PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESunday, December 1, 2013

ISTORIA CREATIEI – Partea 3

ISTORIA CREATIEI – Partea 3


Asa cum probabil stiti, activitatea atomilor nu are loc la întîmplare, pentru cã au fost toti pre-programati pentru a prezenta caracteristici diferite de la început, si ca atare, toti se comportã de manierã diferitã. Pre-programati de la început, pentru aputea sã-si exercite functiunile care le-au fost date. Pentru cã, într-adevãr, acesta este secretul aparentei de a arãta ca masa, deoarece masa, nu este altceva decît o ceatã strãlucitoare de particule amestecate într-un asa fel, încît sã aibã forma unui obiect solid. Însã nu sunt, nici tu esti, deoarece esti compusã din unitãti diferite ale acestor mici transportãtori de luminã si energie, lucrînd toti la unison, pentru a forma un lucru numit “Aisha” sau “Peter”, sau orice doriti. De asemenea sunt rapizi la lucru, formînd obiecte asa ca “piatra” sau “scaun”, sau “copac”, si tot ceea ce voi aveti obiceiul sã etichetati.

Si asa este cu totul, doarece nimic nu este întîmplãtor, si totul a fost programat sã actioneze într-un anumit mod. Da, într-adevãr este “Dumnezeu în masinã”pe care îl mentionãm aici, forta din spatele asa numitelor forte naturale, si forta din spatele asa numitelor legi ale fizicii, si de asemenea totul. Deoarece, totul se întoarce la un singur lucru, un singur operator, dacã doriti astfel, forta care guverneazã în spatele la toate, si anume vocea distinctivã a creatorului. Si, dupã cum stiti, voi de asemenea sunteti parte din aceastã você, asa cum sunteti un produs al ei, astfel, aveti din nou, dualitatea pe care se bazeazã toatã aceastã Creatie. Asa cum spuneam, totul este reglementat de cãtre o singurã você, o você care asume un numãr infinit de voci, care pote fi rupte în fiecare component simplu, sau mai degrabã, în fiecare fractiune a aceluia care a creat. Acest lucru poate pãrea ca o retetã pentru haos, însã este într-adevãr unica retetã a Creatiei.

Pentru cã totul are nevoie sã fie capabil sã comunice cu toate, si ca atare, acesta este cu adevãrat un cor ceresc de voci, toate chemîndu-se unele pe altele, divulgîndu-si secretele lor. Pentru cã nu existã secrete în Creatie, pentru cã fiecare particulã si fiecare fractiune unicã, este constientã de ceea ce face fiecare alta. Asfel, tu de asemenea esti, particulele minuscule care împreunã formeazã ceea ce referi ca fiind TU, sau mai degrabã, vehiculul tãu fizic. Pentru cã acest vehicul fizic, este partea realã si tangibilã a ta, care a fost construitã din aceste piese cu un ocean de posibilitãti, însã de asemenea ca un obiect coerent. Din cauza asta, de fapt, voi vã deplasati într-un nor de entitãti cu minte unicã, aglomerate pentru a forma o fiintã de minte únicã, si ca atare, poate puteti sã acordati un gînd faptului cã nu vã dezintegrati in aceste unitãti unice, la un moment dat. Bine, lãsati-ne sã spunem mai precis, cã fãceti asta la intervale regulate, însã asta va rãmîne pentru o altã ocazie, cînd de fapt vom reveni din nou, la acest subiect.

Întorcîndu-ne din nou la istorie, pentru cã într-adevãr discutam dualitatea, fractiunile care creeazã frictiunea, blocurile de constructie versus creatorul, vocea care face legãtura, si matéria care este rezultatul final. Pentru cã într-adevãr sunteti ambele, avînd în vedere cã vã deplasati în interiorul acestei materii, a acestui corp, a acestui vehicul de carne, pe cînd în acelasi timp sunteti vocea, licitantul, acel care face ca toate sã se întîmple. Din cauza asta, sunteti cãlãtorul, vorbitorul, dovada vie a creatiei, si vã gãsiti aici pentru a arãta asta, restului locuitorilor acestei lumi.

Asa cum spuneam, sunteti în adevãr, un exemplu viu si respirînd, a acestei dualitãti, dualitatea care este necesarã pentru a elabora frictiunea pentru a crea. Pentru cã creatie este ceea ce se întîmplã, cînd laturi diferite întrã în coliziune, si în acest caz, este energie si constiintã. Este asa cum molusca, are nevoie de un grãunte de nisip pentru a crea o perlã, fantoma constiintei, are nevoie de a freca forma de energie cel mai usor tangibil, pentru a crea masa. Si sunteti ambele, sunteti aceastã você, soapta, acea você insistentã vorbind, pentru a deveni un ocean de posibilitãti, pentru milioane si milioane de particule ascultãtoare, care sosesc împreunã pentru a se forma, însã de asemenea pentru a forma o totalitate unde puteti locui.

Pentru asta, sunteti, în toate felurile, o parte vitalã si vie a acestei vrãji, însã de asemenea sunteti magul, si sunteti acel care face ca aceastã magie sã se întîmple. Si acum, a sosit momentul sã fiti solicitati sã împãrtãsiti acest secret cu restul dumnezeilor creatori, care cãlãtoresc involuntar cu voi, pe aceastã planetã, lîngã voi. Pentru cã, asa cum spusesem mai înainte, voi vã gãsiti în interiorul secretului, însã multi nu sunt, însã vor fi în curînd, si atunci asta va da o nouã rotatie, pentru cã toti încep de la început, din nou, începînd sã se creeze, asa cum voi ati fãcut-o. Si prin asta, fiind în mare mãsurã, complicii re-creãrii totalitãtii acestei planete.

Pentru cã, asa cum am spus, este un ciclu mare de creatie si distrugere, de a uni si a respinge din nou, si acum, timpul de a desface toate modelele vechi si afarã din modã, se apropie cu repeziciune. Pote pãrea dramatic, si clar cã este, însã totul face parte din procesul actual de îmbunãtãtire a toate, si vrem sã însemne, chiar toate, sub Soare si dincolo de el, care în mod constant intrã si re-intrã în scenã. Pentru cã totul este despre evolutie, a creste si a se dezvolta, prin învãtare, si imediat ce acest “model al anului” devine depãsit, cu adevãrat va fi substituit cu altul nou, cu mai mult potential. Si nu, nu vrem sã spunem cã va fi o distrugere în masã, sau o mãturare complectã a întregii mase a Umanitãtii. Ne referim, doar, la aceste particule ale voastre, biloane si bilioane, care v-au servit atît de bine, însã care acum, sunt substituite cu o taxã de vitezã, mereu în crestere. Pentru cã voi sunteti pe cale de a deveni noi, fiind remodelati complect dinãuntru spre înafarã, particulã cu particulã, atom cu atom, celulã cu celulã. Pentru cã nu sunt substituitie cu simple cópii, nu, ele sunt substituite prin cópii mult mai avansate, si ca atare, voi deveniti ceva foarte nou, ceva care încã nu a fost creat, si astfel, vã transformati într-o specie nouã, în fata ochilor nostrii – si ai vostrii, si vã invidiem pe voi toti, prin ocazia pe care o aveti, de a fi centrul a toate astea.

Pentru cã, sunteti acei care devin noi, intocabili, ne-experimentati, dacã doriti sã spuneti astfel, teritoriul virgin, de posibilitãti infinite. Si cu totii sunteti dispusi a prospera în toate felurile, în acest nou mediu energetic, care a fost plasat pentru a face conditia voastrã de viatã, pentru a fi fiinte de excelentã. Pentru cã voi sunteti doar primii dintr-o armatã adevãratã a unei noi specii, Umanitatea, Volumul 2, dacã preferati, cei care au fost acumulati cu noul, pentru a face întregul mediu complect, nou. Pentru cã vã gãsiti aici, pentru a representa jocurile de pace, cei care vor da o nouã luminã cuvintelor “a trãi din Iubire”. Avînd în vedere cã nu era astfel, cã
erati obisnuiti în vechea formã a voastrã. Pentru cã atunci, învãtati sã trãiti doar sub jugul fricii, un jug care a fost desfiintat acum, pînã la punctul de a pierde puterea asupra voastrã.

Si asa, vã invitãm sã luati loc, si sã reluati legãtura cu noul vostru Eu, pentru cã, credeti-ne cînd spunem, cã nu existã o simplã parte din voi, care sã nu fi fost eliminatã si reînviatã în acest fel, si veti avea nevoie de un anumit timp, ca sã vã simtiti din nou acasã. Pentru cã, amintiti-vã, esti TU, vocea constiintei, creatorul care a soptit el sau ea pentru a exista, cerînd acestei mãri de posibilitãti, sã vã construiascã cu acest vehicul formidabil, si de asemenea ati fost voi acei, care au cerut aceastã oportunitate de a se re-educa, fiind echipati cu acest vehicul nou, în care puteti face asta. Asa, în acest mod, sunteti creatorii de voi proprii, însã de asemenea sunteti o casã de oaspeti, si ca atare, vã cerem sã aveti grije de voi, cu cel mai mare respect, pentru cã o meritati, fiecare simplã fractiune din voi.


Channelller: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius