PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, January 20, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 381

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 381

Așa cum poate ati notat, acum portile ao fost deschise, si un flux continuu de luminã vã inundã pe voi toti. Acesta se poate manifesta în multe moduri, însã, în primul rînd, ca de obicei sa va face simtit în corpul vostru fizic. Încã o datã auzim gemetele de frustrare, deci, vã rugãm, aveti încredere în noi, cînd spunem cã aceasta este o parte inevitabilã a acestui întreg proces. Amintiti-vã, cã aceasta nu este în nici un mod fãcut pentru ca sã vã simtiti inconfortabili pe cît posibil, chiar dacã poate pãrea a fi cazul în multe moduri. Însã acum, aceste energii înalte aduc cu sine altele, cu efete colaterale mai putin dezagradabile, dacã putem folosi acest cuvînt, si gãsim cã, cu totii veti descoperi, cã aceste rãspunsuri fizice intensificate, vor începe sã disparã în curînd, si ca urmare, aceste alte efecte, vor începe sã devinã mai vizibile.
Aceasta va fi de putinã consolare pentru acei care încã suferã în mijlocul unor destul de intense eruptii fizice, de diferite tipuri de data aceasta, în special pentru cã multi dintre voi veti avea zile importante înaintea voastrã, zile pe care le veti petrece cu fiintele apropiate vouã, zile în care vã veti simti mai putin înclinati decît de obicei, de a suferi cu aceste contratimpuri fizice. Bine, noi credem cã multi vor simti într-adevãr o scãdere a acestor simptome, în timpul acestor zile de sãrbãtoare, si chiar dacã voi încã aveti un timp dificil pentru a-si gãsi din nou echilibrul, în urma acestui sfîrsit de sãptãmînã încãrcat intens, încã gãsim cã voi toti veti gãsi timp suficient pentru a se aseza în pace si liniste, si a gusta acest sentiment de realizare.
Pentru cã, încã o datã, dorim sã amintim tuturor ceea ce au cîstigat mult în ultimele luni, si cu asta poate cu usurintã sã se fi pierdut sub efectele presiunilor convulsiilor fizice si mentale pe care cu totii le-ati suferit, asta va trebui sã fie repetat din nou. Pentru acest an, voi toti vã gãsiti deasupra si în afara limitelor a ceea ce ati realizat strict, de-abea acum cu cîteva luni în urmã, si noi stim cã asta va deveni evident pentru voi toti, dacã într-adevãr reusiti sã mergeti înãuntru-l vostru, si sã faceti un bilant, de cine sunteti voi astãzi. Pentru cã apoi, veti întîlni un peisaj foarte nou, care a imers lent în timpul acestor ultime luni. Si, asa cum am spus de atîtea ori, acest teritoriu, este atît de vast, cã voi nici nu ati vãzut mai mult decît primele mici segmente. Pentru cã voi ati început sã desfãsurati aceastã enormã pînzã albã în interiorul vostru, care este viciatã de cãtre vechile si tristele rãmãsite, a ceea ce obisnuiati sã fiti. Si acum, voi veti avea toate culorile pe care le puteti gîndi, cu scopul de a crea imaginile pe care voi doriti sã fiti. Pentru cã voi v-ati terminat propria curãtare la un asemenea punct, cã nu este nevoie de a astepta pentru a crea noul voi, si ca atare, vrem ca toti sã vã puteti dar vouã însivã, cel mai mare cadou în acest Crãciun. Pentru cã voi cu sigurantã meritati asta în toate felurile care pot fi descrise. Pentru cã ati muncit atît de greu pentru a ajunge unde vã gãsiti azi, în pragul, nu numai al unui an nou, însã al unui nou început. Pentru asta, vã vom aminti cã este într-adevãr momentul perfect pentru a face un bilant, si vã rugãm, amintiti-vã, sã fiti generosi cu voi însisi fãcînd aceasta. Nu vã uitati la nici un fel de greseli pe care le puteti considera, cã încã sunt o parte din viata voastrã. Nu, cãutati victoriile, pentru cã ele sunt de fapt din belsug, si asta meritã pentru toti si fiecare dintre voi.
Pentru cã voi nu mai sunteti aceleasi persoane, care erau cînd ati început acest an. Deoarece în urma voastrã, se gãsesc vieti de impuritãti acumulate, impuritãti care nu mai servesc, pentru a vã împiedica în orice fel. Deci, de data asta, noi cerem sã aruncati o privire peste umãr, pentru a putea vedea tot bagajul vechi, pe care l-ati lãsta în urmã, in acest stagiu al cãlãtoriei voastre. Si atunci, vã cerem sã luati loc, si sã priviti înainte, cãtre un amplu si vast spatiu care vã invitã si vã face semne pentru ca voi sã mergeti spre el. Si amititi-vã, aceasta nu va fi doar o vizitã rapidã. Nu, acest spatiu nou, este al vostru pentru restul sederii voastre în aceastã manifestare fizicã actualã. Astfel, asigurati-vã sã nu pierdeti nici una din minunãtiile care se gãsesc la dispozitia voastrã, în acest timp. Ele sunt ale voastre, gata si asteptind sosirea voastrã. Astfel, intrati în spiritul acestei sãrbãtori, oferindu-se  darul de a recunoaste  toatã munca grea pe care ati realizat-o, si mai presus de toate, recunoasteti toate modificãrile în propria voastrã persoanã, pe care le-ati realizat de asemenea. Ele cu sigurantã cã nu au fost sarcini usoare, si noi vã aplaudãm pe toti pentru eroicele voastre eforturi. Ele nu au fost pierdute în nici un fel, si chiar dacã corpul vostru fizic se poate simti ca si cum ati începe sã rãmîneti mai mult decît putin în urmã, în toate aceste vîrtejuri ale schimbãrii, stim cã unicul motiv pentru care el se simte astfel, este pentru cã el este în schimbare rapid de asemenea, împreunã cu aspectele mai mentale pe care le-ati lucrat acest an atît de greu, pentru a se elibera de bagajul vostru.
Deci, sã stiti cã chiar dacã acest an pare a fi o taxã vouã tuturor, ceea ce acest an a fãcut de fapt, a fost sã deveniti mai rezistenti si întãriti, si atît de afarã din acest paradox apare o nouã fiintã omeneascã, o fiintã omeneascã care a fãcut nule si goale aceste reguli vechi care foloseau pentru a vã guverna pe voi. Atît limitãrile auto-impuse, însã de asemenea acelea suprapuse, acele externe, care au dificultat atîta. Deci, aici vã gãsiti, liberi de tot ceea ce obisnuia sã fie oparte intrinsecã de ceea ce voi erati doar cu 12 luni în urmã, însã nu mai sunteti. Deci, cum voi ati devenit mai putin decît ceea ce obisnuiati sã fiti, voi de asemenea ati devenit mai mult decît ceea ce veti fi. Dar existã mai multe pentru a veni, dragii mei, si cum veti vedea în aurora acestui an nou, la cîteva zile distantã, aveti multe cadouri asteptîndu-vã pe voi, care depãsesc orice lucru pe care îl puteati gãsi într-un pom de Crãciun acest an. Pentru cã chiar dacã , cadourile care au fost turnate peste voi în acest an, sunt mai mult decît impresionante, ele nu sunt nimic în comparatie cu ceea ce aveti încã de primit. Deci, din nou spunem, luati-vã ceva timp pentru a se congratula pentru o muncã bine fãctã, si rezervati ceva timp pentru a lua loc în expectativa de ceea ce se aflã pentru a veni. Pentru cã aceastã cãlãtorie nu sa terminat încã, si ceea ce este cel mai bun, încã se aflã pe drum. Si de data aceasta, nici un cuvînt ar putea suna mai adevãrat ca acesta.


by Aisha North on December 22, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius