PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, January 28, 2014

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR - 27 Decembrie 2013

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR

Pe mãsurã ce zilele încep sã se lungeascã de formã aproape imperceptibilã în extremitatea ta a globului, vei simti de asemenea, o usoarã schimbare în atmosferã, deoarece energiile încep sã pregãteascã totul pentru sfîrsitul acestui an, si începutul noului.  Ca întotdeauna, vei avea o micã pauzã ici si colo, si credem cã voi toti veti gãsi ceva timp pentru a lua loc. Si lent, sã începeti sã vã usurati cãtre noile ape care vã invitã. Pentru cã, chiar dacã calendarul aratã încã numãrul 2013, propriile energii au început deja sã se schinbe cãtre noul, si ca atare, voi toti veti fi capabili sã luati o micã înghititurã din ele, dacã veti reusi sã încercati suficient.Stim cã pentru multi asta poate pãrea dificil, deoarce voi sunteti înconjurati de un munte de zgomot, atît extern, si de asemenea intern. Si chiar dacã aceasta este într-adevãr o perioadã de concedii pentru voi, de asemenea este un moment de multe vizite interioare, pentru multi dintre voi. În unele cazuri, asta a fost descris ca fiind o încãrcãturã duplã pentru multi, pe cînd pentru altii, un timp de pace si liniste pe care îl au în mînã. Deci, noi sperãm ca voi toti sã reusiti sã faceti ceea ce vã cerem sã faceti, adicã, sã vã gãsiti ceva timp pentru  a se uita în urmã, si sã revedeti acest drum lung pe care l-ati parcurs, de la ultima datã cînd calendarele voastre arãtau aceeasi datã ca azi. Deoarece, chiar dacã timpul pare cã a cîstigat vitezã perceptibil, veti vedea cã ati reusit sã faceti mai mult în interior, decît ceea ce ati perceput, mai mult decît ati fãcut anterior în toatã cãlãtoria vietiii voastre. Si pe bunã dreptate, o datã ce aceste ultime douãsprezece luni, constituie probabil partea cea mai importantã a propriei voastre evolutii.
Deci, din nou spunem, nu uitati sã vã oferiti vouã, o mare salvã de aplauze, stiind cã noi toti sãrbãtorim deja realizãrile voastre. Si chiar dacã acest an se ofileste, realizãrile voastre vor continua sã depãseascã orice lucru pe care l-ati asteptat cînd acest an a început. Pentru cã propriul vostru proces nu este gata de a încetini atît de curînd, deocamdatã, totul este bine si cu adevãrat pe pista rapidã, dragii mei, deci nu astepati un început plãcut pentru anul nou. Deci, luati loc, si respirati mereu cînd aveti ocazia sã o faceti, si stiind cã aveti mai mult decît suficient în mîinile voastre, deoarece acest an nou îsi anuntã sosirea cu o adevãratã atingere de festivitãti energetice, si sã stiti cã chiar dacã asta vi se poate pãrea o formã destul de obositoare, pentru a începe noul, nu va fi nimic de acest gen. În loc de aceasta, noi credem cã voi toti veti gãsi motive pentru a sãrbãtori sosirea noului, deoarece voi vã veti gãsi fãcînd baie în energiile care vor aduce un surîs pe fata voastrã, în mai mult decît un fel.

 by Aisha North on December 27, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius