PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 354 + 355 . 15:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 354 – 15 Septembrie, 2013

Asa cum multi dintre voi au observat deja, existã un fel de accelerare în aer, ca si cum ceva care de mult timp care fusese asteptat, începe sã-si facã anuntatã sosirea sa. La început, aceasta va fi perceptibilã ca mici buzunare de aer mai curat, unde totul va pãrea mai usor si strãlucitor, si unde voi vã veti vedea odihnindu-se, mai confortabili cu tot ceea ce existã. Pentru cã acolo, asta va fi asemãnãtor cu starea voastrã de noi-nãscuti, ca si cum voi ati începe totul din nou cu tãblitã de scris nouã, lipsitã de orice murdãrie a problemelor, si muncile vechii voastre lumi. Stim cã pentru unii dintre voi, asta ar putea suna ca un vis îndepãrtat, în timp ce pentru altii, aceste cuvinte vor suna adevãrate în tot tipul de forme. Însã, vã rugãm, sã credeti în noi, cînd vã spunem cã aceste mici buzunare cu senzatii de exuberantã, bucurie si usurintã, sunt pe cale de a începe sã se extindã la fiecare dintre voi acum.
Nu vor fi foarte perceptibile la prima vedere, deoarece acestea pot veni ca mici semne la orizont, la început. Însã, asa ca o corabie mare, atunci cînd este vãzutã pe timp de noapte si în depãrtare, pe mare, care va fi perceputã ca o micã particulã de luminã tîrîndu-se, si apropiindu-se încet, aceste semnale sau flash-uri de luminã, vor începe sã se extindã rapid, pe mãsurã ce vor pãrea cã se apropie cu vitezã mare. Deci, sã stiti, cã chiar dacã nu vã gãsiti între acei care au avut deja prima lor micã demonstratie a aceastei Nirvana, sã stiti cã voi de asemenea veti simti în curînd gustul libertãtii în propriile voastre oase, si cînd o veti face, aceasta vã va lãsa o senzatie de libertate permanentã.
Si pentru toti acei care au avut deja acest gust dulce pe buzele lor, chiar dacã, doar o fractiune de secundã, sã stiti cã acesta este de fapt gustul libertãtii, o libertate care nu va fi doar pentru a se opri si a zice bunã-ziua, si apoi, va dispãrea în aer. Nu, este într-adevãr adevãrata aromã a viitorului VOI, care vã va gãsi si se va acomoda în interiorul noului vostru mod de viatã, de unde toate apele trecutului de abea s-au dus, pentru a nu se mai întoarce nici o datã. Deci, mirositi briza, si vedeti dacã voi de asemenea reusiti sã gãsiti unul dintre aceste buzunare de aer curat de la munte, în jurul vostru, si putem sã vã garantãm cã, chiar dacã aerul pe care îl respirati este mai opresiv si neplãcut decît oricînd, aceste mici buzunare de claritate sunt obligate sã vã întîlneascã inima voastrã curioasã în orice moment. Cãutati si veti gãsi, cum spun ei, sau mai degrabã mentineti-vã pregãtiti, pentru ca sã fiti gãsiti de cãtre aceste capsule stimulante de libertate, care încep sã aparã ca din nimic.
 Canal: Aisha North


Translator: Florika


Manuscrisul de Supravietuire - Partea 355 – 17 Septembrie, 2013

Asa cum multi dintre voi au fost informati, imensitatea valurilor care vin , cu sigurantã nu sunt în scãdere. Dimpotrivã, ele cresc cu fiecare orã, si ca atare, multi dintre voi se vor gîndi cã este greu sã se mentinã concentrati , în viitoarele zile. Spunem asta, cu scopul de a vã pregãti pentru un mare flux de luminã, care vine în directia voastrã, si care coincide cu aceastã perioadã a anului, cînd planeta se aflã aparent, în echilibru în ceruri.
Asa cum cu totii stiti bine acum, aceastã epocã a anului este marcatã de o congruentã a luminii, în timp ce toate pãrtile micului glob albastru al vostru, pare a primi aceeasi cantittate de luminã si umbrã în acelasi timp. Asta are loc de douã ori pe an, si de data asta, acesta va fi un moment pentru a fi observat de multi dintre colegii vostrii umani. Nu numai acei care si-au concentrat privirea asupra luminii, însã de asemenea de cãtre toti acei care încã sunt aparent influentati de cãtre efectele pe care aceste misive ceresti, le au asupra voastrã tuturor.
Pentru cã acum, este ca si cum toate portile s-ar fi deschis în acelasi timp, si ca atare, explozia de luminã care însoteste acest moment de bun augur, va lãsa marca sa, în voi toti. Deci, nu vã faceti griji, chiar dacã vã veti simti gata sã implodati sau sã cãdeti în bucãti, în timpul pe care  îl aveti în fatã, pentru cã asta este un semnal cã cerul a auzit strigãtul vostru de libertate, si el vã va da tot ceea ce are, cu scopul de a accelera acest proces, cît mai mult posibil. Pentru moment, nu vor exista bariere de presiune, si sperãm ca voi toti sã gãsiti consolare în faptul cã, în ciuda cã corpul vostru fizic pare a plînge de neliniste din aceastã cauzã, spiritul vostru zboarã mai sus ca nici o datã.

Deci, continuati sã respirati, si sã stiti cã asta nu vã prejudicã în nici un fel, asta vã va transforma pur si simplu în diamantul strãlucitor, ale cãrui contururi ati început sã le vedeti deja. Si acum, lustruirea finalã, este pe cale sã înceapã. Deci, închideti usile si retrãgeti-vã, ca si cum aceasta ar fi cel mai bun pentru a fi capabili sã primiti aceste daruri celestiale, fãrã prea multã presiune asupra voastrã însivã.

Canal: Aisha NorthTranslator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius