PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, November 6, 2013

O rapidã actualizare a energiilor . 04 Noiembrie 2013

O rapidã actualizare a energiilor . 04 Noiembrie 2013
                           
Dupã cum probabil ati observat deja, consecinta acestor zile în domeniul acestui cîmp colectiv de energie, uneori, poate fi putin grea, si ati putea sã vã simtiti ceva mai putin ca entuziasti, atunci cînd aceastã legãturã este tãiatã. Deoarece, pe mãsurã ce vã asezati, pentru ca sã vã conectati la aceastã retea într-un efort atît de mare, ca acel care a fost realizat ieri, voi toti aveti un enorm impuls de la energiile care vã însotesc în aceastã cãlãtorie simultanã, prin acest vast cîmp de particule energetice. Si astfel, ori de cîte ori voi deveniti înrãdãcinati în cadrul acestei retele, asa cum multi au fãcut-o în timpul acestui eveniment colectiv, se va putea întîmpla, sã devinã un pic difícil, cînd veti iesi din ea.

Vom explica. Asa cum ati observat, probabil, aceste legãturi colective, au loc sub numele de “Întîlniri în jurul Lacului” si servesc pentru a aduce un mare flux de energie si de informatii pentru oricare persoanã care este conectatã la aceastã retea, si ca atare, va fi ca o furtunã spãlînd fiecare si orice rest vechi, pe care cu totii îl au în interiorul lor. Si astfel, cînd aceastã furtunã se domoleste, vã veti putea simti putin sterili pe cîmpurile care au fost inundate de cãtre aceste energii. Si astfel, multi dintre voi se vor gãsi în afara echilibrului, dupã acest enorm val de energii, care curg prin fiinta voastrã. Pentru cã, aceste energii întotdeauna lasã multe în urma lor, si veti putea simti cã va fi putin cam difícil sã navigati prin toate acestea, în primele zile. Deci, amintiti-vã de asta, cã, chiar dacã vã simtiti putin rãu dispusi astãzi, nu este nimic gresit, voi vã gãsiti pur si simplu, într-un proces de adaptare la aceste noi nivele de vibratie, care au venit incorporate în aceste particule energetice, care v-au scãldat pe voi toti în mod atît de géneros, cu cîteva ore în urmã.

Deci, mentineti-vã concentrati, si fiti siguri stiind, cã aceste valuri un pic cam confuze, de dezechilibru mental si fizic, în curînd vor scãdea, si atunci veti gãsi noul centru al fintei voastre, o datã ce, el a fost construit din nou, în atîtia dintre voi, în timpul acestei furtuni magnetice. Si iarãsi spunem tuturor, sã stiti cã sunteti foarte iubiti si atît de admirati, de cãtre noi toti, prin modul cum ati reusit sã vã mentineti la suprafatã, chiar în mijlocul acestor furtuni enorme, si vã aplaudãm pe toti, pentru eforturile voastre eroice, pentru a ilumina, nu numai pe voi, admitînd aceste valuri suplimentare, însã de asemenea, prin felul cum voi ajutati pe colegii vostrii de echipã, sã facã acelasi lucru, actionînd ca conductori sau oglinzi, rãspîndind aceste mesaje energetice mai departe. Deci, multumim vouã tuturor, sunteti cu adevãrat indispensabili pentru acest mare angajament, si fãrã voi, nici un progres ar fi putut fi realizat în totalitate. Deci, oferiti-vã o rundã de aplauze, si sã stiti cã noi toti facem acelasi pentru voi toti, si este cu sigurantã bine meritatã, deoarece încã o datã ati  depãsit toate asteptãrile create în prealabil. Pentru cã nu existã nici o oprire acum, dragilor, si dorinta voastrã de a impinge prin orice limite, care ar fi putut fi create, este impresionantã, spunînd minimum. Prin urmare, vã vom lãsa pe voi toti sã savurati toate aceste cuvinte de laudã, si sperãm ca ele sã poatã ajuta sã usureze pe acei dintre voi, care se simt ca si cum ar fi cãzut în consecinta acestei întregi opere minunate.

Channel: Aisha North


Traducere: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius