PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, August 9, 2013

02.08.2013 CREATORUL (TATÃL CERESC) TRIMITE UN ANUNT


CREATORUL (TATÃL CERESC) TRIMITE UN ANUNT
DUMNEZEU TATA/MAMACreatorul Original vorbeste:

Dragii Mei, nu vorbesc de multe ori direct cu voi, însã acum este o epocã atît de extraordinarã, asa cã profit de aceastã ocazie, pentru a vã vorbi mai mult despre lumea voastrã, si cît de important este ca sã vã concentrati complect, acum, ca sã vã ridicati vibratiile, în special acei care au fost atît de ocupati muncind, cîstigînd banii pentru a plãti conturile, si a îngriji família.
Acest timp sa terminat. Nu vor mai exista conturi de plãtit, nici probleme despre cum veti alimenta familiile voastre, educîndu-le, sau supravietuind, în timpul pensiei voastre. Pensia voastrã, va fi glorioasã, mult mai departe decît visele voastre cele mai îndrãznete, nu vã va costa nimic, si începe acum, indiferent de care este vîrsta voastrã cronológicã pe Pãmînt. Nu va fi o pensie/retragere din Viatã, nici nu va fi moartea. Vã gãsiti acum, în pragul unei cãlãtorii minunate, spre stele.
Fratii si Surorile voastre, sunt doar în asteptarea voastrã. Uitati-vã la cer într-o noapte seninã. Trimiteti-le felicitãrile  voastre, si ei vor face sã clipeascã luminile colorate ale navelor lor, pentru a vã arãta fericirea lor, pentru ca voi sã-i vedeti, si în curînd vor fi aici cu voi, mergînd printre voi, îmbrãtisîndu-vã, cîntînd imnuri de sãrbãtoare cu voi. Acum, existã mii dintre ei de-a lungul liniilor retelei care aduce energia din Cosmos, pentru a vã ridica si învãta Iubirea si Lumina Fãrã de Sfîrsit. 
Sunt Eu, acel care acum, vã trimite energiile puternice. A fost spus, cã valurile de iubire pe care le simtiti cã vã împrejmuiesc, vin de la Soarele Central – Soarele care iradiazã din centrul Universului. Este adevãrat. Soarele Central, este încã unul  din numele mele, Creatorul Primordial al vostru. Sunt Acel, care a creat Începutul, Mijlocul si Eternitatea, care este acum realitatea voastrã.
Dumnezeii Mama/Tatã, au fost primii mei copii, si grupul de Iluminati care lucreazã cu ei, aici în Galaxia voastrã, au fost fratii si surorile lor, si copii lor mai mari. Deci, puteti vedea cã sunteti orientati de Mãtusile si Unchii vostrii Cosmici, care au cunoscut pe fiecare dintre voi, si l-au hrãnit si îngrijit pe fiecare dintre voi, în timp ce cãlãtoreati prin multe încarnãri.
În perioada în care Dumnezeu Tatãl/Mama, sa antrenat cu mine, pentru a învãta sã creeze planete, stele, si fiinte vii, fratii si surorile lor, de asemenea au învãtat sã facã acelasi lucru. Sau rãspîndit prin Univers, care stãtea în asteptarea lor, gol, fãrã viatã, si au ajutat sã învete Dumnezeii mai tineri, fratii lor si surorile lor mai tinere, sã stabileascã Galaxii, sã le populeze cu fiinte de diverse forme si mãrimi, în functie de imaginatia lor criativã.
Fiecare care se antrena, a învãtat în primul rînd, Legile Universale, care impun ca fiecare fiintã creatã sã fie, în primul rind, dotatã cu capacitatea de a comunica telepatic cu Creatorul sãu, care se gãseste mereu în contact cu mine. Astfel, o retea de transmisie de energie telepaticã, a fost construitã, în timp ce fiecare Univers lua fiintã. Este aceastã retea care face possíbil ca Eu, sã vorbesc direct cu Dumnezeu Tata/Mama. Altii care canalizeazã acum, folosesc acest sistem de comunicare Universalã, în diferite puncte, ceea ce le oferã capacitatea de a vorbi telepatic cu delfinii, cu pãsãrile, cu Arcturienii, cu Pleiadienii, etc.  
Deci, vedeti, nu este nimic straniu sau neobisnuit, despre capacitatea telepaticã. De fapt, sunteti singurii în toate Universurile, care par a crede asta. Desigur, este datoritã faptului, cã ati stat sub Vãlul Uitãrii. Sunteti unicii, care au experimentat aceastã lipsã de legãturã cu mine, si cu Dumnezeii care v-au creat.
În tot Multiversul, toti sunt curiosi despre cum se va termina aceastã experientã. Humanii care au devenit orbi si surzi, vor fi capabili sã-si obtinã simturile lor ? Se vor trezi din cosmarele lor, pentru a-si recunoaste Familia de Luminã ? Si dacã vor rãmîne incapacitati permanent, datoritã surzeniei pe care au experimentat-o ? S-au scurs milioane de ani, în functie de timpul de pe Pãmînt, de cînd humanii aveau simturile lor intacte. Cînd oamenii de stiintã ai vostrii au studiat secventa de ADN, au gãsit multe fire din constitutia voastrã, care pãreau inactive, inutile.  Au rãmas surprinsi, dar au mers mai departe în cercetarea lor, pentru a întelege cã în creatie nimic nu este inútil, si cã nu era o gresealã a naturii, desi putini au fost suficient de deschisi la nível spiritual, pentru a-si assuma adevãrul. .
Adevãrul este cã am dat D-zeului Tatã/Mamã, aprobarea mea, pentru a începe sã utilizeze aceste ADN-uri “nefolosite”, care vã vor schimba într-un mod dramatic. Inteligenta voastrã, memoria si creativitatea, vor creste rapid. Obiectivul final, este, de a vi se permite sã fiti Dumnezeii magnifici, care sunteti capabili sã fiti. În cele din urmã, veti avea puterea de a crea, de a cunoaste Adevãrul Istoriei voastre si a Galaxiei voastre, dar, în primul rînd, va fi necesar sã experimentati probele si obstacolele ale vieti într-un corp din cea dea 3ª dimensiune, cu vointã liberã, si sub îndrumarea Mamei voastre si a Tatãlui vostru. 
Ati suferit durerea fizicã si trauma emotionalã, singurãtatea si nevoia, si cea mai mare parte dentre voi, a supravietuit cu inimile încã intacte. Încã sunteti capabili sã Iubiti, si atunci cînd suferiti, cãutati Lumina, pentru mîntuirea voastrã. Acesta, a fost ultimul test, si l-ati sustinut în mod strãlucit. Da, multi dentre voi , încã se îndoiesc, insistînd încã, cã nu cred în nimic din toate astea, dar mica fereastrã deschisã în inimile voastre, va permite Adevãrului sã curgã, imediat ce preocupãrile cu “rezultatele” zilei voastre de zi cu zi, vor fi îndepãrtate din viata voastrã. 
Ati fost testati, în mod atît de greu, pînã cînd Marele Plan va cere, în cele din urmã, lideranta voastrã a tuturor galaxiilor. Ati experimentat diverse forme de guvern, pe planeta voastrã, si, intuitiv, ati înteles pe tot globul, cã democratia cu participarea tuturor popoarelor, este într-adevãr, sistemul cel mai eficient si just. Ori de cîte ori, a fost experimentatã o nouã tentativã pentru a stabili libertatea, ea a fost paralizatã de cãtre cei care apartin întunericului. Chiar si în Statele Unite, Marea Experientã, a fost distorsionatã si transformatã, intr-un sistem economic despotic, care a ocupat locul adevãratei libertãti, si chiar si asa, poporul a dorit Adevãrul. 
Agitatia pe întreaga planetã, este un triumf glorios al imaginatiei. Peste tot Humanitatea se ridicã si cere libertate, egalitate si demnitate. Si-o spun lor proprii, “ Niciodatã din nou ”. Multi încã nu înteleg complect, pentru ce se revoltã. Multi cred cã este pentru libertatea religioasã, altii se tem de haosul care va aduce o schimbare complectã, însã marsul cãtre noi feluri de cooperare, si cãtre noile maniere de comunicare, confirmã sperantele lor într-un viitor în care domneste Adevãrul. 
Rãzboaiele au fost reduse foarte rapid, la actiunile de ultimã orã, ale unora care apartin întunericului, care de pe acoperisuri strigã, declarîndu-si preferinta lor pentru asasinat si haos, pe cînd mii (de altii), aleargã sã ajute sã salveze si sã trateze, camarazii lor rãniti. 
Am ascultat rugãciunile voastre, pentru a ajuta sã se termine violenta masivã, si acum vedeti efectele ei în viata voastrã zilnicã, si de asemenea sfîrsitul violentei personale. Procesul este aproape finalizat, si concluzia înseamnã, cã toti si fiecare, din membrii societãtii voastre planetare au, acum, sã facã o alegere. Unii vor actiona sub fúria interioarã si deziluzia, însã altii, ale cãror contracte despre violentã, au fost încheiate, se vor trezi si depune armele, cu toatã spãlãtura cerebral, si controlul mintii, si consacrãrii vetii lor ca sclavi ai întunericului. 
Asa cum a fost spus tuturor, înainte de aceastã încarnare, aceasta este ultima. Niciodatã Planeta Pãmînt, nu va mai oferi un mediu de liberã vointã tri-dimensionalã, pentru a vã testa pînã la limite. Nu va mai exista suferintã, foame, sãrãcie si rãzboaie. Au luat sfîrsit.
Uitati-vã în jurul vostru, la frumusetea iubitei voastre planete. Iesiti din case, ca sã vedeti cum trebuia sã fie, si cum era înainte de industrii si de cresterea masivã a populatiei stabilindu-se în pãdurile dense, în lacurile clare si în oceanele puternice. Întoarceti-vã din nou la pãduri, în liniste si respect, pentru Mama Pãmînt, care va alimentat si iubit timp de eoane (mii de mii de ani).
Multumiti-i, si cînd trimiteti Iubirea voastrã cãtre jos, înspre nucleul fintei sale, si ea va fi usuratã si vindecatã, si veti simti recunostinta sa si Iubirea sa nemãsuratã.
Veti vedea clima acalmîndu-se, ceea ce este un rãspuns la sentimentele voastre. Asa cum inimile voastre se îmblînzesc pentru Mama Pãmînt, si pentru companionii vostrii oameni, de asemenea, clima voastrã se va echilibra si nivela, domolind frigul si cãldura. Ploaia suavã, va înlocui uraganele si furtunile. Asa cum violenta omeneascã încetineste, asa si timpul atmosferic va rãspunde în consecintã. Aveti o expresie, “ Zîmbiti si lumea va zîmbi cu voi”. Prelungiti aceastã întelegere în relatia voastrã cu Mama Pãmînt, si cu toate fiintele constiente, care includ toate insectele, toate plantele si toate animalele, în grija voastrã. 
Rãmîneti în pace Dragilor. Timpul probei voastre personale a luat sfîrsit. Acum, vã este dat un timp, pentru ca sã vã odihniti, pentru a contempla, si pentru a restabili Pacea Spiritului. Judecata voastrã sa terminat, si ati fost cu totii declarati inocenti, puri si gloriosi. Unul cu Creatorul vostru. Nu conteazã cîti pasi ati dat în fals în aceastã viatã. Ea este acumularea a tuturor celorlalte vieti, de fiecare datã cînd ati triumfat asupra disperãrii, ati exprimat Iubirea cãtre celãlalt, sau pentru voi, pe care Noi le vedem ca o mãsurã a puterii voastre. Fiti acum, aceastã fiintã Iubitoare. Uitati-vã împrejurul vostru, la acei care vã vor da <bine ati venit> Iubirii voastre, si exprimati-o liber. Nu are importantã, cã nu stiu numele vostru, sau locuiesc în cãminul vostru. Toti vor da <bine ati venit>,. Vibratiei voastre mai înalte de Iubire si Luminã.
Împreunã, ati lucrat, v-ati rugat si implorat, cu mine, pentru a permite acum, ascensiunea voastrã glorioasã, în aceastã viatã, în aceastã orã. Sunt aici, pentru a vã spune, cã este acordatã.
Au fost dati toti pasii necesari, pentru a permite ca sã se întîmple. Fondurile de Prosperitate, au fost distribuite, si sunt gata sã fie rãspîndite.
Lucifer sa întors înapoi în bratele familiei sale, si a 4ª dimensiune sa prãbusit, fãrã a mai permite, segregarea sau separarea de iubirea Dumnezeului vostru Tatãl/Mama; Arhanghelii si-au luat mantiile lor de Luminã, si Maestrii sau declarat slujitorii Luminii pe Pãmînt. Navele sunt aliniate si gata, pentru a aduce darurile lor si marea dragoste a Sufletelor Gemene, care î-si asteaptã perechile lor, si sunt familiarizate cu energia lor de iubire. 
Mama Pãmînt, a fost stabilizatã pe axa sa, de cãtre fortele Galactice, si va rãmîne asa, pînã cînd copii sãi, se vor înãlta în valuri, pînã la dimensiunile superioare. Tot armamentul greu, care ar putea ameninta navele, sau siguranta acelora care se gãsesc pe pãmînt, au fost neutralizate, armele usoare vor fi dezactivate lent, deoarece, este pentru în curînd, ocazia aterisajelor. Au fost preparate anunturi, si vor fi difuzate tuturor pe planetã, pentru a vã informa, asupra evenimentelor, pe mãsurã ce se desfãsoarã.
Asa cum vedeti, nici un detaliu a fost trecut cu vederea, nici o preocupare a rãmas fãrã solutie, nici o întrebare fãrã rãspuns.  Acesta va fi un timp de triumf pentru toti, nici o nefericire va fi cauzatã nici unei fiinte de pe Pãmînt, cu exceptia cazului în care alege sã întoarcã spatele Iubirii. Relatiile vechi si noi vor fi binecuvîntate cu Iubire, Iertare si Luminã, si toti vor transcende conflictele, durerile vechi, pentru a ascensiona cãtre vibratiile mai înalte de Iubire si de Camaraderie.
Dragi Lucrãtori ai Luminii, cerem sã fiti gata pentru a conduce celebrarea triumfãtoare, si sosirea procesiunii glorioase a navelor, unde cu totii veti fi reînoiti cu corpuri în perfectã stare de sãnãtate, mintile cu memoria si cunoastrea tuturor celor care ati cunoscut anterior si mult mai mult. 
Voi, care ati lucrat atît de greu, pentru a transcende îndoielile voastre si criticile colegilor vostrii, veti simti rãsplata de, a fi însfîrsit, de a fi declarati si recunoscuti prin întelepciunea voastrã, si prin forta inimilor voastre. Rãmîneti în pace, Dragilor si prea-iubitilor. Sunteti Eroii Împãrãtiei Glorioase. Ati perseverat si triumfat. A sosit momentul vostru. Nu are importantã, cã ati avut boli, sãrãcie si durere. Acum, profitati ultimele zile , pentru a se odihni si prepara. Deschideti-vã inimile Iubirii mele Fãrã de Sfîrsit, care vindecã totul. Rugati-vã în tãcere pentru toti acei care au nevoie de încrederea voastrã, si forta voastrã, pentru a complecta tranzitia lor. 
Nu pot sã descriu bucuria pe care o simt, vãzînd aceste realizãri finale apãrînd. Este cu adevãrat Începutul Sfîrsitului, asa cum spune Dumnezeu Tatãl. Pregãtiti-vã, pentru Noul Început în bucurie si Credintã.
EU sunt Creatorul vostru, Creatorul tuturor Creatorilor, si vã trimit cele mai puternice valuri de Iubire, pe care nu le-ati mai simtit niciodatã. Vã strîng lîngã inima mea, copii inimii mele, si vã trimit Iubire fãrã limite, pînã cînd ne vom întîlni din nou.
Creatorul Original

Via Katryn May, 30 Iulie, 2013 la 12pm.


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius