PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, November 5, 2013

Partea 366 – 28 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 366 – 28 Octombrie, 2013

Asa cum informasem, multe se accelereazã acum, pentru intrarea acestor fluxuri de energie de transformare, care vor elimina toate barierele, care se gãsesc încã intacte dupã aceastã lungã perioadã de percutie neîncetatã. Cu alte cuvinte, lumina va intra încã o datã ca un mare val, gata pentru a înãbusi orice rezistentã, care ar putea încã sã existe aparent pe ici pe colo. Asta poate cã va suna putin cam spre partea grea, dar, din nou, vã amintim tuturor cã ea va fi de Luminã, si ca atare, transportã în interiorul ei pur si simplu doar forta de schimbare. De schimbare în bine, am putea adãuga. Astfel, chiar dacã unii dintre voi vor simti asta ca un adevãrat masacru, si într-adevãr, toti acei care îsi mentin status quo-ul vor simti asta mai mult decît orice, deci ceea ce toate acestea vor face, va fi, sã-i elibereze de orice notiune despre tot ceea ce a fost, si le va schimba punctul de vedere, asupra a ceea ce va fi. Vorbim în parabole, ca de obicei, însã vã rugãm credeti-ne, cînd vã spunem ce ceea ce numiti de „impact negativ” a toate acestea, va servi doar pentru a elimina, toate obstacolele din calea luminii. Cu alte cuvinte, amintiti-vã de informatiile pe care vi le-am dat recent, despre conceptul de haos, indiferent de cît de greu poate fi înrãdãcinat în voi, de mod a primi o conotatie negativã, de data aceasta, vã sfãtuim pe toti sã îmbrãtisati orice haos care are loc, cu bratele deschise.
Pentru cã toate acestea sunt pentru crearea NOULUI, si pentru a face acest lucru, tot vechiul trebuie sã fie complect demontat. Astfel, chiar dacã veti gãsi cã viata voastrã individualã, aparent se face în tãndãrele,  sã stiti cã acest lucru nu este menit ca sã vã facã pe VOI ca sã vã prãbusiti, este pur si simplu, pentru a vã permite sã vã reconectati de mod care vã va sustine nu numai pe voi, dar si pe aceastã lume întreagã. Si asta este valabil, pentru toatã lumea, indiferent de cine sau unde, mare sau mic, macro sau micro. Haosul nu este asa cum a fost etichetat de cãtre asa-numitii vostri lideri mondiali. Ei vor compara asta cu abandonarea complectã  a tot ceea ce i-a mentinut în aer atîta timp, si pe bunã dreptate. Pentru cã de data aceasta, haosul va servi cu sigurantã pentru a submina fundamentele putrede, pe care ei si-au construit toatã existenta. Însã voi veti sti, cã asta va semnaliza de asemenea învierea noului, reconstructia vechiului paradis care obisnuia sã fie AL VOSTRU, si care obisnuia sã fie al acestei planete. Pentru cã asta este, numai pentru eliminarea obstacolelor pentru aceastã reînnoire, si chiar dacã asta este egal cu anihilarea totalã a ideilor pe care multi dintre fratii vostri le-au tinut ca sacre, voi veti sti cã ceea ce va rãmîne în schimb, este mai sacru decît oricare dintre ei ar putea gîndi cu vechile si inhibatele lor minti.
Pentru cã în acest timp, haosul vã va ajuta sã vã eliberati, si nu ca sã fiti închisi, asa cum multi dintre liderii vostri par sã creadã. Deci, din nou spunem, fiti atenti la canalele care vor servi pentru a transmite stirile bune care vor fi abundente, si stati departe de acei care vor încerca sã genereze fricã si negativitate. Pentru cã, cu sigurantã ei vor fi multi, însã, sã nu vã înselati, cu cît mai mult voi veti fi capabili sã sintonizati canalul adevãrului, pe care cu totii îl veti putea auzi în interior, cu atît mai mult veti fi capabili sã rezistati la orice furtunã care poate veni si ameninta sã vã arunce existenta voastrã în ceea ce este aparent. Pentru a vã aminti, orice va veni, va veni la porunca luminii, si va fi aici pentru a servi lumina, si deci, pentru a vã servi pe aceastã planetã uimitoare si rezistentã, pe care trãim cu totii. Pentru cã, ceva va trebui sã cadã, pentru ca adevãrul sã poatã urca, deci, nu vã alarmati dacã vã veti afla în genunchi,uneori. Pentru cã voi nu veti fi dãrîmati, dragii mei, indiferent de cît de greu vîntul poate sufla în jurul urechilor voastre, voi veti trebui sã lãsati la o parte vechiul pe care vã mentineti, si sã vã mentineti mai mult pe nou-l, însã pentru o scurtã perioadã de timp, asta vã va putea face ceva mai mult decît nesiguri. Deci sã nu vã fie fricã, pentru cã, cu totii sunteti bine protejati, si de fapt, protejati în toate felurile, si în cazul în care vã veti simti nesiguri, pur si simplu, aduceti-vã aminte sã cereti ajutor, pentru ca sã vã mentineti echilibrul.
Pentru cã noi vom fi acolo, lîngã voi, în toate momentele, si chiar dacã voi vã veti gãsi, ca si cum ati fi prinsi într-un coridor întunecat, existã o infinitate de usi, asteptînd sã fie deschise la orice moment, ducîndu-vã pe toti cãtre libertate. Încã o datã, vorbim în parabole, însã vom termina acest mesaj, spunînd doar, cã voi toti veti fi ghidati prin aceastã fazã urmãtoare, si dacã în vre-un anumit moment voi vã veti simti singuri, sau afarã din echilibru, cereti doar ajutor, si ajutorul va sosi într-o multitudine de moduri, înainte chiar ca voi sã vã compuneti cererile voastre. Deci, din nou spunem, sã stiti cã totul este bine, si cã voi vã gãsiti exact acolo unde erati destinati sã fiti. Si dacã dintr-o datã, vre-o schimbare poate apãrea, ca întotdeauna, urmati orientarea interioarã, si sã stiti cã vocea pe care o auziti în interior este mult, mult mai fiabilã decît orice strigãt de panicã, care ar putea ajunge la auzurile voastre, de la orice sursã externã.Canal: Aisha North
Traducere: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius