PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, September 19, 2013

Partea 348 . August 27, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 348 – August 27, 2013


Cum ati devenit deja constienti, tulburãrile continuã pentru multi dintre voi, în timp ce pentru altii, par sã fi intrat în ape mai line. Din nou, nu uitati sã vã ascultati vocea proprie interioarã înainte de a trece mai departe, si nu comparati nici o datã cãlãtoria voastrã cu a altora, pentru ca sã nu vã gînditi  cã sunteti pe sine, zicînd asa. Cu alte cuvinte, desi aceste timpuri sunt intense, ele vor fi percepute în mod diferit de fiecare dintre voi, si chiar dacã veti întîlni pe cineva care poate trãi în aceleasi circumstante care rezoneazã cu ceea ce voi vã confruntati, nu este nevoie sã vã faceti griji, chiar dacã vã gãsiti fãrã o altã comparatie.
Pentru cã voi TOTI sunteti egali, chiar voi acei care înfruntati în acest moment provocãrile voastre cele mai profunde, mentale sau fizice, sau în cazul în care vã aflati navigînd pe ape mai calme. Nimeni nu este mai mult sau mai putin decît altul, si asa cum deja acest lucru fusese abordat anterior, este într-adevãr imperativ ca voi sã nu vã pierdeti concentrarea pe cãlãtorie, uitîndu-vã prea des peste umãrul celorlalti. Asta nu înseamnã cã voi trebuie sã vã întrerupeti conexiunea, departe de asta, însã, din nou, nu mãsurati cu regula cãlãtoria voastrã cu a altora. Pentru cã voi toti sunteti conectati, si voi toti vã cîntati fiecare propria voastrã melodie, si chiar dacã vã aflati împreunã formînd un cor frumos si mãret, vocea voastrã în acest proces va fi la fel ca a celorlati.
Încã o datã, fiti siguri cã totul este bine, chiar cînd voi vedeti printr-o perspectivã foarte diferitã de aceea pe care altii o vor putea avea  în relatie cu voi, si ca atare, ceea ce vedeti este adevãrul vostru, asa cum ceea ce ei vãd, este adevãrul lor. Dar, din nou, voi toti veti sosi în acelasi loc, însã cãlãtoria voastrã pentru a ajunge acolo, va fi diferitã în tot felul de moduri. Unii o vor percepe ca fiind foarte directã si aproape lipsitã de probleme, în timp ce altii se vor simti în mod constant ca fiind prinsi într-o retea de buruieni, care încearcã în tot felul sã-i opreascã. Amintiti-vã doar, nu conteazã cît de greu sau usor vi se va pãrea acest moment, voi toti fãceti acelasi progres. Acesta nu poate pãrea unora dintre voi, însã este un fapt incontestabil. Din fericire, asta va face ca sã vedeti aceastã cãlãtorie sub o luminã putin diferitã, dacã voi credeti cã rãmîneti în spatele colegilor vostrii.
Amintiti-vã dragilor, sunteti cu totii împreunã, si cum zice vechea zicalã,toti împreunã, veti învinge, separati pierdeti. Nu, nu cãzînd prin a cãdea, dar cãzînd prin tentatia de a face aceastã cãlãtorie si mai dificilã, de unul singur. Deci, din nou o vom spune, amintiti-vã sã vã conectati, acum mai mult ca nici o datã, si amintiti-vã cã toti sunteti o parte importantã a acestei imense si luminoase retele pe care ati generat-o, tesîndu-a toti împreunã, cu suvita de luminã únicã si individualã, asa cum a atîtora altii. Si aceastã suvitã va continua sã sustinã pe toti, indiferent de cît de mult credeti cã ati contribuit la aceasta, sau indiferent de cît de mult simtiti cã aveti nevoie sã reveniti la aceastã retea de energie, dãtãtoare de viatã. Cãci acum, voi sunteti de asemenea la fel de importanti, prin ceea ce aduceti la aceastã retea, asa cum mai nimeni o face, si ceea ce cîstigati cu aceastã retea, este de asemenea unic. Împreunã, voi dati si primiti într-un ritm frumos, care face acest puls de creatie intergral cu viata, si care pentru noi este pur si simplu inspirãtor asistînd.
Pentru cã asta este de fapt, creatia voastrã, si ca atare, nu existã mãcar unul dintre voi, care sã poatã sã se gîndeascã, ca fiind inferior în vreun fel în acest proces. Nu conteazã cît de jos sau de înalt vã simtiti cã zburati în acest moment, voi toti zburati înalt din cauza la ceea ce aduceti la aceastã colectie de suflete luminoase, care au ales sã-si teasã propriul lor destin. Si în toate zilele, acest frumos rãzboi de tesut, de luminã, tese o retea din ce în ce mai largã, care poate transporta încã si mai multã greutate. Mentineti-vã conectati, si sã stiti cã asta nu numai cã vã va ajuta, dar de asemenea va fi în mãsurã sã influenteze viata a atîtora altii, acolo, pe mãsurã ce voi continuati sã vã întindeti, tesînd si construind aceastã retea de iubire, de fiecare datã mai puternicã si mai amplã, de fiecare datã cînd voi vã scufundati în aceastã piscinã de luminã si luati o înghititurã, sau aduceti un alt ulcior de iubire pentru a-l adãuga. Amintiti-vã, aceste douã actiuni au aceeasi valoare, si cu cît mai mult voi beti din el, cu atît mai mult se va umple. Deci, mentineti-vã hrãniti ,si la fel pe altii, cãutînd în mod constant sã vã conectati cu aceste suvite de dragoste si luminã, care vã înconjoarã din toate pãrtile, acum. În acest fel, voi veti asigura cã aceastã retea de luminã, va fi capabilã sã împiedice cãderea a multora si multora suflete obosite, putin descurajate în a face acest lucru ele singure, însã gata pentru a face un alt efort, si sã-i ajutati , cînd ei vor vedea ceea ce voi ati reusit sã construiti.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius