PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Tuesday, January 14, 2014

Partea 377, 09 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 377

Așa cum poate ați observat, viteza cu care lucrurile se întâmplă acum, a crescut exponențial, și mulți dintre voi se vor găsi reținîndu-si respirația, uneori acum, pentru cã viziunea interioarã pare a fi de pete în miscare. Vom explica. Așa cum am spus, profitati de această mică pauză, care va fost datã pentru acest sfîrsit de sãptãmînã, pentru cã acum, lucrurile vor reveni pentru a-și lua o nouã vitezã și o direcție de fapt. Pentru moment, voi toti vã veti simți obligati să vã opriti, ca să spunem așa, și chiar dacã din punctul de vedere al poziției voastre actuale poate fi interpretat ca agradabil, aceasta nu este vederea pe care ati venit să o vedeti. Pentru cã voi aveti obiective mult mai înalte, dragilor, și, ca atare, a se odihni pe lauri va fi un lucru de domeniul trecutului.
Știm că acest lucru va ridica mai mult de câteva frisoane, pentru cã acest lucru nu va fi cu siguranță nici o odihnă pentru nici unul dintre voi, dar ceea ce vrem să spunem prin aceste cuvinte, este pur și simplu faptul că nu există limite pentru explorarea voastrã, și, ca atare, este într-adevăr imperativ să continuați să simțiți o foame interioarã pentru cât de departe voi puteti fi cu adevărat de voi înșiși. Amintiți-vă, aceasta excursie este în mâinile voastre și, ca atare, veti fi de fapt, toti si fiecare dintre voi care  veti decide atunci când luati piciorul de pe pedala, pe care am menționat-o deja, de mai multe ori. Și chiar dacă corpul vostru fizic poate sã vã imploreze să o faceti în această etapă, el vã va face sã vã simtiti mult mai bine, dacă vă decideți să continuati.
Acest lucru nu este nici un fel de amenințare, însã este de fapt, un memento că toți ați venit în acest loc cu o sarcină specifică în minte, și putem spune cu siguranță că până în prezent, nimeni nu a terminat încã lista pe care a adus-o cu el atunci când a venit. Știm că acest lucru va provoca mai mult decît câteva gemete de disperare în mulți dintre voi, însã așa cum am vorbisem, există încă multe lucruri de făcut înainte ca această planetă sã devinã locul pe care îl doriti cu toții să fie, și, ca atare , munca nu sa terminat încă. Însã, așa cum de asemenea vã spusesem deja, munca la care ne referim, va fi o muncã care va face inima voastrã, să cânte în toate sensurile. Deci, sã știti că. chiar dacă voi toți vã simtiti mai mult decât ceva abãtuti și răniți în această fază, și că memento-ul nostru, că sfârșitul nu a fost încă atins vã va face sã simtiti acest lucru si mai mult, vă rugăm, să rețineți că ceea ce aveti în fața voastrã, deși mulți o pot califica ca o muncã grea, de asemenea vor exista evenimente de o asemenea natură, cã nu vor fi considerate ca muncă. Dimpotrivã, vor fi considerate ca realizarea unui vis, pentru ca sã continuati să avansati; voi veți începe să vedeți unele efecte foarte gratificante a întregii voastre munci grele. Si da, noi ne referim la efectele care de asemenea vor fi vizibile la o scalã globalã, si chiar dacã cea mai mare parte a acestei munci, este fãcutã la nivel intern, efectele externe ale ei, vor deveni mai mult decît perceptibile.
Amintiți-vă, noi v-am spus să vã uitați în interior, astfel încât să puteți găsi toate aceste săli de magie care așteaptă sosirea voastră, pentru că ceea ce veti fi capabili sã efectuati, după ce ati pus piciorul în interiorul acestor uși, nu poate fi descris decît nimic mai mult, nimic mai puțin decât magie. Deci, noi spunem , sã nu credeti că toată această muncă este lungã, dar de asemenea, nu faceti greseala de a vã convinge pe voi proprii cã nu sunteti puternici suficient, sau suficient de capabili pentru a realiza ceva mai mult în acest stadiu. Pentru cã voi toti sunteti mai mult decât gata pentru a asuma provocările pe care vi le dãm astăzi, de a nu se opri înainte de a găsi ceea ce cãutati de atât de mult timp. Pentru cã asta, de fapt se gãseste aici, gata pentru ca sã-l puteți găsi. Și când o veti face, veti ști imediat că începînd din acea zi, nici o sarcină niciodată nu va fi prea mare sau prea complicatã pentru ca să o faceti. Ei bine atunci, voi veti fi bine și cu adevărat călcînd pe vechii vostrii pantofi din nou, acei care se plâng atunci când poartã rolul sãu adevarat ca un Maestru.
Deci, nu lãti ca un corp obosit și o minte, poate, un pic confuzã, sã vã retinã mai mult decât este necesar. Noi nu spunem acest lucru pentru a face să vă simțiți mai puțin despre voi înșiși, dacă îl găsiți la un nivel foarte scăzut în acest moment, pentru cã acest lucru nu trebuie sã fie înțeles ca orice formă de pedeapsă sau criticã. Mai degrabă, aceasta trebuie să fie înțeleasă ca o confirmare a faptului că voi aveti mult mai mult de câștigat, permițându-vă șansa de a avansa și de a nu se opri înainte de a putea, de asemenea deschide larg usile, și plini de bucurie, sã intrati în sala comorilor. Pentru cã noi nu dorim nimic mai mult decît ca voi sã obtineti asta. În mințile noastre, voi sunteti deja adevărați maeștri, dar pentru majoritatea dintre voi, voi încã nu puteti înțelege acest fapt singuri. Prin urmare , vom repeta că apartine tuturor și fiecãruia dintre voi pentru a verifica acest fapt, accesînd la propria voastrã măreție, și chiar dacã un corp obosit vã poate induce pentru a încetini un pic, nu-l lăsați să vă retinã pentru mult timp .
Pentru cã existã un timp care soseste pentru tot, când va trebui să decideti dacă doreti sã atingeti acest obiectiv de a accesa din nou la propria voastrã măreție, sau de a da un pas înapoi, departe de ceea ce cãutati complect. Din nou, nimeni înafarã de voi proprii poate decide acest lucru, însã noi toti toarcem pentru voi, si asteptãm ca, multi dintre voi în mod posibil, sã aleagã măreția în loc de disperare. Deci, din nou spunem, nu lãsati aceasta oportunitate sã treacã pe lîngã voi, și dacă aveți nevoie pentru a face o mică pauză, fãceti-o, însã utilizați-o cu înțelepciune. Și cãutati sprijin, dacã va trebui sã vã opriti, acesta va fi mai bine pentru ca sã puteti să vã continuati căutarea mai târziu. Pentru că vrem ca toată lumea să-si atingă vechea sa glorie, dar nu putem sã vã punem coroana deasupra capului. Numai tu poți, și numai tu singur. Așa că, vom sta în picioare lângă tine aplaudîndu-te, si noi suntem mai mult decât gata pentru a comemora  atunci când în cele din urmă vei lua acea coroanã în mâinile tale și vei intra în propriul tãu eu adevărat de Maestrie. 


by Aisha North on December 09, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius