PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, October 28, 2013

Partea 364 .. 17:10:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 364 – 17 Octombrie, 2013

Începem acest mesaj prin a spune,  cã multe au fost puse în miscare în ultimele zile, si o mare parte din astea vor genera si mai multe influxuri, care la rîndul lor vor genera din nou, si mai multe schimbãri. Deci, într-un fel, spunem cã aceastã linie ascendentã de emisii energetice, de la nas la coadã, este un ciclu nesfîrsit de informatii, care vã vor conduce de-alungul furtunii. Asta, poate nu va fi nici o noutate pentru nici unul dintre voi, cãci ati simtit deja aceste valuri lovindu-vã, însã, într-un mod foarte interesant, trebuie sã alergãm, sã le adãugãm. Pentru cã, ceea ce experimentati acum, se petrece într-un ritm foarte diferit decît înainte, si ca atare, voi ati primit o grãmadã de jucãrii noi, ca sã vã jucati. Folosim acest cuvînt, chiar dacã poate fi interpretat ca o lipsã de respect, însã aveti încredere în noi cînd spunem cã, suntem foarte seriosi cu respect la asta, fãcem asta doar pentru a vã reaminti, cã cu cît mai mult renuntati la notiunea de obligatie si serietate, cu atît mai mult, voi veti fi capabili sã mergeti cu fluxul, si sã vã distrati, cu ceea ce sunteti pe cale sã experimentati.
Totul este despre creatie, dar este, de asemenea, despre a face acest lucru în mod corect, dacã vreti, si cu cît mai mult veti arãta o expresie gravã, si o încruntare pe fata voastrã, cu atît mai mari vor fi sansele ca voi sã protelati efectiv, propriile voastre eforturi. Acest lucru, în mai multe feluri poate fi considerat ca o joacã de copii, si nu folosim acest cuvînt la întîmplare. Pentru cã voi trebuie sã vã întoarceti din nou, la a fi copii, puri si neschimbati de orice sens cinic a realizãrii, însã înainte de toate, voi trebuie sã parãsiti orice notiune despre asta, pentru ca apoi, sã începeti sã creati un nou standard pentru voi proprii, care va deveni dificil pentru voi, nu numai pentru a trãi, însã de asemenea, pentru ca sã fiti capabili sã faceti ceva.  Pentru cã, asa cum copilul se naste în aceastã lume, inocent si liber de orice set de notiuni cu privire la modul de a face lucrurile, asa de asemenea va trebui sã fiti si voi. Deci, lãsati-vã inima sã vã conducã, si chiar dacã asta poate pãrea usor, noi ne aventurãm sã ne imaginãm, cã în orice mod, voi toti veti avea un timp greu, pentru a face asta. Pentru cã toti, în vre-un moment veti auzi vocea aceea care provine de la minte, aceea care tot spune „ Eu trebuie sã o fac bine, dar, care este drumul corect, la urma urmei ? Si dacã nu voi reusi, si dacã voi face ceva gresit ?”.
Ei bine, vom spune doar, cã voi nu puteti FACE nimic gresit, cãci începînd din momentul în care mintea voastrã, intrã în stare de creatie, toate se opresc de la sine, si voi nu veti avea nici o alegere, decît sã încercati din nou. Pentru cã voi, nu veti putea crea nimic, care sã fie de naturã negativã, neplanificat, nici mãcar accidental, pentru cã nivelul de vibratie energeticã care acum conduce drumul vostru, nu permite nici sã se întîmple asta. Pentru cã voi nu puteti construi, sau plãnui, sau manifesta nimic care nu este în conformitate cu armonicele, care acum definesc mediul, si ca atare, voi puteti abandona orice notiune de dezastru, pe care îl asteptati sã soseascã. Deoarece în nici um mod, ele pur si simplu, nu se pot forma pentru nici unul dintre voi, si ca atare, voi trebuie sã încercati încã o datã, sã vã lãsati mintea sã intre în concediu, si sã vã lãsati copilul interior, curiosul, jucãusul, vioiul, sã aibã o zi din plin. Pentru cã aici este unde fîntîna tineretii intrã în joc, si toti trebuie sã vã scufundati în aceastã fîntînã vibrantã de spirit neîmbãtrînit, pe care cu totii îl aveti în interior, acel care nu este afectat de tot ce a fost învãtat sã facã, sau mai degrabã, programat sã facã în vietile recente. Cãci asta nu este despre crearea de cópii, de ceva care exista înainte, asta este totul, despre creare începînd de la zero, creînd de la nimic, si ca atare, voi nu veti avea nici o orientare, în afarã de a abandona tot ceea ce stiti, si a începe sã explorati, tot ceea ce aveti încã de VÃZUT. Atunci, veti fi capabili sã începeti, sã creati minunãtiile unui copil, care va face din tot acest loc, un rai pentru voi toti.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius