PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, November 20, 2013

Partea 368. 09 Noiembrie 2013 + O rapidã actualizare a energiilor din 11:11.

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 368. 09 Noiembrie 2013

Accelerarea a început în serios, si începînd de astãzi, multi dintre voi se vor simti ca si cum ar fi aruncati înainte, cu o vitezã tot mai mare. Ca de obicei, aceastã schimbare de ritm poate aduce cu sine adãugate provocãrile sale, si se va putea întîmpla, sã fie mai mult decît dificil sã vã mentineti concentratia, deoarece totul în jurul vostru pare a deveni tot mai tulbure. Si existã un bun motiv pentru aceastã confuzie, deoarece ea semnaleazã cu adevãrat o schimbare în perceptia multora dintre voi.  Pentru cã ceea ce era focalizat, pare cã rãmîne afarã din focalizare, si un alt strat, aparent suspendat între voi, observatorii, si ceea ce pînã acum ati perceput ca realitate, va începe sã aparã. Si cu acest fapt, multe dintre vechile perceptii vor scãdea si îsi vor pierde puterea care o avusese peste voi, si altele, acele mai lipsite de substantã vor interveni pentru a le lua locul.
Pentru cã acum, ceea ce a fost nu va mai fi, deoarece ceea ce va fi, va fi noul, aparitia de atît de multe lucruri, care pînã acum vã fuseserã ascunse de la vedere. Însã acum, multi dintre voi vor începe sã vadã ceea ce nu a fost vãzut, si veti fi capabili sã aveti un procent mult mai mare din asta decît înainte. Pentru cã veti incepe sã vedeti, dincolo de tãrîmurile pe care le vedeati ca fiind primele si singurile, si veti vedea aceasta la cotul strãzii si în spatele usilor închise. Pentru moment, usile nu mai sunt închise, si vã va fi permis ca sã intrati în voie, atunci cînd vã veti simti pregãtiti pentru asta. Amintindu-vã, ochii vostri vor cãdea asupra multor lucruri care vor fi percepute ca strãine, si de fapt, ele pot fi clasificate ca înfricosetoare, dacã le veti vedea prin prisma vechilor impresii, care v-au fost date de cãtre ceilalti, vizitãtorii mai putin binevoitori. Si ca atare, ceea ce a fost înregistrat ca strãin, în toate conotatiile negative ale cuvîntului, în curînd, vã vor fi mai familiare decît ati fi putut visa vreodatã. Pentru a vã reaminti, noi suntem voi, si voi sunteti noi, si chiar dacã am avea diferite forme si mãrimi, si prin urmare, unele, amintiti-vã cã ceea ce vedeti nu poate fi etichetat ca negativ în nici un fel, chiar dacã pãrti ale creierului vostru pot striga alarmate, întîlnind ceva pe care îl veti simti aproape prea ciudat, chiar pentru a-l defini. Însã, spunem din nou, sã nu aveti nici o teamã, pentru cã nu veti fi luati prea departe de zona voastrã de confort, si ca întotdeauna, voi toti sunteti condusi îndeaproape, si lucrurile vor fi configurate de acord cu nivelul vostru personal. Pentru cã asta este, ca în toate lucrurile, ceva care se va întîmpla, cînd va fi momentul potrivit pentru voi, de fapt, suntem dispusi sã asteptãm un pic mai mult, dacã este necesar, pentru toti acei care încã se simt putin nesiguri despre a trage cu ochiul în spatele voalului. Pentru cã, ceea ce veti vedea, cu sigurantã vã va face mai mult decît sã vã rãsuciti capul, pentru cã atunci, va trebui sã reevaluati multe din cele pe care pînã acum le-ati luat, ca fiind adevãrate. Pentru cã atunci cînd va cãdea cortina, multe lucruri vor cãdea împreunã cu ea, lucrurile care au fost un punct de reper pentru multe suflete tinere adãpostite într-un corp uman, si ca atare, asta va rezulta de acord cu abilitãtile personale pentru a suporta presiunea pe care asta o va presupune.
Deci, din nou, sã stiti cã totul este bine, si nu existã nici un motiv pentru a compara cãlãtoria voastrã cu a vecinului, deoarece acest lucru nu este un concurs, în nici un mod. Luati asta pur si simplu ca un avertisment pentru a fi pregãtiti pentru unele întîlniri destul de neobisnuite în timpurile urmãtoare, si sã stiti cã, dacã simtiti cã în cazul în care nimic de anormal se întîmplã cu voi, si credeti cã sunteti în gresealã, sã stiti cã acesta, nu este cazul. Voi pur si simplu urmati de-alungul unui parcurs, care vã va ajuta sã reusiti sã parcurgeti tot drumul, într-un ritm care vi se adapteazã vouã perfect, în toate sensurile. Si iarãsi vã amintim sã nu asteptati nimic cu aparentã strãinã, fiind raportat la stirile de searã. Pentru cã nu ne referim la nici un tip de „observãri în masã” similare cu cele descrise cu aplomb în toate aceste filme de mare succes, reprezentînd masele de oameni tipînd si alergînd cãtre dealuri. Nu, la ceea ce ne referim, sunt întîlniri de un tip foarte diferit, întîlniri care vor avea loc pe terenurile sferei vostre particulare, si noi vrem sã spunem asta foarte literal. Pentru cã voi veti „vedea”, voi veti vedea în cadrul limitelor voastre de perceptie, si în cazul în care vor avea loc, în timp ce altii se gãsesc în acelasi spatiu fizic, cu voi, ei nu vor fi în mãsurã  sã detecteze aceleasi lucruri. Pentru cã asta este pur si simplu despre cum vã veti adapta pentru a vedea între straturi, cum veti începe sã vedeti ceea ce a fost ascuns, chiar în fata ochilor vostri, în toate momentele.
Pentru cã voi veti începe sã vedeti ceea ce este ascuns în cîmpurile dimensionale care, literalmente, ocupã acelasi spatiu ca si voi, însã într-un strat diferit, sau membranã, dacã vreti. Si cum fiintele omenesti au fost limitate pînã acum pentru a detecta doar o creatie, un voal fin de strat de creatie pe care ei îl ocupã, ei vor rãmîne complect surprinsi de faptul cã se gãsesc, de fapt, si literalmente, înotînd într-o supã de alte realitãti, realitãti care sunt împletite cu a voastrã într-o formã extrem de complexã, însã, în acelasi timp extrem de simplã. Asta poate fi comparat cu corzile unei ghitare, vibrînd una lîngã alta, însã neatingîndu-se nici o datã. Asa este si cu acest lucru, pentru cã pînã acum, ati fost în mãsurã sã pricepeti doar o singurã secventã. Însã acum, veti fi invitati sã cîntati pe alte corzi, si astfel, veti fi în mãsurã sã cîntati încã si mai multe muzici ceresti, care pînã acum au fost unidimensionale. Aveti atîtea lucruri de vãzut în fata voastrã, dragilor, si este din aceastã cauzã, cã unii dintre voi încã au ceva timp de asteptat înainte ca aceastã orchestrã sã devinã evidentã pentru voi, credem cã tot ceea ce veti spune este cã a meritat asteptarea, imediat ce veti pune ochii pe primul semnal  a acestor cuvinte sau secvente paralele, în cazul în care veti fi. 

O rapidã actualizare a energiilor din 11:11. 11 Noiembrie 2013


Astãzi va fi o zi interesantã pentru multi, deoarece vã veti gãsi uitîndu-se la un numãr în calendarele voastre, care vor începe sã agite lucruri profund în interiorul inimii voastre. Ca de obicei, nouã nu ne place sã vã dãm toate detaliile, deoarece aceasta va fi o experientã foarte individualã. Este suficient sã spunem cã, numerele pe care le veti vedea astãzi, semnalizînd data de 11/11, nu sunt într-adevãr la întîmplare. Pentru cã aceste  numere insemneazã un portal, o oportunitate, ceva ce se poate alege pentru a îmbrãtisa energic, într-un mod care vã va ilumina si mai mult. Vedeti, aceste date care umanintãtii îi plac atît de mult, nu înseamnã nimic în ele însãsi, nici mãcar numerele pe o pînzã sau o bucatã de hîrtie, însã pentru noi, poate fi foarte util, pentru a da tuturor un punct focal. Si astfel, dupã cum ati indicat, ziua de azi va fi marcatã cu 11/11, si vom da de fapt tuturor o sansã pentru a intra în fluxul de scurgere rapidã a îmbunãtãtirilor energetice, care vor ajuta ceva mai mult în cãlãtoria voastrã. Din nou, aceasta va fi o experientã foarte individualã, dar va fi, de asemenea colectivã, deoarece existã multi altii care folosesc acest marker a lui 1, pentru a se aseza si a se conecta si mai mult cu ei proprii, si astfel, pentru colectiv. Deci vã invitãm sã faceti acelasi lucru, pentru cã stim cã va fi benefic pentru voi toti, în tot felul de moduri. 

Canal: Aisha North
Traducere: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius