PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, August 8, 2013

07.08.2013 O scurtã actualizare privind energiile


O scurtã actualizare privind energiile

Dragi prieteni!
Am primit acest mesaj de la CC, în aceastã dimineatã, pentru a confirma ceea ce multi dintre noi am simtit în ultimul timp:
“ Îti multumesc încã o datã, de a fi stat împreunã cu noi. Vedeti voi, liniile pot fi simtite pentru cã sunt mai putin ocupate în acest moment, dar de fapt, ele sunt mai ocupate ca niciodatã, însã acum, atît de multe se petrec în spatele scenei, cã este mai bine sã vã mentineti departe de ea. Nu, pentru cã nu avem încredere în voi, în nici un fel, dar pentru cã ceea ce se întîmplã acolo, este de o astfel de magnitudine, cã este prea îndepãrtat de mintile omenesti, pentru a le putea pãtrunde. Vedeti voi, tãrîmurile care se gãsesc ascunse, departe de ochii vostrii curiosi, sunt în tot momentul în alertã maximã, ca sã zicem asa, si noi nu vom lãsa nimic la voia întîmplãrii. Prin urmare, aparentele lipse de informatii, sunt filtrate, prin intermediul vostru al tuturor , zicînd asa.
Noi stim cã acesta este motiv de consternare pentru unii, astfel cã ei vor lua acest lucru ca un motiv de alarmã, dar lãsati-ne sã vã spunem, cã chiar dacã voi nu sunteti parte la toate acestea, nu înseamnã cã nu sunteti o parte vitalã a acestui proces. Referitor la voi toti, cu toate cã, nu sunteti inclusi în acest mod, totul merge mai departe. Despre ceea ce noi vorbisem mai înainte, atît de multe ori, fãceti cu totii parte dintr-un conglomerat de persoane, toate cu aceeasi cauzã în inimã, si anume, de restaurare a Luminii, în orice mod, pe aceastã frumoasã planetã a voastrã. Rolul vostru, este într-adevãr unul vital, pentru cã asa cum bine stiti, voi sunteti singurii transzonali, care separã lumea voastrã fizicã si pãrtile unde noi locuim. Cu alte cuvinte, sunteti echipajul de la sol, dar, de asemenea, o parte a Cerului Celestial(ceresc), pentru a folosi un astfel de cuvînt, voi vã comportati fãcînd legãtura între amîndouã. 
Însã acum, vã veti simti mai mult sau mai putin, ca blocati aici, singuri, cu nici un ajutor aparent, din partea noastrã a voalului. Nimic nu ar fi putut sã fie mai gresit, însã din nou, nu vã învinovãtim, dacã vã gînditi astfel, din cauza acestei apropiate linisti stranii, care multora li se va pãrea ca o prevestire a unui semnal de rãu augur. Dar din nou o spunem, vã rugãm sã aveti încredere în noi, atunci cînd încã o datã vã spunem cã totul este bine si merge conform planului, si cînd va fi momentul potrivit, totul va fi inundat de luminã, atît de mult, si vor fi atît de multe informatii, cã aceastã fazã va fi uitatã repede. 
Din nou, noi suntem constienti de primejdia pe care o suferiti acum, fie cã este vorba de corpul vostru fizic, sau cã este mai mult decît un stress asupra capacitãtilor voastre mentale, dar vã rugãm sã vã mentineti în  cursã, si sã stiti cã aceasta este o parte foarte importantã a tuturor acestora. Nu veti fi abandonati, veti fi protejati în orice mod, astfel încît sã fiti capabili de a functiona, în foartele, foarte important rol pe care îl aveti, si care este aceastã vitalã legãturã, între cele douã pãrti ale voalului. Si astfel, cu totii veti face o formidabilã muncã cu asta, chiar atunci cînd vã simtiti loviti de toate si cînd veti da totul. Pentru cã voi sunteti în asta 100%, chiar atunci cînd gãsiti cã “ este deja suficient”, dati atît de mult ajutor, în acest proces, accelerîndu-l cît de mult voi puteti. Si pentru asta, noi vã suntem mai mult decît recunoscãtori. Deci, sã stiti cã nu veti fi lãsati afarã în frig, însã pentru acum, voi veti putea simti asta mai mult decît obisnuit, asa cã noi vom mentine un profil scãzut, în scopul de a face aceastã fazã a operatiunii, ca sã ruleze cît de bine possíbil. Multumim, asta este totul pentru moment, vom pleca “.
Acestea sunt cu adevãrat vremuri dificile, si nu este usor sã vã mentineti motivati, cînd amîndouã, corpul si mintea, simt cã doresc doar, sã se ascundã undeva. Însã de asemenea, stiu, aici strãfund înãuntru, cã nu existã altceva, decît sã vreau sã continui sã merg, nu importã cît de greu este uneori. Noi O VOM face, si o vom face împreunã, si împreunã vom reusi sã presionãm prin aceastã perioadã de tãcere, acest “vid”, care vine înainte de o altã mare schimbare. Deci, vã multumesc tuturor, pentru A FI parte din acest lucru, si pentru adãugarea de luminã la acest cerc, si pentru aceastã planetã.

Cu multã dragoaste si recunostintã din partea mea, Aisha

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius