PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, November 1, 2013

Partea 365 – 26 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 365 – 26 Octombrie, 2013

Asa cum probabil ati vãzut deja, lucrurile acum au luat vitezã definitiv, si ca atare, zilele si sãptãmînile din fata voastrã, vor fi mai mult decît agitate pentru voi toti. Din nou, voi toti veti fi gata, asteptînd ca un anumit lant de evenimente sã aibã loc, dar amintiti-vã, acest plan a fost planificat cu atentie, si chiar dacã voi aveti unele cunostinte anterioare despre asta, nu aveti toate detaliile, si ca atare, mintea omeneascã nu este mãcar capabilã sã imagineze totul în întregimea sa, si în detaliile glorioase. Pentru cã, voi ati fost bine pregãtiti pentru asta, dar existã încã multe care sunt tinute ascunse de la vedere, si prin urmare, vã anuntãm, sã asteptati nesteptatul. Pentru ceea ce sunteti pe cale de a asista, nu va fi ca ceva pe care asteptati sã-l observati, si ca atare, vã avertizãm, sã aruncati orice cunoastere prealabilã în vînt, si sã începeti din nou de la zero, ca sã spunem asa, referitor la expectativã.

Lucrurile vor fi puse în miscare acum, si va lua pe multi prin surprindere, si ca de obicei, existã mult mai mult decît este vizibil la suprafatã. Pentru a vã aminti, voi ati fost configurati , pentru o nouã manierã de a vedea lucrurile, si ca atare, ceea ce veti întelege din aceste evenimente, va varia mult de ceea ce vecinii vostrii vor întelege din asta. Pentru cã din nou vã spunem sã asteptati neasteptatul, si sã asteptati sã fiti mai mult decît putin coplesiti, pentru cã ceea ce veti simti, se va petrece dincolo de sfera perceptiei umane. Pentru cã ceea ce voi VEDETI, va fi foarte diferit de ceea ce va avea loc în fata ochilor vostrii, si cînd spunem asta, este pentru ca de fapt sã vã amintim, ca toti sã vedeti dincolo de ceea ce este evident, si sã apreciati realitatea care se ascunde în spatele acestui vãl de iluzie, care este îndepãrtat, înainte de toate. Deocamdatã, voi toti sunteti mai mult decît capabili sã vedeti dincolo de aceastã iluzie, si din nou, ne referim la capacitatea voastrã de a se conecta cu aceste lanturi care merg mult, mult mai adînc, decît simpla iluzie superficialã a lucrurilor. Stim cã vorbim în termeni complicati, ca de obicei, însã este cu adevãrat imperios, ca toti sã începeti sã treceti dincolo de cuvintele si imaginile care sunt prezentate ca valoare nominalã, si sã începeti sã explorati aceastã mare sursã de informatii care este dincolo de asta. Pentru cã acolo este locul unde adevãrul locuieste, si voi sunteti mai mult decît bine-veniti, pentru a vedea acest adevãr prin voi proprii, acum. Într-adevãr voi sunteti obligati cu totii sã o faceti, altfel, veti putea rãmîne blocati în toate masinatiunile generate de cãtre vechea iluzie, cu scopul de a distrage încã o datã intentia voastrã, de aceste straturi mai adînci ale realitãtii, care sunt acoperite de gãlãgia care în curînd va urma, acesti vechi pãzitori ai aceleiasi iluzii.


Pentru a vã reaminti, voi ati fost învãtati sã vã uitati la cealaltã parte, de fiecare datã cã o bucatã de informatii poate veni de la orizont, cu scopul de a rupe în bucãti aceastã cortinã de deziluzie. Însã de data aceasta, acei dintre voi care au reusit sãsi deschidã complect inima la acest adevãr, vor fi mai mult decît pregãtiti, pentru ca în sfîrsit sã înceapã sã vadã, aceste flashu-ri de adevãr, prin ceea ce ele sunt cu adevãrat. Pentru cã ele nu vor mai fi capabile sã fie respinse ca o simplã nebunie, iluzie, sau chiar probe de iluzie. Nu, acum aceste fragmente de la Sursã, vor fi disponibile, pentru ca voi sã vorbiti adevãrul cãtre omenire, pentru prima datã, si deci vã rugãm sã vã deschideti, si sã începeti sã intrati în sintonie cu acest nou canal de informatii, care este pe cale de a fi deschis. Si voi sunteti mai mult decît bine-veniti, pentru a relata exact ceea ce este asta, si ceea ce voi puteti absorbi din aceste noi „transmisii”, care vor începe sã aparã în calea voastrã. Pentru a vã reaminti, voi toti sunteti mai mult decît capabili, nu numai sã vã sintonizati cu aceste noi nivele de informatie vibrationalã, voi de asemenea veti fi invitati sã împãrtãsiti doar ceea ce captati de la ele. Pentru cã, informatiile care vã vor fi trimise, vor fi de o asemenea magnitudine si domeniu de aplicare, cã va fi nevoie mai mult decît o inimã curajoasã, pentru a absorbi totul, si astfel, veti descoperi încã o datã, factorul de bazã a ceea ce existã într-adevãr, pentru toate scopurile si efectele, un mare eveniment colectiv, si de data aceasta, sunteti acei care vor fi chemati, nu numai pentru a participa, însã de asemenea, pentru a da glas acestui cor, si a-l pune sã cînte cu voce tare si clarã, în întreaga voastrã lume.


Pentru cã voi veti auzi si voi veti vedea, si voi veti simti, si din cauza asta, vã cerem sã nu mentineti nimic din acestea, în tãcere, însã asigurati-vã de a transmite acest „secret” celorlalti, în orice fel posibil. Pentru cã nu va mai fi un secret, totul a fost fãcut pentru a deveni cunoastere comunã, si ca atare, primii pasi pe care trebuie sã-i faceti, este sã lãsati la o parte orice inhibitii, pe care le-ati putea avea despre care este rolul vostru în toate acestea. Pentru cã voi toti vã aflati aici, pentru a OBSERVA, si prin asta TU CREEZI (a crea), însã de asemenea, voi vã aflati aici pentru a RAPORTA ceea ce observati, fie prin „simturile umane” ale voastre, sau, fie cu ajutorul altuia de o mai mare anvergurã. Deci, din nou spunem, luati loc, si luati cunostintã de toate lucrurile care vor începe sã intre în sfera voastrã de influentã, în aceste zile si nopti viitoare, si sã stiti cã nici un detaliu este mai putin important. Deci, luati note, si fiti atenti, si asigurati-vã cã ceea ce voi „vedeti”, este raportat. Si amintiti-vã, acest schimb de informatii, de asemenea poate fi realizat, în tot felul de forme, asa cã nu vã cerem sã vã suiti pe o cutie la coltul unei strãzi, ca un predicãtor, si sã strigati. Nu, voi toti veti gãsi un mod de a divulga aceste „secrete”, care nu mai trebuie sã fie secrete.


In acel moment, pisica va fi bine, si va iesi de fapt din sac – sau poate ar trebui sã spunem, cutie – si acum nu mai existã nici un mod de a-o atrage înapoi din nou. Pentru cã vechea iluzie, este gata sã plezneascã pe la cusãturi, si dorinta voastrã de a fi martorul, observatorul, este ceea ce va face ca totul sã se întîmple. Pentru cã fiind voi acei care vor începe sã vadã schimbarea, de asemenea veti accelera tot procesul, si ca atare, veti fi acei care vor face ca totul sã se întîmple. Deci, din nou spunem în numele Tuturor din creatie: multumiri pentru tot ceea ce voi sunteti, si pentru tot ceea ce voi faceti, si sã stiti cã fãrã voi, nu ar exista schimbare, cel putin, nu pentru mai bine. Însã cu voi, nimic nu va mai fi acelasi, si unicul lucru de care puteti sã fiti siguri, este cã de data asta, lumina strãluceste pe cale, pentru ca voi toti, sã puteti iesi din aceastã micã claustrofobicã, si întunecatã cutie, care a fost singurul vostru loc de odihnã. Însã nici o datã, pentru cã acest timp, nu numai capacul, însã fiecare perete singur, va fi înlãturat, de mod a nu mai exista urme de ceea ce va fi lãsat la o parte. Si astfel spunem, iesiti si strãluciti dragilor, si începeti sã vedeti aceste schimbãri, si sã stiti, cã cu cît mai mult voi priviti, mai mult veti gãsi, si din aceastã cauzã, si mai multe schimbãri vor fi create într-un ritm, si mai rapid.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius