PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, October 1, 2013

Partea 358 – 25 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 358 – 25 Septembrie, 2013


Cum valurile au scãzut oarecum, este momentul sã facem un bilant al situatiei împrejurul vostru, si într-adevãr, în interiorul vostru. Pentru moment, o mare parte au fost schimbate, si va fi greu de a discerne, unde vã gãsiti acum. Deci, procedati cu calm, si alegeti-vã calea cu grije înainte, pentru cã sunteti pe pozitia de a întîlni lucruri în cele mai neasteptate locuri. Deocamdatã, nimic nu va pãrea a fi la fel din nou, pentru cã ati trecut printr-un vîrtej veritabil de transformãri energetice. Si astfel, ca o corabie care era scuturatã în largul mãrii, ceva care nu este ancorat cu sigurantã, va fi gãsit pe aceeasi pozitie, ca înainte de a intra în aceastã mare.

Deocamdatã, voi ati trecut printr-un ciclu de curãtare complectã si îndepãrtarea în mai multe feluri, si asa cum am spus mai înainte, este timpul de a juca acest joc, de ceea ce voi aveti si ceea ce nu aveti. Ce s-a schimbat, ce sa întors cu susul în jos, sau a iesit dinãuntru afarã, si ce a rãmas constant în timpul furtunii ? Deci, luati loc, si fãceti un inventar atent, pentru a nu pierde nici un detaliu important, nu numai în propria sferã, dar de asemenea, ceva mai departe, asa cum sa mentionat anterior. Printre toate resturile de gunoi de la suprafatã, pot exista din nou cîteva perle ascunse, comori de importantã incomensurabilã pentru voi toti, însã pot trece neobservate printre toate molozurile.

Puteti gãsi, unele surprize de asemenea, deoarece pot exista pãrti din voi, care încã se mentin agãtate cu tenacitate, la ceea ce credeau cã erau lucruri din trecut. Si de ce, se petrece acest lucru, vã puteti întreba voi. Ei bine, poate cã aceastã parte din voi are încã un sens interior, pe care nu l-ati descoperit încã ? Deci, din nou vã spunem sã respirati, sã luati loc, si sã luati totul în considerare. Este foarte important ca toti sã fiti în stare sã vã trageti respiratia, dupã toatã aceastã furtunã, si noi dorim sã fim siguri cã vã simtiti pe un teren solid, înainte de a fi luati pentru a da pasul urmãtor. Si înainte de a începe sã gemeti de disperare, sau poate de epuizare, amintiti-vã cã urmãtorul pas, poate fi de un tip foarte, foarte diferit de aceastã curãtare intensã, prin care ati terminat sã treceti. Acum, timpul de reconstructie a sosit, si cu el, noi provocãri, dar, de asemenea, o multime de recompense.
Canal: Aisha North

Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius