PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, December 13, 2013

Partea 374 - 25 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 374 - 25 Noiembrie 2013

Timpul pentru a merge în interiorul vostru, nu a fost niciodatã atît de important ca acum, multe lucruri se întîmplã prin toate pãrtile, si veti gãsi cã este greu de înteles cu adevãrat ce se întîmplã în cadrul propriilor domenii. Vedeti voi, voi puteti fi distrati cu usurintã, acum, nu numai prin rãspunsurile fizice pe care aceste energii vi le pot insufla, dar, de asemenea de cãtre tot zgomotul extern care mãturã globul vostru. Nu vã înselati, nu tot acest zgomot se va afla acolo pentru ca sã vã distragã din propria voastrã cale, însã toate afacerile externe, pot servi ca o diversiune, care poate face mai usor pentru ca voi, sã vã pierdeti impulsul în tot felul de moduri. Deci, încã o datã, vom repeta acelasi sfat pe care l-am dat de atîtea ori, însã acest lucru nu a fost niciodatã mai important. Pentru cã acum, sunteti pe cale de a pãsi pe un teritoriu virgin, si unicul mod ca voi sã faceti asta, este sã vã conectati cît mai adînc în sine însusi, decît o fãceati înainte. 

Pentru cã este unde acest teritoriu neexplorat se aflã, si este unicul loc unde îl veti gãsi. El nu o sã vã fie arãtat pe un ecran sau în ziare, nici nu o sã vã fie dat prin gura altei persoane. În schimb, toate aceste mijloace pot servi pentru ca sã vã confunde chiar mai mult în momente ca acestea, asa cã vã sfãtuim pe voi toti sã vã pãstrati scorul, cînd utilizati simturile externe, si sã vã asigurati cã vã veti oferi timp mai mult decît suficient, pentru a concentra toatã constiinta voastrã în interior. Pentru cã încã o datã, ceea ce voi veti gãsi acolo, numeni nu poate gãsi pentru voi, si existã o infinitate de comori în interiorul vostru, toate asteptînd sã fie descoperite de cãtre nimeni altul decît numai voi.  Si dacã voi nu le veti gãsi în voi însisi, si veti iesi ca sã le cãutati aceste comori, ele vor rãmîne acolo asteptînd sã fie descoperite. Si amintiti-vã, dacã optati sã vã abtineti de la vînãtoarea de comori, rezultatele nu numai vor limita abilitãtile voastre de a se înãlta si de a merge dincolo de toate limitele, însã va afecta de asemenea tot colectivul. Pentru cã, asa ca si voi, toti jucati o parte intrinsecã din tot, si cu cît mai mult voi veti cãuta comorile ascunse pe care cu totii le purtati în interiorul vostru, cu atît mai mult veti adãuga la întreg. Si ca atare, cu cît mai mult voi veti gãsi, cu atît mai mult noi toti ne vom bucura.

Pentru a reaminti, rezultatul pe care voi îl veti genera, nu vã va afecta numai personal, el va avea un efect asupra întregii creatii. Pentru cã voi nu sunteti o insulã izolatã, plutind într-o mare vastã, goalã. Sunteti cu totii molecule legate intim la toate celelalte molecule ale existentei, si în momentul în care ati sosit la un nivel mai înalt de întelegere, voi veti garanta ca toatã lumea sã fie afectatã de cãtre acelasi nivel de vibratie ca si voi. Si da, noi vrem sã spunem toti, pentru cã un grup de frecvente afecteazã toatã lumea, atît deasupra cît mai jos de ele în aceastã scalã, într-un fel. Pentru cã voi nu sunteti un jucãtor singuratic, voi toti sunteti muzicieni a unei mari orchestre, compusã din toatã Creatia. Deci, cînd voi vã veti aventura de fiecare datã mai adînc în propria voastrã cãlãtorie de auto-descoperire, voi veti ajuta sã schimbati melodia a tuturor celorlalti de asemenea.
Însã amintiti-vã, acest lucru este valabil si pentru toti acei care în prezent sunt incapabili chiar de a auzi, cã existã un cîntec majestuos care este interpretat. Pentru cã ei vor „auzi” mereu cã voi ati reusit sã amplificati încã si mai mult iesirea voastrã, accesînd aceste coduri interne care încã sunt ascunse de vederea voastrã, va fi o amplificare a unei presiuni pe care ei vor avea dificultate sã o defineascã. Ei pur si simplu vor simti începutul unui sentiment si mai nelinistitor cã „ceva” se apropie de ei, pentru cã ei încã vor trebui sã gãseascã motivul acestei presiuni suplimentare. Pentru a aminti, de fiecare datã cînd veti deschide o nouã usã care vã va ajuta sã accelerati propria fecventã, voi de asemenea veti deschide usile cãtre ceva care va afecta pe toti, inclusiv pe acei care nu sunt dispusi sã recunoascã faptul cã existã într-adevãr o schimbare extraordinarã petrecîndu-se. Pentru cã ceea ce vor simti ei, va fi un impuls si mai puternic de dezechilibru, si ei vor avea un timp si mai dificil pentru a se restabili si a-si gãsi propriul sãu echilibru din nou. Pentru cã ei nu îl vor gãsi, înainte de a se deschide ei însisi acestui val de modernizare energeticã, si astfel, ei se vor gãsi de fiecare datã mai confuzi si nesiguri cu privire la toate în propria lor viatã. Si rezultatele acestei întregi presiuni suplimentare, poate fi vãzut în multi dintre colegii vostrii acum. Însã amintiti-vã, voi nu veti sti niciodatã cînd va cãdea fisa, asa cum se spune, pentru cã fiecare si toti vor fi invitati sã treacã prin aceste usi deschise în orice moment cînd se vor simti pregãtiti sã o facã, deci, nimeni nu va fi exclus. 

Însã revenind la rolul vostru în acest proces, pentru cã el este cu adevãrat mare, nu uitati ceea ce am spus deja. Voi tineti volanul, voi aveti piciorul pe pedalã, pentru cã este într-adevãr astfel cã voi mentineti traiectoria si ajustati viteza întregii operatii, prin alegerile pe care voi le faceti. Deci, din nou spunem, amintiti-vã sã mergeti în interiorul vostru, pentru cã acolo este unde voi veti gãsi urmãtorul lucru mare, dacã doriti, un grup de coduri care vã asteaptã pe voi pentru a le gãsi. Si doar pur si simplu vãzîndu-le, voi veti fi din nou observãtorul care va face ca ele sã se transforme. Deci, asezati-vã, închideti ochii, si plecati în aceastã cãlãtorie interioarã, care vã va duce departe, foarte departe, cãtre un loc unde voi niciodatã nu ati mai fost, însã care asteaptã cu nerãbdare sosirea voastrã. Si cînd veti sosi acolo, veti sti, pentru cã chiar dacã el a stat ascuns de voi timp de mult timp, voi vã veti simti mai mult decît bine-veniti cînd veti sosi, si va fi ca si cum v-ati întoarce acasã, dupã o atît de lungã si obositoare cãlãtorie. Si cînd veti sosi acolo, voi veti sti de asemenea cã, acum, nimic nu vã va putea lua acest sentiment de a fi acasã din nou, si veti sti cã începînd din acel moment înainte, voi veti cîstiga vitezã si veti lua Toatã Creatia cu voi, într-o alergãturã de bucurie, cãtre un viitor nou si strãlucitor.

by Aisha North on November 25, 2013.
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius