PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 344 .17:08:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 344 . August 17, 2013.

Ca de obicei, activitatea mãritã va aduce cu sine de asemenea o disonantã mãritã în multi dintre voi. Cu alte cuvinte, corpurile voastre se vor simti mai tulburate decît în mod normal, si noaptea mintile voastre vor participa la curse împreunã cu ele, încercînd sã-si punã vocile lor discordante împreunã, precum un cor de voci. Deci, acesta va fi un timp de mare tulburare pentru multi dintre voi, atît în interior, asa cum de asemenea, în exterior, la fel cum veti gãsi cã acest sentiment mãrit de neliniste, sa prelins la multi dintre semenii vostrii. Deoarece lumea voastrã pare a fi înafara bilantului acum, asa cum si vechile forte, care încearcã cu disperare sã-si recîstige punctul lor de sprijin pe care l-au pierdut. Însã fãrã nici un rezultat, ne grãbim sã adãugãm, cu toate cã acest lucru nu le vor opri sã încerce sã dea un spectacol, cu scopul de a vã convinge pe voi, si pe ele însusi cã sunt mai mult decît simple resturi ale fostei lor glorii. Însã din nou, ei vor esua cu asta, dar nu înainte de a putea convinge unele minti iluminate, cã ele încã se gãsesc sub influenta acelorasi vechi puteri, sub care au fost timp de eoane.
Acest dezechilibru poate fi simtit în atît de multe feluri, si voi nu sunteti singurii care cãdeti sub vraja acestor energii înalte. Vedeti voi, acestea vor continua sã împingã si sã tragã resturile rãmase din vechile structuri, care inflexibile mai încearcã încã, sã se agate pe aceastã planetã, însã asa cum bine stiti acum, zilele lor sunt numãrate, si ei nu vor avea de ales decît, sã renunte la toate pozitiile lor anterioare , si sã pãrãseascã terenul în favoarea fortelor luminii. Si lumina a venit în fortã acum, si ca atare, rezultatele vor începe sã fie vizibile, în atît de multe moduri. Dar, asa cum spusesem deja, cei care încã mai încearcã sã-si mentinã status quo-ul, sunt o multime perseverentã, într-adevãr, si ei vor încerca toate trucurile lor vechi, pentru a mentine iluzia cã spectacolul continuã încã. Inutil, desigur, dar totusi, vor fi mai mult decît cîtiva dintre semenii vostrii, care vor cãdea în aceastã capcanã, si astfel, ei îsi vor adãuga vocile lor supãrate si speriate acestei multimi.
Voi toti vã veti gãsi cãzînd sub aceastã operatie de curãtare. Fie sub forma de cuvinte ostile sau chiar actiuni, sau prin regãsirea voastrã proprie, brusc implicatã într-o gamã confuzã de evenimente improbabile, în care oamenii sau locurile pe care le-ati vãzut anterior, ca pozitiv sau neutru, dintr-o datã, vor apãrea în opozitie. Deci, pentru unii, dezvoltarea luminii va fi prezentatã mai vizibil în partea opusã, si, ca atare, aceasta poate fi usor confundatã cu o înrãutãtire a conditiilor. Dar o spunem din nou, nu cãdeti în acest mod vechi, care încearcã sã vã confunde, folosind situatia actualã, pentru a vã descuraja. Sau explicînd-o în alt mod, opozitia fatã de luminã, nu va admite nicidatã înfrîngerea lor. Deci, ei vor încerca sã însele pe oricine care este dispus, sau pur si simplu nu este suficient informat, pentru a merge pe pasii lor, si vor actiona în consecintã. Deci, oricum va fi, nu vã lãsati tentati în a vã re-angaja fortele în farsele care vor începe sã fie puse în aplicare. Va putea fi tentant sã faceti acest lucru, dar nu vã va face nici un bine. Vedeti voi, va fi suficient sã pierdeti atentia la o cotiturã, pentru a face ceva care nu meritã. Si pe cealaltã parte, asta nu va fi de nici un ajutor pentru ei, indiferent de cîti de multi soldati de infanterie por recruta prin chemãrile lor, cu toatã aceastã confuzie.
Deci, continuati concentrati, si stati departe de tumulte cît de bine puteti. Acesta este doar un spectacol înscenat pentru a ascunde adevãrul, cã lumina într-adevãr, avanseazã într-un ritm constant, iar umbrele se tîrãsc într-adevãr la fel de repede, pe cît de repede o pot de asemenea. Única diferentã este, cã ei nu o vor admite niciodatã, cã fac acest lucru, astfel încît ei pãstreazã timpul tuturor, încercînd sã-l compenseze cu cît mai multe alarme, deoarece acestea pot acoperi propria lor retragere. Dar o spunem din nou, cei întelepti vor da un pas înapoi din fata luptei, si vor respira calm, pentru cã ei vor vedea avantajele acestui lucru, si ei nu-si vor pierde nici o parte din energia lor pretioasã, pentru a o arunca pe rugurile funerare ale stãpînilor lor vechi. Pentru cã sunteti liberi acum, si, ca atare, sunteti liberi de a pleca pur si simplu din fata la toate acestea, si acesta este cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi azi. Deci, concentrati-vã  din nou asupra la ceea ce este în curs de a veni, nu la ceea ce a fost, si nu vã pierdeti timpul în cãutarea ticãlosiilor vechi. Ei sunt încã prezenti aici, însã buzunarele lor de aer viciat se golesc rapid înafarã, si, ca atare, în curînd nu vor mai avea nici o optiune, doar sã împacheteze si sã pãrãseascã pentru întotdeauna.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius