PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 353 . 13:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 353 – 13 Septembrie, 2013

Pe mãsurã ce libertatea se  apropie, multe lucruri încep sã se angajeze acum. Vã auzim pe toti fãcînd o inspiratie profundã de aer, la mentiunea conceptului de „ziua libertãtii”, deci vom adãuga cã, ca de obicei, nu dãm nici un detaliu, nici nu vã vom da o datã anumitã pentru ca sã vã concentrati, vom spune doar, cã aceastã zi se apropie rapid. Si cu asta , multe lucruri se apregãtesc acum, asa cum am mentionat. Veti vedea multe exemple din acestea peste tot, si chiar printre cele mai înalte esaloane ale guvernelor voastre, în sensul cã mareea si-a modificat directia, în multe aspecte care devin mai aparente acum. Nu în mod necesar vizibil exterior, ci mai mult ca un sentiment de schimbare iminentã, care va face ca multe inimi sã palpiteze. Si dupã cum ati vãzut, Armaghedonul profetizat mult în acest punct fierbinte, la care voi vã referiti ca Orientul Mijlociu, nu a apãrut nici o datã. Nu este interesant de vãzut, modul în care ei toti se grãbesc frenetic sã gãseascã o solutie pasnicã acolo ?
Neutralizarea situatiei care are loc în acest moment, nu este de loc de a face cu întîmplarea, si da, are totul de vãzut cu injectia masivã de luminã care a fost vãrsatã în acest loc recent. Si dacã unii dintre voi încep sã se gîndeascã, cã poate voi ati avut ceva de vãzut în legãturã cu acest proces, rãspunsul este un DA rãsunãtor. Pentru cã voi toti lucrati atît de greu, în numele tuturor al creatiei, în tot tipul de forme, si în afarã de problemele personale pe care le-ati  curãtat în ultimul timp, voi ati fost cu adevãrat lucrãtorii multisarcini, în toate sensurile cuvîntului. Pentrucã ceea ce voi aduceti cãtre aceastã lume, este în primul rînd si în principal, lumina, si mari cantitãti din ea. Pentru cã voi sunteti purtãtori de o asemenea magnitudine, si acum, toti si fiecare dintre voi, este ca o adevãratã sursã de luminã, indiferent dacã voi lucrati sau vã odihniti, dormiti sau mergeti, sau vã ocupati de sarcinile voastre zilnice.
Pentru cã voi toti lucrati acum fãrã oprire, si fãcînd-o, voi de asemenea, literalmente, sunteti o parte participantã în tot ceea ce are loc acum. Cãci acesta este cu adevãrat o magnificã muncã de echipã, si cum toti dau tot ceea ce au, în acest proces, din aceastã cauzã, toti sunteti într-adevãr asemãnãtori. Si ceea ce aduceti la masã, nu este nimic uluitor. Pentru cã voi lucrati din greu, nu numai pentru a complecta bucãtelele nerezolvate ale vietii voastre, însã voi sunteti de asemenea întãriti fatã de materialele groaie care existau. Cu alte cuvinte, lumina pe care o ajutati sã ancoreze, si sã fie transmisã acestei frumoase planete a voastrã, este trimisã acolo unde este mai necesarã. Astfel, de fiecare datã cînd veti vedea stirile actuale, veti gãsi cã lumina voastrã este cu sigurantã o parte din aceastã istorie, într-un mod sau altul. Deocamdatã, nimic nu rãmîne la întîmplare, si orice lucru volatil care este stimulat de cãtre actiunile acelora cu putinã luminã, terminã atrãgînd o grãmadã de luminã extra din aceastã cauzã. Pentru cã ceea ce fuge de luminã acum, va reusi numai dacã îsi vor deschide supapele lor si mai mult, si ca atare, cu cît mai mult vor lupta contra ei, cu atît mai mult vor fi expusi razelor de schimbare care sunt trimise de mai sus, asa cum mai jos. Pentru cã întreaga voastrã planetã, îsi trimite valurile beatifice acum, si nu existã un lucru, nici nimeni, care sã poatã sã se ascundã de ele.

Pentru voi, aceasta va fi o minune de a vã privi, însã pentru multi altii, se vor simti ca si cum ar fi fost sfîsiati de toatã aceastã luminã, care vin la ei din toate directiile. Dar amintiti-vã, lumina, nu distruge nici o datã, ea cautã numai sã echilibreze, acolo unde nu a fost înainte, si ca atare, ea va cãdea foarte greu în partea tuturor acelora, care sunt încã angajati sã circule prin partea întunecatã a toate. Pentru cã ei vor simti presiunea si mai mult, si pentru ei, încercînd sã-si ascundã picioarele, asta va servi doar pentru a mãri presiunea de luminã. De data asta, ei nu vor avea un nu, ca rãspuns, pentrucã de mult timp nu mai au o optiune. Toti vor fi împinsi, si împinsi dur, în directia luminii. Si pentru cine se gãseste mergînd în directia luminii, voi veti simti asta ca un puternic impuls din spate. Un impuls care vi se va pãrea cã uneori vã scoate afarã din echilibru, însã sã nu vã îndoiti nici o datã, cã voi nu veti cãdea, si nu veti esua. Pentru cã voi ati ales, si voi ati ales bine, si ca atare, unicul mod de a pleca de aici, este într-adevãr în sus. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius