PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, September 19, 2013

Partea 345 . 19:08:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 345 . August 19, 2013.

Acum sunteti bãtuti si zdrobiti de cãtre aceste energii schimbãtoare de viatã, si desi ele actionezã într-un fel asupra voastrã, acest lucru poate fi interpretat gresit de cãtre altii. Deci, din nou, lãsati-ne sã vã repetãm mesajul cã, vã prezentati cu totii bine, si cã noi nu vom lãsa ceva care fie în neregulã. Cu toate acestea, existã forte exterioare, care sunt prea putin preocupate de bunãstarea voastrã, si mai mult preocupate referitor la  supravietuirea lor pe aceste maluri. Nu spunem asta cu scopul de a vã alarma în nici un fel, doar ca sã vã reamintim cã existã o multime de interese acolo, pentru a-si reusi sã-si mentinã echilibrul. Pentru asta noi le-am mentionat ades în aceste ultime zile, dezechilibrul pe care voi toti îl simtiti, poate fi interpretat usor ca ceva negativ. Acesta nu este, sau mai degrabã, acest dezechilibru este negativ doar pentru acei care vor sã-si pãstreze vechile lor obiceiuri stabilite. Pe cînd voi si ceilalti care au pus ochii pe luminã cu mai mult timp în urmã, sunteti cu totii bine deserviti de acest dezechilibru.
Din aceastã cauzã, existã un semnal atît de puternic, cã totul merge cu adevãrat pe drumul bun. Nu-i chiar asa, v-am auzit spunîndu-o, pentru cã veti simti lupta în interiorul vostru, zilnic. Si astfel, ceea ce existã mai mult, este un calm si binestare în orice mod. Oricum ar fi, este într-adevãr o stare pe care veti fi capabili de a o savura într-un viitor nu prea îndepãrtat, însã asa cum v-o spusesem, aceastã perioadã, este o perioadã de schimbãri profunde în toate, atît de perfectã la suprafatã, cã veti gãsi în acest loc de întîlnire al vostru, adesea, cã nu se reflectã în lumea din jurul vostru. Amintiti-vã, rãdãcinile vechii lumi sunt într-adevãr foarte adînci, si fiind zmulse una cîte una, multe vor fi deranjate de cãtre acest lucru. Pentru cã aceste rãdãcini, au pãtruns sub temelii atît de mult, si aderenta lor la sol  este slãbitã, si multe dintre ele vor urma acelasi drum. Cu alte cuvinte, multe dintre structurile vechi si aparent indestructibile au început sã se nãruie ici si colo. Poate fi imperceptibil la început, dar treptat viteza lor de prãbusire se va mãri. Si solul dedesubtul lor, adevãrata lor temelie, compromisã de cãtre aceste rãdãcini adînci perforate de paraziti, va deveni atît de instábil, cã vor ajunge la punctul în care va colapsa totul.
Deci, ceea ce simtiti acum, sunt primele semne, ale clãtinãrii si subrezimii, care anuntã sfîrsitul lumii iluziei. O lume care se bazeazã pe nu mai mult decît niste bucãtele de pãmînt, un teren care este într-adevãt, incredibil de fertil, dar care pînã acum, a fost acoperit de cãtre un strat gros de beton si piatrã. Cu alte cuvinte, vechile fundatii fuseserã stabilite cu scopul de a împiedica orice crestere nedoritã. Însã cînd aceste vechi rãdãcini sunt zmulse afarã, toate aceste structuri rigide se vor prãbusi si colapsa, si temeliile lor vor fi aruncate, si atunci, semintele latente dedesubtul pãmîntutlui, în asteptare, vor avea conditii excelente pentru a rãsãri în sfîrsit.
Stim cã pentru multi dintre voi, acest lucru va suna ca un proces care va dura pentru întotdeauna, ceva pe care nici mãcar nepotii lor îl vor putea savura. Însã aveti încredere în noi, cînd spunem cã acesta este adevãrul, pentru care ati venit cu adevãrat aici, ca sã asistati la acest vechi proces. Si nu numai la faza destructivã a acestuia. Pentru cã vã gãsiti aici într-adevãr, nu numai pentru a vedea cum rãsare o nouã lume, dar cum va prinde rãdãcini si va forma o întreagã structurã complexã, nouã si frumoasã, una în care veti fi capabili sã jucati un rol important deasemenea. Însã înainte ca acest lucru sã se întîmple, multe se vor petrece care vor fi greu de înteles, si greu de luat cunostintã despre ele. Acestea îsi vor lãsa amprentele în voi, în atît de multe feluri, si pot umbri cu usurintã rezultatul final, dacã vã neglijati scopul vostru. Deci, din nou spunem, nu vã uitati la întunericul profund,  acesta este doar un semn cã lumina este într-adevãr în crestere, în fiecare coltisor al globului vostru. Deci întunericul va începe sã lege între ele, micile spatii pe care le-a lãsat, si ca atare, acesta va deveni si mai vizibil pe parcursul acestui proces.
Deci, o spunem din nou, cei întelepti vor sti exact unde sã caute, si cei întelepti vor sti cã ne bucurãm, cînd cei cu inima mai slabã vor începe sã simtã propriile lor baze de pornire nãruindu-se, împreunã cu tot restul vechiturilor. Dar sã nu vã fie teamã, pentru cã ati construit case pe un teren solid, pe o stîncã stabilã, un loc care apartine viitorului, si nu trecutului. Deci, pãstrati-vã respiratia, si pãstrati-vã linistindu-se unii pe altii, asa cum o faceti, în fiecare zi. Pentru cã voi sunteti strîns conectati între voi, însã numai rãmînînd conectati, cã veti fi capabili sã vedeti ce se ascunde în aceste buzunare mici, însã active ale întunericului, care împrãstie încã peisajul. Amintiti-vã apatineti luminii, si vã gãsiti deja în picioare la aer liber, gata de a creste si mai mult în aceste zile care ajung la sfîrsitul lor. Pentru cã voi vã gãsiti aici, pentru a prospera si se dezvolta, însã veti face acest lucru, în timp ce multi din jurul vostru se usucã si mor. Însã ceea ce se clatinã acum, sunt acei care se alimenteazã cu energiile vechi si veninoase de odinioarã. Ei nu se vor descurca bine acum, însã asta este ceea ce vor face. Voi veti simti aerul din ce în ce mai mult, si mai tonic si proaspãt, decît fiecare dintre aceste structuri vechi care se nãruie, si ca atare, veti avea mai multe sanse ca sã vã bucurati dinainte. Doar amintiti-vã, trebuie sã vã concentrati în asta, si nu la tumultul care vine de la cei care se luptã, ca sã ia o gurã de aer. Deci, umpleti-vã plãmînii si inima voastrã cu aer proaspãt, si sã stiti cã la fiecare respiratie, luati o gurã de viitor, în timp ce altii, pe cealaltã parte, vor avea posibilitatea de a trãi, în aceste din ce în ce mai mici, rãmãsite ale trecutului.


Canal: Aisha North


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius