PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, January 10, 2014

Partea 376 - 05 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 376, 05 Decembrie 2013

"Vremurile sunt în schimbare" este un cântec cu care multi dintre voi sunt familiarizati, și este, de fapt, exact ceea ce se întâmplă chiar acum. Voi poate nu sunteti încă pe deplin capabili sã intrati literalmente în sintonie cu extensiunea la care ne referim, în momentul respectiv, însã asa ca în toate, ea va deveni mai clarã pentru voi, pe măsura în care voi reusiti sã îmbratisati pe deplin toate facultățile sale inerente. Deci, noi spunem din nou, că este mult și în toate privințele o călătorie interioară, care trebuie să fie fãcutã în singurătate, însã de asemenea care trebuie să fie împărtãsitã în așa fel încât să permită atât vouã însivã cît și altora, sã poatã vedea mai bine drumul în fatã .
Pentru cã, acest lucru este în multe privințe, motivul de bază pentru tot acest flux continuu de informații pe care vi le oferim. Nu doar pentru a vã da un avertisment, ca și cum ar fi fost cu privire la ceea ce se întâmplă la toate nivelurile, cã voi v-ati putea simți deconectati de toate pe moment, dar, de asemenea, pentru a vã reaminti că o mare parte din acest lucru se întâmplă cu adevărat în interiorul vostru propriu. Pentru cã sunteți teritoriul virgin pe care l-am discutat mai devreme, și nu existã nimeni în afarã de voi proprii care sã poatã explora asta la maximum. Și de aceea ne gãsim aici, pentru a vã încuraja să faceti acest lucru. Pentru cã, aceasta este singura modalitate de a afla ce viitor doriti, din moment ce nu este ascuns în nici o altã parte, decît în voi proprii.
Acest lucru poate părea contradictoriu multora, o datã ce indicã cãtre alți factori care joacă un rol important, nu numai pentru propria voastrã bunăstare, însã pentru Toată această planetă, și pe bun motiv. Si de aceea spunem, căutati în interior, pentru că răspunsurile pe care le doriti sunt deja acolo în așteptare pentru ca voi sã le găsiti. Pentru ca voi sã aveti soluții, într-adevăr, voi sunteti soluția pentru fiecare problemă singurã care face sã sufere umanitatea. Și ne referim, cã este atât la nivel micro și macro. Pentru moment, nu există factori externi care sã vã inhibe, pentru că acești uzurpatori negativi, care au atacat omenirea atât de mult timp, si-au pierdut controlul asupra inimillor voastre, dar, probabil nu a mintilor voastre?
Deci, din nou spunem, voi sunteți soluția la fiecare problemă pe care o vedeti în jurul vostru, și voi sunteti mai mult decât suficient de puternici și înțelepti pentru a se ocupa cu fiecare dintre ele. Vom fi alături de voi, la fiecare pas din drum, și ne vom face partea noastră, în scopul de a face ca sã găsiti aceste soluții într-un mod și cu o viteză pe care voi nu o puteati face singuri. Dar, pentru ca sã fim în măsură să vă ajutãm, voi trebuie în primul rând sã veniti în proprul vostru ajutor. De aceea noi spunem sã mergeti în interiorul vostru, și sã o faceti cu intenția acelora care se străduiesc pentru măreția care a rãmas acolo adormitã timp de ere. Pentru cã voi sunteti ca Frumoasa din Pãdurea Adormita, cineva care a fost ținut sedat pentru o lungă perioadă de timp, și poate dura o eternitate pentru a se trezi din nou. Însã voi trebuie sã vã treziti, pentru a înfrunta viitorul, trebuie să îndepărtati ultimele urme ale acestui somn indus, începînd cu propria voastrã ființă.
Acest lucru poate părea inconfortabil la inceput , asemãnãtor cu senzatia atunci când sângele intrã în circulație într-o parte a corpului vostru care a fost amortit un timp. Însã amintiți-vă, toate aceste " înțepături de ace" , pe care le experimentati de-a lungul drumului sunt de fapt un semn că cã voi v-ati trezit în sfîrsit . Pentru cã este aceasta că tot acest proces înseamnă, a se trezi la faptul că sunteti fiinte mult mai puternice decât ati crezut, și ca atare, acest proces ar putea fi bine comparat cu un pacient care a fost în comã timp de mulți ani, și dintr-o dată, se trezește. Și astfel, aceasta va fi o perioadă de dezorientare și confuzie pentru voi toti, pentru ca sã puteti sã vã familiarizati cu aceastã " casã nouã " a voastrã , la care ne referisem în mesajul anterior. Amintiți-vă, ați lăsat -o casă veche si înghesuitã în spate, si acum locuiti noi camere mai spațioase decât înainte, și încă aveti un set nou de camere cu care trebuie să vă familiarizați. Pentru cã acolo se gãsesc multe dintre propriile voastre puteri, puterile care rãmãseserã stocate într- un seif de stocare pe tot acest timp, pe cînd voi existati ca vechi tipuri de ființe umane, ființele umane care au funcționat într-un singur cilindru, functionînd doar cu o fracțiune din propria voastrã putere. Dar acum, veti fi capabili de a accelera motorul și de a folosi puterile voastre depline, asa cã, probabil acesta nu este cel mai bun moment pentru a rămâne inactiv ?
Pentru că, așa cum am vorbisem înainte, voi sunteți singurii cu mâinile pe volan și cu piciorul pe pedala de accelerație, și voi sunteți singurii care trebuie să decidă dacă trebuie sã exploreze aceastã nouã mansiune în care de abea v-ati mutat. Noi nu putem sã vã obligãm sã faceti asta, însã vom continua să vã reamintim că nu mai puteti dormi mai mult timp. Pentru că, dacă o veti face, nu numai cã veti pierde destul, însã veti face mai dificil pentru ca această lume sã se poatã de asemenea, trezi la o nouă realitate. Pentru cã lumea viselor tale va deveni o realitate numai dacă voi faceți acest lucru. Deci, din nou spunem, coborîti-vã în interiorul vostru, pentru că este locul unde voi veți găsi noul vostru voi, acel care este mai mult decât gata pentru a se însãrcina cu orice activitate care poate rãmîne între voi și viitorul la care visati.
by Aisha North on December 05, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius