PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, November 25, 2013

Partea 371 . 18 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 371 . 18 Noiembrie 2013

Asa cum multi dintre voi ati notat, ritmul de tulburãri si-a atins vîrful pentru multi, si pe bunã dreptate, începînd de acum înainte, nu vor mai exista bariere de mentinere. Acest lucru poate pãrea a fi descurajator si chiar infricoșãtor pentru unii, însã aveti încredere în noi cînd spunem cã voi nu veti suferi în mod nejustificat. Si ce dorim sã spunem cu asta ? Pur si simplu pentru cã voi nu sunteti aici pentru a suferi, dragii mei, voi sunteti aici pentru a cuceri, si ca atare, încercãrile si nelinistile pe care le puteti întîlni în drumul vostru, sunt doar pentru a vã ajuta sã faceti exact asta. Si cînd spunem a cuceri, nu este în vechiul sens al cuvîntului, pentru cã nu este vorba de a obtine un status ridicat în detrimentul altora. Nu, asta este pur si simplu despre voi, recîstigîndu-si propria putere inerentã, o putere care v-a fost retrasã pentru o lungã perioadã de timp. Încã o datã, stim cã multi vor rãmîne frustrati cu acest mesaj, si îl vor numi redundant sau repetitiv, însã amintiti-vã sarcina noastrã este de a vã ajuta sã vã îndepliniti rolul, si prin urmare, actionãm în multe aspecte alãturi de voi ca suporteri si majorete, spectatorii care vã vor sprijini, pentru a face tot ceea ce puteti, pentru ca sã vã depãsiti.
Însã sã nu vã înselati, suntem bine constienti cã pentru unii, aceastã cãlãtorie nu ar putea fi mai dificilã decît a fost deja, si de asemenea stim cã nu existã unul singur dintre voi care sã nu fie capabil sã-si îndeplineascã misiunea de a se reîtoarce sã se reîntîlneascã cu sine însusi, în toatã splendoarea sa. Si prin eforturile voastre foarte personale, voi nu numai veti recupera propriile voastre puteri, precum de asemenea veti recupera planeta înapoi la ceea ce era initial sã fie. Un loc de coabitare iubitoare, un loc unde umanitatea ar trãi în armonie cu sine însãsi, si cu toate creaturile magice ale Mamei Naturã, mari si mici, frumoase si sãlbatice. Si dupã cum stiti mai mult decît bine, asta nu a fost astfel de atîta timp în urmã, însã acum, multumitã eforturilor voastre, este pe cale de a deveni asa încã o datã.
Deci luati asta ca o reamintire, pentru a mentine obiectivul final în vedere, în cazul în care vã veti gãsi cedînd acestor valuri de energie de transformare, în asa fel cã veti credea cã deveniti complect neputinciosi. Pentru cã voi nu sunteti, de fapt, voi vã pretindeti din ce în ce mai mult, puterile voastre originale , în fiecare zi. Însã sã nu vã înselati, sentimentul de neputintã în sine poate pãrea sã creascã dincolo de ceea ce voi si corpurile voastre fizice cred cã sunteti capabili. Însã voi sunteti fãcuti din material tare, dragii mei, si ati fost capabili de fapte pînã acum, care depãsesc toate încercãrile pe care le-ati avut de confruntat în cãlãtoria voastrã, si astfel, sã stiti cã voi nu ati ajuns încã nici chiar în împrejurimile cele mai apropiate, ale propriilor voastre limite. Si asta este ceva pe care voi nici nu puteti sã o faceti, pentru cã voi vã gãsiti mai sus si dincolo de toate vechile conceptii ale limitelor omenesti. Dar, cu toate acestea, va exista mai mult decît unul dintre voi care încã va auzi aceastã micã si exhaustivã voce interioarã zicînd „ la naiba, nu reusesti, si nu mai pot”. Însã amintiti-vã, cã aceastã voce, este vocea vechiului vostru voi, micul voi, acel care nu avea cum sã acceseze la propria sa mãretie. Dar acum voi puteti, si acum voi trebuie sã fiti. Pentru cã nimeni nu va putea sã vã forteze sã intrati în vechii si marii vostrii pantofi, pentru cã aceasta este o decizie lãsatã în întregime vouã.
Deci, amintiti-vã, cã de fiecare datã cînd vã gãsiti prãbusind si cãzînd, îmbrãtisati-vã si încurajati-vã, si cereti altora sã facã acelasi lucru pentru voi. Pentru cã voi AVETI asta în voi proprii, dar uneori, accesul la aceastã mãretie va fi umbrit de un zid de nepãtruns aparent, de obosealã fizicã si mentalã. Deci, în timp ce vã gãsiti bãtînd în zid, sã stiti cã existã mai mult de o usã deschisã în acest zid, pregãtitã pentru a vã lãsa sã treceti, fãrã ca voi sã vã sfortati. Si aceste usi sunt toate marcate cu aceleasi cuvinte : dragostea de sine. Deoarece, dacã veti reusi sã gãsiti aceastã iubire atotcuprinzãtoare pentru voi însisi, nimic nu va mai sta în calea voastrã, si veti permite corpului si mintii voastre, sã devinã obositi din timp în timp. Pentru cã veti sti de ce, si vã veti mentine iubindu-vã pe voi proprii prin asta, indiferent de ce se va întîmpla. Si atunci, vã veti gãsi traversînd aceste faze aparent dense, cu mai multã usurintã, si nu veti mai pierde timpul vostru ciocãnind în zid, învinovãtindu-se, sau gîndind chiar, cã gresiti în vreun fel.
Deci, iarãsi spunem, iubirea este cheia care deschide orice usã, de asemenea acelea din voi proprii, si stim cã aceste usi pot fi ultimele a fi deschise, pentru cã, dintr-un motiv oarecare, umanitatea a gãsit multe scuze pentru a nu-si permite sã fie iubitã inconditional pe ea însusi. Ei se simt mult mai confortabili, întinzînd acest sentiment cãtre altii, în loc cãtre ei proprii, dar amintiti-vã, a te cunoaste pe tine însãti, este a te iubi pe tine însãti , mai presus de orice conceptie de limite, pentru cã voi nu veti putea niciodatã sã vã iubiti mult pe voi însisi. Doar iubind inconditional pe sine însusi, veti putea într-adevãr întinde aceiasi generozitate cãtre altii, si astfel, intrînd în interiorul sãu si dîndu-si frîu liber pentru a face exact asta, vi se va da literalmente, un bilet gratis pentru tot restul. Pentru cã atunci, si numai atunci, voi veti fi capabili sã mergeti dincolo de orice limite în toate, si de a merge cît de departe puteti. Pentru cã marginile pe care trebuie sã le traversati, sunt frontierele pe care voi proprii le-ati stipulat, si ati fãcut asta dintr-o gresealã a propriei voastre autoestime Pentru cã voi sunteti demni de toatã iubirea pe care voi puteti sã o generati, si de toatã iubirea pe care altii vã vor trimite în schimb. Însã amintiti-vã, voi sunteti principalii generatori a acestei iubiri, si sunteti unicii care au nevoie sã înteleagã cã, doar dacã o veti gãsi în voi însisi, si veti abandona toate constrîngerile de a vã iubi pe voi însisi, în alt mod, voi veti purta cu voi aceste constrîngeri pentru întotdeauna, si la rîndul vostru, veti limita tot restul.
Deci, asezati-vã, si aveti o profundã conversatie cu voi însisi, si vedeti dacã puteti sã o aflati în voi, fiind sinceri cu privire la limitele pe care vi le-ati dat vouã însivã. Existã vreuna ? Voi nu puteti fi siguri, doar dacã o experimentati din greu. Credem cã voi toti veti gãsi un mod de a se iubi pe sine însusi , ceva mai mult. Si cînd o veti face, veti vedea cum aceastã iubire pe care reusisti sã o transmiteti vouã însivã, va fi reflectatã de asemenea înafara voastrã, cum de asemenea în jurul la toate, si la toti care vã înconjoarã. Pentru cã, dacã voi nu vã credeti vrednici de iubire nemãrginitã, atunci cum veti fi capabili sã primiti acest potop de dragoste care vine în directia voastrã, chiar în momentul în care vorbim ? Si amintiti-vã, acest val de dragoste care se apropie nu va primi un nu, ca rãspuns, asa cã, dacã voi nu vã simtiti demni de al primi, chiar si asa, el tot va veni la usa voastrã, si el va refuza sã piardã aceastã opotunitate de a intra, chiar dacã voi nu veti permite, literalmente, el va face usa voastrã în bucãtele, pentru a intra. Deci, poate va fi o sugestie mai bunã, sã mentineti usa bine deschisã prin alegere, ca alegerea voastrã.
Deci, alegeti sã vã îmbrãtisati cu toatã iubirea pe care o puteti aduna, si încã mai ceva. În acest fel, nu vor exista ziduri de urcat sau usi încuiate de luptat împotriva lor. Pentru cã atunci, nu vor exista obstacole în calea sa, si veti primi acest potop de dragoste cu bratele deschise, si voi si ea, veti deveni unul, pentru a nu se mai separa niciodatã. Însã dacã voi optati prin a bloca usa, acest val nu va servi doar pentru a o zmulge din tîtîni, va fi mai capabil sã vã tîrîie pe jos, si sã vã lase sã vã zbateti mult timp, de fapt. Acest lucru poate pãrea amenintãtor, însã este pur si simplu un memento cã toate acestea sunt despre libera-alegere, si este asa, pentru cã voi proprii trebuie sã decideti dacã veti elibera vechiul, si veti deveni mai usori, sau veti rãmîne cu vechiul si cu riscul de inundatie. Nu putem forta mîna, sau mai bine zis, inima voastrã, în orice caz. Pentru cã voi sunteti maestrii cãlãtoriei voastre, si este asa cum trebuie sã fie, pentru cã de data asta va fi, ca întotdeauna, voi si numai voi cine va trebui sã facã aceastã alegere. Si voi trebuie sã o faceti în miezul vostru, pentru cã aceasta este o hotãrîre care va trebui sã fie adevãratã. Si de aceea noi spunem sã aveti grijã sã nu vã împotmoliti în orice simptome temporare sau evenimente superficiale, indiferent de cît de stresante pot pãrea. Pentru cã, pentru principalul, voi sunteti mai mult decît pregãtiti pentru a face alegerea de a rãmîne înãltati, si de a gãsi unicul vostru adevãr, atunci vã rugãm, sã vã certificati cã nu ati lãsat asta sã disparã sub presiunea sarcinilor de zi cu zi. În aceste timpuri, este mai important decît oricînd, ca voi sã reusiti sã descoperiti usa voastrã deschisã interioarã, usa care este marcatã cu iubire si pe care numai voi o puteti gãsi.
Canal: Aisha North
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius