PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, January 9, 2014

Partea 375 - 03 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 375 - 03 Decembrie 2013

Asa cum poate ati observat, energiile care sosesc si care au însotit Reuniunea importantã de la ultima Duminicã, au cîstigat vitezã în mod perceptibil, si pe bunã dreptate. Pentru cã, asa cum voi toti ati reusit sã abandonati multe din vechile impuritãti pe care le-ati transportat, de asemenea voi ati lãsat o gaurã interioarã gata pentru a fi umplutã cu luminã într-un mod foarte diferit de cea dinainte, si ca atare, este ca si cum de fiecare datã ar exista o mai mare inundatie în interiorul vostru, al tuturora. Din nou, este un proces care va fi foarte individual, si din aceastã cauzã voi toti aveti nevoie sã simtiti asta în interior, pentru a putea stabili exact ceea ce petrece înãuntrul vostru. Si ne grãbim sã adãugãm cã, chiar dacã nu simtiti prea mare diferentã în acest moment, sã stiti cã voi de asemenea sunteti acoperiti de cãtre aceastã coplesitoare secventã de evenimente. Pentru cã nu mai sunteti aceleasi persoane care obisnuiati sã fiti acum cu cîteva zile în urmã, pentru cã voi toti ati intrat în acest cuptor fierbinte si alb, si ati depus ale voastre vechi si uitate memorii, pe care le-ati mentinut timp de generatii, însã care au fost sacrificate acum, pe altarul de purificare. Si purificarea se pare cã a lãsat niste cicatrici, deoarece, cum multe sunt pe cale de a fi eliminate, poate pãrea cã vã vor pune mai mult sau mai putin, afarã din echilibru, pentru un timp.

Amintiti-vã, naturii îi este groazã de vid, si aceastã gaurã care a fost folositã pentru a pãstra atîtea din vechile impuritãti, nu va rãmîne deschisã pentru mult timp. De fapt, este în curs de a fi umplutã, însã ca de obicei, acest proces se va petrece treptat, deci voi vã veti simti mai mult sau mai putin în pierdere, uneori, cînd veti încerca sã descoperiti ce, si unde vã gãsiti pe moment. Vedeti, tot acest proces este în multe feluri incredibil de rapid, însã în unele aspecte, timpul pare a se fi oprit într-adevãr, si voi veti crede cã vã gãsiti lipiti de pãmînt, sub aceeasi piatrã pentru întotdeauna. Acesta cu sigurantã, nu este cazul, însã este foarte de înteles ca voi sã vã simtiti astfel, din cînd în cînd. Cu toate acestea, suntem mai mult decît fericiti, pentru a vã informa cã ati fãcut un progres uimitor, permitîndu-vã doar de a trece prin acest calvar de a elimina toate aceste straturi de lucruri vechi, aproape ca în cazul în care ati fi smuls bucãti din propria piele. Pentru cã este astfel cã a putut pãrea multora dintre voi, deoarece aceste vechi cicatrici si vechi impuritãti se înrãdãcinaserã adînc în voi, si ca atare, ele au reactionat atunci cînd au fost eliminate. Pentru cã ele obisnuiau sã fie o parte atît de importantã din voi, si cînd au fost eliminate complect, aceastã legãturã va avea nevoie de ceva timp, pînã cînd vã veti gãsi din nou, noua directie.

În afarã de asta, ceea ce soseste pentru a umple acest vid, de asemenea va varia de la o persoanã la alta, deoarece va avea loc în sintonie cu ceea ce voi ati definit ca fiind rolul vostru în aceastã nouã lume. Amintiti-vã, tot ceea ce voi obisnuiati sã fiti, a fost o parte intrinsecã a definitiei vechi de voi, si acum, aveti nevoie din nou, sã vã definiti în mod clar asupra a ceea ce doriti sã fiti în viitor.Pentru cã asta apartine în întregime fiecãruia dintre voi si vouã tuturor. Voi ati venit aici cu un rol definit, de interpretat, si ca atare, existã de fapt unele linii de orientare pentru ca voi toti sã le urmati, însã, din nou, nu vã putem forta sã faceti ceva, deoarece asta apartine fiecãruia si vouã tuturor, de a alege cãile pe care le veti urma în continuare. Pentru a aminti, chiar dacã aveti doar o scurtã descriere a ceea ce ati venit sã realizati aici, sarcina la care sunteti destinati, poate fi realizatã într-o varietate de moduri. Sau voi puteti sã o contestati complect, si pur si simplu sã decideti sã nu o faceti. Din nou, asta se gãseste în întregime în mîinile voastre – si în inimile voastre, în cazul în care am putea adãuga, astfel încît sã puteti urmãri orientarea voastrã interioarã în asta, în cazul în care doriti sã gãsiti calea care este potrivitã pentru voi.

Amintiti-vã, vã spusesem sã alegeti ceva care sã facã inima voastrã sã cînte, deoarece atunci cînd se petrece acest lucru, cu sigurantã veti urma apelul Eu-lui Superior al vostru, si ca atare, vã va fi datã o mare cantitate de impuls extra, în cazul în care doriti. Deci, ori de cîte ori alegeti sã urmati cãile care fuseserã stabilite dinainte, aceste cãi vã vor garanta cã vã veti atinge obiectivele pe care le-ati stabilit pentru voi proprii. Dar acest lucru nu este scris în piatrã, si faptul este cã, voi veti trebui sã vã alegeti cãile de urmat. Veti putea rãmîne dezamãgiti, simtind corpul fizic luptînd în momente ca acestea, si astfel, sã vã gînditi ceeea ce doriti sã aduceti spre viitor, ce actiuni veti defini, si ce decizii veti lua, si asta vi se poate pãrea un munte prea înalt de suit în acest moment. Amintiti-vã doar, nu aveti nevoie sã plãnuiti totul acum, si asta nici mãcar nu este posibil, deoarece voi aveti nevoie sã vã pãstrati o minte limpede si concentratã în ACUM, în toate momentele. Si cea ce vrem sã spunem cu asta, este pur si simplu asta: certificati-vã cã primii pasi pe care îi veti da afarã din aceastã poianã, în pãdure, sã nu fie dati la întîmplare. În schimb, folositi-vã timpul, pentru a se orienta în primul rînd, si sã nu sãriti cu capul în ceva, doar pentru cã vã simteati foarte obositi sau frustrati, sau poate chiar pierduti. De asemenea, voi vã veti putea gãsi prinsi în spini, în cazul în care veti arunca toatã prudenta la vînt, si sã decideti sã închideti doar ochii si sã iesiti în fugã cu toatã viteza, în nelinistea de a atinge obiectivul vostru propus. Deci, din nou spunem, luati-vã ceva timp pentru a simti interiorul vostru, si a auzi vocea care emanã din inima voastrã, si nu veti gresi nici odatã în alegerea vitezei si directiei voastre. Amintiti-vã, aceasta nu este o cursã oarecare, asta este totul despre alegerea directiei care este potrivitã pentru voi. Si cînd o veti gãsi, voi veti sti, deoarece atunci, inima voastrã va începe sã vibreze într-un mod care nu va putea fi ignorat.

Deci, din nou spunem, nu renuntati, sau vã gînditi cã ati pierdut totul, pentru cã acest proces de realiniere de sine propriu, cu tot acest nou, cere mult din partea voastrã. Pentru cã voi vã gãsiti pe calea corectã, si pur si simplu va fi nevoie de ceva timp, pînã cînd veti putea fi capabili sã o cititi clar voi însisi. Deci aveti încredere în noi, cînd încã o datã vã repetãm cã totul este bine, chiar dacã voi vã gãsiti mai mult decît putin confuzi si dezumflati pe moment. Amintiti-vã, voi ati respins mult din ceea ce obisnuiati sã fiti, si asta în multe aspecte poate fi comparat cu a se trezi într-o casã nouã, dupã ce ati iesit din vechea voastrã locuintã. Nimic nu va mai pãrea a fi la locul potrivit, si va dura ceva timp înainte de a se simti literalmente acasã , aici. Deci luati loc si dati-vã ceva timp pentru a se obisnui în ea, si luati-vã ceva timp pentru a face un bilant al noilor ambiente. Pentru a aminti, voi v-ati îndepãrtat de vechile si dezordonatele planuri, si ati intrat în noile voastre case. Ele sunt mult mai largi, si putem garanta cã ele detin unele surprize, pentru cã voi încã tebuie sã vedeti toate camerele care se gãsesc la dispozitia voastrã acum.

Încã o datã, noi toti vã salutãm cãlduros, si în numele întregii creatii, vrem sã vã multumim pentru ceea ce ati fãcut. Pentru cã a fost într-adevãr o mare realizare, si aceasta va fi una din cele mai importante actiuni pe care voi le veti face în aceastã cãlãtorie. Deci, deocamdatã, vã vom lãsa doar cu urmãtorul sfat: luati-vã timp pentru voi însisi, nu existã nici o grabã, si sã nu vã simtiti inactivi. Folositi-vã bine timpul, pentru cã aveti nevoie sã-l utilizati pentru a cunoaste motivul real pentru care voi sunteti aici. Voi vã gãsiti cu sigurantã într-o misiune, însã numai voi si doar voi sunteti acei care puteti descoperi secretele pentru care sunteti aici, pentru a le împãrtãsi cu restul lumii.


by Aisha North on December, 2013.
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius