot mai puternici, datoritã la ceea ce trece literalmente prin corpurile voastre, dar de asemenea stim cã acest lucru va fi o micã consolare, pentru tot ceea ce suferiti mai rãu acum. Doar amintiti-vã, nu vã gãsiti sub nici un risc, de a suferi vreun efect negativ al acestor energii, departe de asta. Uitati-vã la aceste semnale pe care corpul vostru le emite, doar ca niste zgomote iritabile, mai degrabã decît semnale de primejdie realã.
Ca întotdeauna, acordati atentie la ceea ce corpul vostru vã spune vouã, pentru cã atunci si numai atunci veti sti cã existã într-adevãr o diferentã de cum aceste energii sunt activate, si cum pot fi din cauza unei slãbiciuni pe care o puteti avea. Ceea ce aceste energii fac, este cã ele apasã pe butoanele voastre în atîtea feluri, si aceste apãsãri în ele însusi, nu sunt nimic pentru ca sã fiti îngrijorati. Acestea se pot asemãna unor iritatii, sau poate, o formã de alergie, în cazul în care mecanismele de apãrare ale organismelor voastre se vor putea chinui uneori, în scopul de a încerca sã conducã aceste noi vibratii, si pricepute ca un fel de „intrusi” pentru sistemul vostru. Amintit-vã, corpul vostru a fost programat pentru a-si mentine status quo-ul cu orice pret, si astfel, cînd aceste bombardamente regulare de vibratii energetice, încep sã pãtrundã tot mai adînc în sistemul vostru, tot acesti cîini de pazã, care au primit sarcina de a se asigura cã nimic necunoscut va aluneca sub paza lor, vor fi pregãtiti sã sune alarmele.
Si acum, alarma va suna mai tare si mai frecvent decît oricînd. Însã acest lucru nu este un motiv de alarmã, doar ca sã aveti mai multã grije cu voi, si sã-i permiteti corpului vostru odihna de care are nevoie, pentru a fi mai în mãsurã de a consimti aceastã schimbare energeticã, prin care trece. Deci din nou, vã spunem sã respirati adînc, si sã stiti cã acest lucru este într-adevãr foarte simplu, dar de asemenea, cel mai eficient mod, pentru a rãmîne pe linia de plutire, în aceastã loviturã de masã de energie, care vã loveste din toate pãrtile. Si pentru acei care vã întrebati, de ce corpul vostru nu sunã, nu vã alarmati, fiti doar. Este pur si simplu set up-ul vostru care corespunde acestei energii într-un mod diferit, si ca atare, voi veti naviga prin aceastã perioadã mai usor decît altii. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius