PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, November 20, 2013

Partea 369 . 14 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 369 . 14 Noiembrie 2013

Aceste ultime zile au fost într-adevãr foarte intense, pentru cã voi toti ati cãlãtorit printr-un coridor de luminã, care a deschis multe noi conexiuni interioare. Si acum cã ati iesit din acest coridor, veti avea ceva timp pentru a se readapta la toate aceste schimbãri, si atunci, veti începe sã notati ceea ce aceastã ultimã resedintã în frecventele mai înalte v-a adus. Pentru cã, asa cum am spus anterior, prin acest proces, multe conexiuni noi au fost asigurate si deschise, si acum, lumina va avea o mai mare usurintã pentru a-si atinge obiectivele, si astfel, ea va fi în mãsurã sã furnizeze cantitãti mult mai mari de informatii direct vouã, într-o formã care vã va permite sã vã umpleti cotele mult mai repede.
Vom explica. Asa cum a fost abordat în detaliu înainte, vã gãsiti cu totii aici pentru a îndeplini o sarcinã acordatã anterior, de a ajuta în tot acest proces de a construi literalmente întreaga voastrã planetã, si fiecare dintre voi va servi într-o zonã specificã, unde veti fi solicitati sã o executati de acord cu habilitãtile si planurile voastre convenite anterior. Si acum, cum aceastã ultimã descãrcare de energii a fost îndeplinitã cu atît de mult  succes, vom pune în mers accelerat ritmul a toate acestea din nou. Deci vedeti, aceste întrebãri interminabile despre „cînd” în curînd vor fi cerute din nou, însã din nou, rãspunsul va fi acelasi „ cînd va fi momentul potrivit”. Si acum, voi toti veti avea de asteptat foarte putin pentru toate acestea, pentru cã voi aveti dreptul cum de fapt, restul Creatiei de asemenea, pentru a amplifica viteza acestui proces si mai mult. Deci, felicitãri vouã tuturor pentru cã ati fãcut asta, deoarece în nici un mod a fost o sarcinã usoarã. Însã din nou, este multã muncã de fãcut, si acum, voi toti vã veti întîlni ramificîndu-se în multe feluri, pentru cã adevãratul motiv al permanentei voastre pe aceastã planetã, va începe sã se infiltreze în voi.
Pentru cã acum, voi toti veti gãsi o conexiune între voi, si nu numai restul persoanelor care sunt legate de acest drum, însã de asemenea cu acei dintre noi care plutesc încã deasupra celeilalte pãrti a asa numitului voal, ele vor fi de asemenea ampliate la rîndul lor. Acest lucru va face, ca viitoarea perioadã sã fie si mai interesantã decît poate ati fi prevãzut-o. Pentru cã voi veti fi chemati la lucru. Cu alte cuvinte, sarcinile vor începe sã se solidifice în constiinta voastrã, si veti vedea cum bucãti de informatii aparent aleatoare, întîlniri accidentale si conexiuni personale, care vor începe sã aparã. Si încetul cu încetul, bucatã cu bucatã, ele vor începe sã se adune într-un model care vã va permite sã obtineti un control mai ferm, despre cine sunteti si pentru ce sunteti aici, în primul rînd. Si amintiti-vã, chiar dacã toti si fiecare dintre voi aveti un rol unic si foarte individual în tot acest proces, voi toti sunteti legati intim cu atîtia altii, bine, din aceastã cauzã, va trebui sã vã amintiti sã împãrtãsiti orice informatie pe care o puteti acumula de-alungul drumului. Pentru cã acesta este într-adevãr un proces foarte colectiv în tot tipul de moduri, si cel mai bine va fi sã reuniti cît mai rapid posibil piesele separate pe care le veti gãsi, pentru ca întregul proces sã fie finalizat. Dar amintiti-vã, asta este fãcut DE CÃTRE VOI, nu PENTRU voi, si chiar dacã am repetat aceastã zicalã de multe ori, acest lucru este de a o vã reaminti mereu si mereu. Pentru cã voi sunteti acei care stabiliti ritmul în toate astea, si ca atare, voi sunteti singurii care puteti rãspunde pe deplin la întrebarea de „cînd”. Pentru asta acum, este cu fiecare dintre voi, pentru cã toti ati dat un mare salt cãtre linia pe nisip care spune „acum timpul este aici”. Deoarece ati reusit sã deschideti o succesiune impresionantã de usi, doar în timpul acestei ultime sãptãmîni, ritmul se va accelera în mod semnificativ.

Deci, din nou spunem sã stati treji si sã începeti sã observati lucrurile care vor începe sã aparã în sfera voastrã de constiintã. Unele dintre ele pot pãrea afarã din margine, însã asta nu înseamnã cã ele sunt lipsite de importantã, departe de asta. Deci, asezati-vã si luati notã, si de fapt, luati note, si mai presus de toate , comparati notele. Pentru cã fiecãruia dintre voi, le vor fi date piese care se potrivesc perfect cu celelalte, ca un puzzle, si ca atare, nimic nu este lipsit de importantã, chiar dacã unele s-ar pãrea cã nu se potrivesc în orice loc din partea voastrã, a acestui mare scenariu. Deci rãmîneti legati în toate sensurile cuvîntului, si sã stiti cã voi cîstigati vitezã zilnic, urmînd cu aceastã importantã lucrare de deconstructie a informatiei, si de a reasambla din nou cu ajutorul celuilalt. 

Canal: Aisha North
Traducere: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius