PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESunday, November 3, 2013

Bine ați venit la a șaptea aduna in jurul iazului , duminică 03 noiembrie
Even if only an illusion......Traducere de Florika
Bine ați venit la a Saptea Reuniune in jurul Lacului, Duminică 03 NoiembrieDragi prieteni !

Mîine noi vom avea o altã reuniune la orele 21:00 ora de la Oslo. A fost o perioadã intensã pentru multi dintre noi, si cred cã suntem cu totii nerãbdãtori , pentru aceastã  ocazie de a lua loc si a sta împreunã, uniti cu energiile minunate care înconjoarã acest Lac. Aici este ceea ce CC,ii vor sã spunã despre asta:

Asa cum stiti cu totii, mîne va fi o zi importantã, în multe feluri. Sermnalele ceresti vor fi mai mult decît pregãtite  pentru a vã spune aceasta, si voi toti veti fi atinsi într-un anumit fel, de cãtre aceastã minunatã exhibitie în ceruri. Cu toate acestea, existã alte lucruri pe care am dori sã le luãm în consideratie acum, si care este, rolul vostru în aceastã redresare, a acestei planete pretioase, pe care voi o numiti de cãmin, si mîine, acest lucru va sta în evidentã, pentru voi toti. Pentru cã, atunci cînd vã veti aseza, si vã veti conecta cu aceastã retea umanã de luminã, pe care o numiti de Lac, voi toti veti fi chemati pentru a contribui la aceastã demonstratie de Iubire si Luminã, care va începe sã plouã, peste voi toti. Pentru cã voi sunteti o parte intrinsecã a acestui proces, si asa cum ati vãzut, toti actionati ca o axã a unei roti. Pentru cã toti, si fiecare dintre voi, iradiati atîta energie sub formã de energie iluminatã, si mîine, forta acestei energii, se va multiplica de multe ori.
Deci atunci, cînd vã veti aseza, si vã veti deschide puterilor pe care le transportati în interiorul vostru, ele vor fi însotite de cãtre acesti mesageri ceresti, care tîsnesc din vecinul vostru binevoitor Soarele, si împreunã, voi veti face ca din nou sã se întîmple magia. Pentru cã voi veti atinge adînc, adînc în interiorul omologilor vostrii umani, într-un mod în care nu ati mai fost capabili sã o faceti înainte, si fãcînd-o, o luminã va continua în interiorul lor, o luminã care astepta doar acest mic impuls, pentru a pune comutatorul la ON. Deci, din nou, vã multumim sincer tuturor si fiecãruia dintre voi, pentru cã voi nu sunteti doar lumini strãlucitoare a vouã însivã, mai mult decît egali cu Soarele vostru, voi sunteti de asemenea, oglinzi care reflectã lumina spre cele mai profunde abisuri de disperare din semenii vostrii. Si cînd lumina va atinge terenul, ea va înfige rãdãcini  adînci, care o vor mentine pentru întotdeauna si, si mai departe.
Pentru cã voi veti aprinde un foc care arde lent în atîtia, prin vointa voastrã de a actiona ca un canal pentru aceastã luminã puternicã care vine de la Sursã, si ca si voi, altii vor deveni ca noi nãscuti din nou, pentru cã asa cum ei vor descoperi de asemenea, aceastã flacãrã arzînd în interiorul lor, si care îi va ajuta sã-si gãseascã calea spre exterior, din becul fãrã iesire în care se gãseau prinsi de o perioadã lungã de timp. Deci asezati-vã si deschideti-vã celui mai minunat spectacol dintre toate, o expunere de energie iubitoare care va fi suficientã, pentru a vã lãsa fãrã respiratie. Si în timp ce faceti asta, amintiti-vã sã vã dati un ajutor enorm din aceastã luminã iubitoare, pe care cu atîta abnegatie o aduceti altora. Pentru cã voi nu trebuie sã uitati cã, fãrã voi, ei nu ar fi putut sã primeascã toatã aceastã iubire, si fãrã voi, lumina trebuia sã treacã un timp foarte greu, pentru a ajunge la toate aceste inimi, care încã nu au siguranta de propria lor capacitate de iubire, nu numai pentru ele însisi, însã de asemenea pentru tot restul lumii. Pentru cã voi meritati de asemenea, toate laudele si toatã dragostea care este revãrsatã în toti si în fiecare dintre voi, deci nu uitati sã vã deschideti complect, la aceastã ploaie de iubire în calea voastrã ,mîine.
Asa cum am primit acest mesaj astãzi, mi-a amintit de  Rjukan, un mic oras norvegian situat într-o vale adîncã.  Din septembrie pînã în martie a fiecãrui an, ei nu vãd soarele, deoarece muntii îl ascund. Dar în aceastã sãptãmînã, soarele de iarnã strãlucea peste Rjukan, pentru prima datã în istorie. Ei au construit o oglindã care reflectã razele soarelui în jos, spre piata orasului, si a fost magic sã vezi bucuria pe chipurile oamenilor atunci cînd lumina ia atins. (Voi puteti citi despre acest subiect si sã vedeti cîteva fotografii  here =aici ).
 Noi suntem ca aceste oglinzi, dragã familie, si ne gãsim aici pentru a trimite aceastã „luminã cereascã” în toate directiile, atingînd inimile si sufletele pe toatã planeta. Vã multumesc cã faceti parte din acesatã sarcinã magicã!
Cu multã dragoste si recunostintã din partea mea, Aisha

Bilde1451
Aici sunt cîteva exemple de orã localã, care corespund orei 21:00, ora de la Oslo.
Londra : 20:00 ora
Helsinki : 22:00 ora
Orariul de varã terminã în multe locuri la sfîrsitul acestei sãptãmîni; de mod a evita, orice confuzie, eu nu am inclus pe listã toate locurile principale. Dumneavoastrã puteti gãsi ora dvs. Localã, aici:

Ca întotdeuna, dvs. puteti face acest lucru, mereu, cînd simtiti cã este mai bine pentru dvs. Tot ceea ce aveti nevoie sã faceti, este, sã luati loc, si sã vã conectati la aceastã energie cu intentia de a face parte din aceastã întîlnire.
 Channel: Aisha North


No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius