PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Monday, January 20, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 379

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 379

Așa cum poate v-ați dat seama, aceste valuri de flux energetic care sosesc, pot fi un pic enervante uneori. De exemplu, corpul vostru fizic poate trece printr-un timp dificil pentru a tine pasul cu toate aceste fluctuații, însã, din nou, vã implorăm să vã amintiti că toate acestea, de fapt vã fac imens de bine. Și subliniem faptul că, în toate sensurile cuvântului. Pentru cã aceste valuri vã împing mai departe și mai departe, pentru cã schimbãrile pe care ele le aduc în interiorul vostru, vã pregãtesc mai mult si mai mult aceastã viitoare implozie energeticã, dacã putem folosi acest cuvînt. Pentru cã asta, în multe aspecte, poate fi comparat cu o implozie, în care presiunea din afarã va crea un efect impresionant în interior. Si apoi, voi toti veti începe sã vã duplicati si sã vã deschideti ca floarea. Pentru cã semintele care au fost implantate în interiorul vostru de la început, si care au rãmas adormite timp de ere, au fost irigate si alimentate cu grijã în acesti ultimi ani. Si ca atare, voi sunteti acum, mai mult decît gata, pentru a da sãritura decisivã si sã irumpeti în toatã splendoarea voastrã.
Deoarece prin dorința voastrã de a căuta aceastã sãmîntã interioarã, i-ati dat șansa de a germina după acest somn lung, si acum, în cãlãtoria tuturor semințelor, vine aceastã fazã importantã cînd acesti primi muguri reusesc sã se elibereze de aceste scuturi de protectie si sunt gata sã înceapã sã creascã, si sã se duplice în mod serios. Pentru cã voi ati vãzut doar putini muguri verzi, însã ca totul în naturã, aceastã primã crestere va da loc la frumusetea si mãretia pe care voi toti ati pãstrat-o. Pentru ca aceastã micã schimbare sã se transforme într-un stejar urias ? Sau poate un tufis strãlucitor, acoperit de frumoase si fine flori multicolore ? Numai timpul va spune, pentru cã chiar dacã toti purtati seminte asemãnãtoare în interiorul vostru, ele toate sunt programate pentru a deveni o mare varietate de specii diferite, o datã ce vor începe sã creascã si sã se duplice serios, astfel încît, uitîndu-se în jur acum, voi nu puteti sã stiti în ce fiecare dintre voi se va transforma, o datã ce aceastã epidemie de crestere va lua vitezã.
Deci, atunci când aceastã enormã baie mare de ploaie energeticã va bãtea peste voi, asta într-adevãr va semnala începutul acestei duplicãri finale, si voi toti veti arunca vechile resturi a micilor seminte pe care o datã le contineati, si veti începe sã cresteti în ceea ce voi cu adevãrat sunteti. Însã pînã acolo, toti vom face tot ce putem pentru a se putea pregãti, pentru aceastã importantã etapã a propriei renasteri, si ca atare, voi veti continua sã simtiti intrîndele rachete energetice împingînd si trãgînd, în multe feluri. Pentru cã ceea ce facem, este pur si simplu, asigurîndu-ne, cã voi sunteti bine pregãtiti pentru aceastã ultimã si definitivã demonstratie de fortã, care va permite ca voi sã iesiti ca UNU, acel pentru care vã gãsiti aici pentru a fi, acel care contine TOTUL, acel care va face ceea ce va fi necesar, pentru ca aceastã întreagã planetã sã devinã ca si cum ar fi nouã, din nou. Pentru cã, dînd voi pasii vostrii în interiorul lui UNU, rolurile care sunt programate în interiorul vostru, si semintele pe care voi le transportati în fiecare celulã, voi veti gãsi adevãrul pe care l-ati cãutat în toate vietile voastre. Da, vieti, ca la plural, pentru cã aceastã soaptã a esentei voastre, DNA-ul vostru, a fost purtat de-alungul întregului drum al vostru, de la început, ca o fantomã în masinã, dacã doriti, si chiar dacã în nici un moment voi nu ati fost capabili sã vã conectati constient cu acest nucleu adormit în interiorul vostru, el încã era acolo, si v-a ajutat sã evoluati cãtre asta,  cãtre destinul vostru final, dacã doriti.
Pentru cã aceasta chiar, aceasta este viata care va schimba viata pe care voi ati avut-o, si prin ea, va schimba viata fiecãrei persoane de pe planetã. Deoarece, atunci cînd vã treziti, si intrati în plinãtatea aceluia care este adevãratul VOI, efectele înfloririi voastre personale va ajunge, ca ondulatiile proverbiale, la suprafata apei. Pentru cã, schimbînd voi mersul, si începînd sã vibrati în frecventa care se gãsea acolo asteptîndu-vã de atîta timp, pentru a intra în sintonie, voi o veti trimite în toate directiile, si cu asta, atinge sufletul fiecãrei vieti de pe aceastã planetã. Atunci voi veti atinge inimile si mintile colegilor vostrii, dar de asemenea veti face restul acestei planete vii sã cînte de bucurie, alãturi de voi. Pentru cã toti o sã o cunoascã, în acelasi moment în care voi însisi veti face aceastã descoperire monumentalã al realului voi, si ca atare, cãlãtoria voastrã personalã va deveni instantaneu globalã, în toate sensurile cuvîntului. 
Deci, primiti ceea ce va veni sub forma acestor foarte intense transmisii enegetice, prin ceea ce ele sunt, un ajutor extra foarte necesar, cu scopul de a vã prepara, pentru a înainta, si a deveni adevãratul voi, înflorirea finalã a acestei seminte adormite lung timp, duplicarea finalã, cãtre fiinta magnificã care a rãmas uitatã în interiorul vostru, asteptînd pentru a iesi, si a se arãta în toatã splendoarea sa. Calea pe care ati cãlãtorit pînã acum, si de fapt, putinii pasi pe care voi încã îi aveti de urmat, pentru a sosi la aceastã înflorire finalã, nu pot fi descrisi ca usori sau necomplicati, însã stim cã voi toti veti ajunge la o fazã în care veti striga la unison, „ toate au meritat la urma urmei, pentru cã acum, eu mã vãd, si mã bucur cu toate cele ce sunt, si ceea ce mi-am fãcut mie pentru a deveni, este pentru a-mi permite sã devin eu însumi”. Pentru cã voi sunteti unicii fãcînd asta. Noi putem doar, sã vã sprijinim în orice formã pe care o putem, însã sunteti voi, si doar voi, acei care vor transforma aceastã sãmîntã adormitã, în cea mai minunatã dintre creatii. Noi nu putem astepta (de nerãbdare), pentru a vã vedea pe voi toi înflorind la maximum!
by Aisha North on December 14, 2013.



Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius