PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, August 1, 2013

Partea 338 . 31:07:2013Manuscrisul de Supravietuire- Partea 338 . 31:07:2013Dragi prieteni, voi v-ati gãsit sub farmecul acestui enorm flux de energie, o lungã perioadã de timp, însã unii dintre voi, încã mai luptã pentru a-si gãsi echilibrul, cu toate aceste schimbãri. Aceste lucru este destul de normal, cãci fiecare dintre voi are propria sa configuratie, corpul sãu fizic, si astfel corpul emotional va reactiona, în consecintã. Cu alte cuvinte, voi veti putea naviga într-o directie usor diferitã de cei din jurul vostru, însã aceasta nu trebuie sã vã preocupe. Cãci veti simti în interior, ceea ce este corect si ceea ce nu este, si nu este nevoie sã mergeti în contra curentului. Cu alte cuvinte, chiar dacã multi din jurul vostru reclamã multe experiente similare, nu este nevoie sã vã alarmati, dacã vã simtiti în derivã într-o directie foarte diferitã. Cãci aceste vînturi vã vor purta acolo unde trebuie sã mergeti, si astfel, atît timp cît urmati orientarea voastrã internã, voi veti gãsi deasemenea refugiul sigur , care vi se pare cã îl cãutati în van pe moment. 

Amintiti-vã, vã îndreptati cu totii cãtre un port, dupã o foarte, foarte lungã cãlãtorie, dar chiar dacã destinatia voastrã este aceeasi, modul în care veti realiza acest lucru, va varia în functie de ceea ce aduceti voi proprii, în toatã aceastã operatiune.Voi toti aduceti seminte diferite, si asa ca si Mama Naturã, voi trebuie sã rãspînditi semintele voastre, acolo unde conditiile pentru cresterea lor, vor fi mai favorabile. Din nou, noi spunem, totul este bine, si deci urmati intuitia voastrã, sau cum doriti sã o numiti. Si sã stiti cã orice veti face, aceasta va fi benefic, atît pe scurt termen, cît pe lung termen. Pentru cã voi sunteti semãnãtorii semintelor de dragoste, si aceste seminte trebuie sã fie rãspîndite pretutindeni, în tot felul de conditii, si în toate directiile. Pentru unii dintre voi, cea mai mare parte din seminte, vor fi semãnate aproape de casã, în timp ce pentru altii, munca voastrã poate va începe mai tîrziu, si vã va purta încã si mai departe. Din nou o spunem, parcursul vostru este diferit de al altora, deci nu faceti greseala sã intrati în panicã, si uneori sã pierdeti din vedere colegii vostrii de cãlãtorie. Cãci, cu totii mergeti cãtre acelasi obiectiv, chiar dacã o faceti într-o perspectivã usor diferitã. 

Deci, fiti siguri cã tot ceea ce se va întîmpla în continuare, si oriunde vã veti gãsi cã veti fi brusc chemati, ca sã plecati – sau sã rãmîneti pe loc – veti face exact ceea ce trebuie sã faceti, si o veti face la locul potrivit. Pentru unii, va putin ca albina, zburînd dintr-un loc într-altul, fãrã de odihnã, în timp ce pentru altii, se vor simti mult mai sedentari, si chiar la odihnã. Dar, din nou, noi spunem, voi faceti cu totii aceeasi muncã, dar o faceti în felul si cu viteza potrivitã, care este consideratã perfectã pentru voi. Si rezultatele vor fi aceleasi, deci este inutil sã vã nelinistiti, cã nu „contribuiti cu partea voastrã”. Cãci voi toti dati totul ceea ce aveti, si noi o întelegem într-un sens foarte literal, deoarece este prezenta voastrã pe aceastã planetã, în acest corp fizic, care asigurã succesul întregii operatii. Încã o datã, vã multumim tuturor, si vã spunem sã continuati sã navigati, si sã stiti cã aceste vînturi, indiferent de modul cum suflã si din ce directie vin, vã vor aduce la portul indicat, la ora prevãzutã.Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius