PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, August 13, 2013

11.08.2013 Partea 341 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 341

August 11, 2013 la 12:28 pm 
Voi ati parcurs un drum lung, dragii mei, si totusi multi dintre voi nu vãd nici un rezultat din toatã aceastã muncã grea. Sau, mai degrabã, veti percepe rezultatele ca fiind ceva mai greu de suportat, asa ca o mare parte din ceea ce ati experimentat pînã acum, va fi simtit ca un etapã intensã de disconfort fizic. Oricum va fi, suntem bucurosi pentru a vã raporta, cã veti începe sã vedeti un rezultat mai pozitiv din toate astea în curînd. Da, acel cuvînt temut din nou, dar vã rugãm sã fiti cu noi, asa cum noi suntem cu adevãrat pe cale de a vã aduce o veste bunã, de mult asteptatã. Credem cã veti avea un mic oftat de usurare, atins de o nuantã usoarã de scepticism, asa cum cuvîntul „imediat” fusese etalat de multe ori, de la aceeasi sursã. Dar noi vã asigurãm cã de aceastã datã, ne referim în curînd în contextul vostru al cuvîntului, si nu în al nostru, care este perceput ca un context ceva mai maleabil ca al vostru.
Si care sunt aceste vesti bune, vã auzim cã întrebati. Ei bine, asa cum spusesem mai devreme, nu este observarea unui obiect zburãtor neidentificat pe peluza Casei Albe, nici probabil ceva similar la care sã vã asteptati, nimic altceva care sã vã facã sã vã reamintiti vre-o scenã a vreunui film de „extraterestrii”, de care se pare cã sunteti atît de mîndri. Mai degrabã, acesta va fi un sentiment mult mai subtil de bine si de vigoare, un simtãmînt de a respira mult mai liber si de a fi capabili sã –FACETI- lucruri, nu asa cum simt multi care se gãsesc ca într-un fel de vid în acest moment. Cu alte cuvinte, se ateaptã ca acest sentiment de a fi storsi si bãtuti, în tot felul de moduri, sã înceapã sã se estompeze, si o nouã stare de a se simti mult mai liberi, începe sã iasã la suprafatã. Si cînd noi folosim cuvîntul „ liber „ vrem sã spunem asta în toate conotatiile cuvîntului, asa cum atît de mult timp fusese folosit un obstacol nu numai pentru voi, dar pentru întreaga umanitate, si care este în curs de a fi eliminat odatã si  pentru întotdeauna.   
Pentru cã au fost atît de multe forte care au împiedicat dezvoltarea omenirii, si o mare parte din acestea, pot fi descrise ca fiind forte din afarã, care au reusit sã se antreneze pe aceastã planetã, si sã punã o vrajã de fricã si de lãcomie, care a dus la gestionare defectuoasã, si masivã a tuturor resurselor,  atît în toate acelea cu care v-ati nãscut, dar si în ceea ce vedeti în jurul vostru, în împrejurimi. Nu vom pãtrunde mai adînc în acest lucru, lãsati-ne sã vã spunem doar, cã asta a fost un subiect vast pe care multi dintre voi l-ati avut deja, si ca atare, va fi ca o usurare, cînd veti simti cã tot acest gunoi vechi, folosind o descriere puternicã, va fi mãturat de la usa voastrã o datã pentru întotdeauna. Ca de obicei, noi nu dãm detalii asupra a ceea ce se petrece în spatele scenei, asa cum a fost, vom spune doar, cã totul merge conform planului, si cã veti fi protejati de-a lungul la toate.
Pentru amintire, aceste degete vechi si-au pierdut forta strînsorii, pe care a avut-o asupra omenirii, timp de o astfel de perioadã lungã de timp; ei vor încerca cu disperare sã gãseascã un alt loc, pentru al cumpãra, în scopul prelungirii sederii lor ceva mai mult. Si astfel, o perioadã de haos ar putea rezulta, si a fi perceputã putin mai dramatic. Vã rugãm sã întelegeti, cã noi nu spunem acest lucru, pentru a vã împinge pe toti în bratele fricii, doar pentru a vã înstiinta, cã acest proces ar putea implica niste mici focuri de artificii, ici si colo, dacã am putea spune astfel. Pentru cã lumina este ferm la putere acum, si nu existã nici o modalitate pentru a permite acestor maestrii vechi ai vostri, sã-si ruleze spectacolul vreodatã. Însã unii dintre ei, nu vor putea rezista tentatiei de a face un ecran final al lor propriu, încercînd sã atîte si sã provoace în vre-un fel. Din nou, nu încercãm sã vã speriem, doar sã vã reamintim, cã existã o multime de colegi ai vostri, care sunt încã sub influenta acestui sentiment omniprezent de teamã, si care a prins si pãstrat atît de multi dintre ei, s-ar pãrea cã pentru întotdeauna; si pentru ei, o multime din ceea ce este în curs acum, va pãrea ca ceva pãcãtos, într-adevãr. Pentru ei, acesta va fi un semnal de ceva negativ, dar pentru o minte iluminatã, acesta va fi un semn sigur cã negativitatea îsi pierde în sfîrsit aderenta la toate. Deci din nou spunem, asigurati-vã cã rãmîneti concentrati în luminã, si sã stiti cã existã o multime de interes împrejurul vostru, pentru a vã face sã cãdeti în aceeasi veche melodie a fricii si neputintei, însã lãsati-ne sã vã spunem cã tonul vechi si-a pierdut farmecul, pentru un numãr mare de persoane. Si pentru fiecare suflet care a decis sã dea un pas înapoi spre luminã, acest ton vechi de fricã si de haos, va cãdea în urechi surde, si ei vor auzi, în schimb, sunetul libertãtii care începe sã explodeze prin ceata veche si densã a fricii. Si de asemenea pentru voi, soarele cu adevãrat este gata sã strãpungã norii din nou, si sã vã umple cu lumina care v-a lipsit de atît de mult timp. Amintiti-vã, nu nor, indiferent de cît de nepãtruns, întunecat si rãu prevestitor pare, poate gestiona pentru a bloca razele soarelui, si de aceastã datã, puterea acestor raze, va face ca aceste cioturi de nori sã se risipeascã o datã pentru întotdeauna. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius