PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, August 8, 2013

05.08.2013 Partea 339 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 339 - August 5, 2013Asa cum fusese stabilit, valurile care au fost pãstrate, si continuã pe tãrmurile voastre, încã nu vã vor lãsa, dar v-am spus cã totul se va linisti într-un viitor nu prea îndepãrtat. Da, vom persista în utilizarea acestor descrieri destul de prudente, ale unitãtilor de timp de aici, si motivul pentru acest lucru, este acelasi de întotdeauna. Umanitatea, ea însusi este bazatã pe un sistem de intervale de timp, care descriu timpul sãu linear, si îl separã într-un numãr de secvente, sau unitãti, prin care navigati. Aceasta functioneazã perfect pentru voi, astfel, aveti cu totii acelasi tip de întelegere, asupra descrierii oricãrui punct a acestei cronologii de timp al vostru. Asta functioneazã, atît înainte, cît si înapoi, în trecut, sau în viitor, asa cum spuneti voi. Deci, pentru voi, ceva sa întîmplat, care a atribuit un numãr de secvente, care descrie secventa de timp exact, cînd acest eveniment a avut loc. Vou folositi aceiasi abordare, cînd planificati viitorul vostru, asa cum voi toti doriti sã atribuiti o secventã stabilitã, pentru un eveniment în exact acelasi mod, si acest lucru face ca sã vã fie usor sã navigati în aceastã cronologie linearã, pe care o folositi pentru ca sã vã deplasati în toate aceste secvente, care împreunã alcãtuiesc viata voastrã. Cu alte cuvinte, din momentul cînd vã nasteti, si pînã în momentul cînd spiritul vostru pãrãseste corpul fizic al vostru, viata voastrã pe aceastã planetã, poate fi mapatã, prin aceste secvente pe care voi le numiti „date” si „timpuri”.
Si astfel, totul poate fi reglementat, mai mult sau mai putin, de cãtre acest sistem, ceea ce face mai usor, pentru ca toatã lumea sã aibã un plan care functioneazã pentru toti. Voi toti veti merge la lucru în acelasi timp, nu veti pierde transportul, deoarece el soseste la acelasi interval de timp, si veti sti cînd trebuie sã dormiti, si cînd sã vã treziti. Multi dintre voi, sunt influentati de cãtre aceste secvente de timp, care decid cînd este momentul sã-si înceapã ziua, în perfectã ordine pentru voi, si pentru oricare altul.  
Poate fi acesta drumul, însã pentru noi, timpul este un concept foarte diferit, într-adevãr, si acest lucru este de asemenea, un subiect, pe care l-am atins de multe ori, înainte. Asa cum vã spusesem, pentru noi „timpul” nu este o linie pe care poti sã o atingi, timpul este ceva care este un lucru viu, ceva care creste, se extinde si se contracteazã, ceva care are multe straturi, si este plin de posibilitãti. Acesta este, cu alte cuvinte, un corn al abundentei, fertil de posibilitãti, pentru a fi fiolosit în cele mai bune moduri posibile, si nu o cãmasã de fortã, asa cum omenirea a considerat ca asa sã fie. Deci, din nou, cînd ne veti cere sã vã clarificãm viitorul, fãcînd o hartã cu numeroase secvente, în care vã veti pune mintea cu usurintã, noi nu o vom putea face. Pentru conceptul vostru îngust de timp, asta este doar o fãrîmitã din aceastã întreagã magnificã structurã, pe care o atingem, pentru necesitãtile noastre. Si astfel, noi vom continua sã vã frustrãm, folosind cuvinte ca „ în curînd” si „într-un viitor apropiat”, si „ imediat dupã cotiturã”, si cînd vã veti scrîsnii dintii din nou, noi putem sã vã rãspundem doar, cã totul este bine, si într-adevãr merge totul conform planului. Nu este nevoie sã vã faceti griji, cu exceptia, cã vã veti pierde rãbdarea, înainte de a ajunge la secventa la care ne referim ca „în curînd”. 
Cu alte cuvinte, totul se miscã cu viteza „warp”, însã pentru voi, acei care trebuie sã stea într-un grind de efort mental si fizic, aceasta va pãrea ca si cum ar fi ajuns la un popas plin de scîrtîituri, si vã veti simti mai greoi, si mai putin optimisti zi cu zi. Din nou, nu vã învinovãtim pe nici unul dintre voi, pentru asta, deoarece era de asteptat. La urma urmei, ati parcurs un drum atît de lung, într-un timp atît de scurt, însã vouã vi sa pãrut cã nu ati avansat nici un pic. Dar, vã rugãm, sã stiti cã în momente ca acestea, cînd se petrec atît de multe, cã nu aveti nici o imagine clarã, asupra acestora, voi simtiti în oasele voastre, cã „ceva sa înãltat”, si cã nu sunteti blocati, în nici un fel. Vã veti simti foarte mult lãsati pe dinafarã, din cauza acestor restrictii de informatii, si nu vã putem învinovãti cã sunteti putin cam exasperati, pentru cã doriti sã stiti asupra acestui lucru, dar din nou, noi vã spunem, sã aveti încredere în noi, cînd spunem într-adevãr, sã nu vã faceti griji despre asta, si cã faceti exact ceea ce trebuia sã faceti. Am dori, de asemenea, sã vã spunem, cã pana de curent aparentã, referitoare la informatii, va fi în curînd (da, acest cuvînt de temut din nou) suspendatã, si multi dintre voi, î-si vor regãsi vocea din nou. Cu alte cuvinte, informatiile pe care ati simtit cã vã lipseau, vor începe sã fie filtrate din nou, si vã veti simti conectati sus, mai tare si mai clar decît în orice timp înainte.
Deci, din nou, vom încheia mesajul, spunînd, pãstrati-vã respiratia, si fãceti ceea ce aveti de fãcut, cu scopul ca sã vã ajutati, si sã vã ocupati de acest sentiment crescînd de frustrare si epuizare, si, probabil, cel mai bun mod de a fi sigur, este de a rãmîne conectat cu restul echipajului de la sol, pe durata acestei perioade intense. Cu alte cuvinte, atunci cînd comunicarea, pare a fi minimã între diferitele dimensiuni, conectîndu-se între voi, si semenii vostrii, poate fi un premiu. Poate veti simti cã echipa se ascunde si hiberneazã, însã acum, mai mult ca nici o datã, vã sfãtuim, sã ajungeti reciproc de la unul la altul, în orice mod pe care îl puteti. În acest fel, veti regãsi puterea voastrã, si va fi mai usor, decît de a merge singur asa cum erati. Vedeti, existã întotdeuna putere în numãr, ceva din ultima noapte a evenimentului colectiv (A patra Reuniune, în jurul Lacului) sperãm, reusit demonstratã. Din nou, decizia de a participa, la un astfel de eveniment, nu este cu scopul de a culege beneficii, conectarea cu unul din fratii vostrii, vã ajutã pe amîndoi, ca sã vã ridicati moralul. Deci, din nou, o spunem deschis, la un alt coleg, membru al clanului vostru luminat, si sã stiti cã lumina voastrã combinatã, va face lumii atît de bine. 


Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius