PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Tuesday, January 14, 2014

MARELE NOSTRU INTERIOR, 10 Decembrie 2013

MARELE NOSTRU INTERIOR, 10 Decembrie 2013

Dragi prieteni! Am fost condusã sã împãrtãsesc acest film cu voi, pentru cã el mi-a oferit o perspectivã foarte diferitã de „mãretia noastrã interioarã”. Pentru cã acest film aratã complexitatea de necrezut care existã, doar într-o unicã celulã a corpului nostru, si cînd te gîndesti, cã fiecare suntem compusi de bilioane de aceste celule diferite, toate colaborînd si se comunicînd unele cu altele, te face sã întelegi cã aceastã inteligentã, acest Creator din care suntem o parte, este capabil sã creeze minunãtii pe care mintea noastrã umanã nici mãcar poate sã înceapã sã înteleagã.

Mintea noastrã omeneascã, nu reuseste sã-si explice mãcar complect DNA-ul nostru, pentru cã el contine o vastã colectie de informatii. Însã ceea ce ei au descoperit, este cã o mare parte din informatie pare a sta „adormitã”, savantii încã se referã la ele ca „ gunoiul DNA-ului”. Poate acum sã fie ora de a trezi pe aceastã Frumoasã Adormitã, acest adormit DNA ?

Asta este ceea ce CC’ii au de împãrtãsit despre acest lucru:

„ Filmul pe care l-ati vãzut în realitate  a fost glontul de tragere, nu numai pentru voi, însã va fi astfel pentru altii de asemenea, si voi ati fost condusi pentru a-l vedea în acest moment exact pentru un motiv foarte special. Pentru cã acum este într-adevãr timpul de a activa toate aceste comori ascunse, codurile care au fost adormite în fiecare dintre voi timp de ere. Vedeti, umanitatea a fost echipatã cu toatã abilitatea unicã de ceea ce are nevoie, pentru a fi capabilã sã facã din aceastã planetã un adevãrat paradis, însã deocamdatã, voi încã nu ati avut capacitatea de a îndeplini acest potential. Si asta este pur si simplu pentru cã voi nu ati avut încã accesul la aceastã mãretie interioarã, pentru cã voi, în multe aspecte ati fost desconectati de la asta, asa cum ati fost desconectati de la Sursã. Însã acum, cînd voi vã permiteti sã fiti reconectati la Sursã, de asemenea veti fi capabili sã vã reconectati cu toatã aceastã importantã informatie, care este esentialã pentru ca voi, sã fiti capabili sã îndepliniti sarcina voastrã de a reînvia, nu numai pe voi proprii, însã de asemenea aceastã Planetã. Pentru cã asta este ceea ce de fapt înseamnã acestea toate, comportîndu-se în interiorul acestui potential ascuns, potential care nu mai este ascuns, si care nu mai se gãseste în afara limitelor, pentru oricare dintre voi. Amintiti-vã, nu mai existã limite acum, si doar dacã alegeti sã nu primiti ceea ce va fost dat dela început, nu va mai exista nici o oprire acum.

Pentru cã voi sunteti fãcuti din acelasi material ca si stelele, si noi vrem sã spunem asta în toate sensurile cuvîntului, si din aceastã cauzã, chiar dacã voi puteti sã vã uitati la corpul vostru fizic, ca la o simplã bucatã de carne, sã stiti cã el este într-adevãr indispensabil pentru munca pe care ati venit sã o faceti aici. Pentru cã pentru VOI, vrem sã spunem constiintei voastre, însã fãrã a sta în acest corp fizic, nu ati avea nici un mod de a elibera potentialul care este înmagazinat în acest corp, tot acest ansamblu de cunoasteri, dacã vreti, care a fost pus la dispozitie, pentru ca voi sã-l puteti folosi pentru a schimba totul. Si da, noi vrem sã spunem totul, voi de asemenea vã gãsiti aici, pentru a face ca toatã aceastã planetã sã fie capabilã sã facã acelasi lucru. Deci, din nou spunem sã vã inseriti în interiorul vostru, pentru cã este unde comoara se gãseste ascunsã, si ea stã asteptînd ca voi sã o puteti recunoaste, observîndo-a. Pentru cã, atunci cînd veti face acest lucru, ea va redeveni ceea ce a fost, si va fi activatã de cãtre constiinta voastrã, si de cãtre acest bombardament neîncetat de energii care plouã peste voi. Pentru cã aceasta este cu adevãrat o cooperare cereascã între voi, corpurile voastre fizice si aceste energii, pentru cã voi aveti nevoie de cele trei componente, pentru a elibera tot acest potential neexplorat. Pentru cã fãrã unul, celellate vor fi doar un potential, si nimic mai mult. Însã acum, voi vã gãsiti aici pentru a face ca totul SÃ FIE, adãugînd constiinta voastrã, la acest puternic amestec, si în afarã de asta, voi veti face sã aparã o armatã literalã de fiinte avansate, îmbrãcate cu un corp omenesc, asa cum nimeni niciodatã nu a mai vãzut. Pentru cã voi sunteti însfîrsit capabili sã intrati într-un vehicul fizic, care va fi capabil sã facã ca minunile sã devinã realitate, si este pentru asta cã spunem cã acestea, Oh! Atît de importante schimbãri interne, vor avea efecte de lungã distantã exterioarã de asemenea. Pentru cã voi nu vã gãsiti aici pur si simplu pentru a elibera acest potential ascuns în voi însisi, voi vã gãsiti aici pentru a ajuta restul lumii sã facã acelasi lucru. Însã voi sunteti pionierii, si este din aceastã cauzã, cã voi trebuie sã faceti aceastã muncã în VOI în primul rînd, apoi ca urmare, toti ceilalti vã vor urma.”

 Suntem toti ca o unicã celulã arãtatã în acest film, complecsi si capabili de fapte de necrezut. Si cînd ne conectãm si ne comunicãm si cooperãm, asa cum celulele corpului omenesc o fac, într-adevãr nu vor exista limite pentru ceea ce suntem capabili sã atingem. Asa cum CC’ii spuseserã, noi am „trãit ca vechi tipuri de fiinte omenesti, fiinte capabile sã trãiascã într-un singur cilindru, functionînd cu doar o fractiune din propria sa putere.  Însã acum, voi veti fi capabili sã  accelerati motorul si sã folositi toate puterile voastre”. Deci, vom face tot ceea ce este posibil pentru a elibera aceastã putere interioarã:-).

Iubire si Luminã de la mine, Aisha

Parte inferior do formulário
Arraste e largue a ligação para aqui, para traduzir a página Web.
Não suportamos o tipo de ficheiro que largou. Tente outros tipos de ficheiros.
Não suportamos o tipo de ligação que largou. Tente outros tipos de ligação.



by Aisha North on December 10, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius