PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, January 10, 2014

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR DIN 07:12

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR DIN 07:12

Poate ati observat o mică pauză în acest proces, o pauză mică pentru a respira, dacă vreți, o șansă de a sta jos și de a începe cu adevărat sã vã vedeti în toată splendoarea voastrã? Din nou, aceasta este ceea ce acest lucru este, o oportunitate de a da un pas în spatele agitatiei vietii voastre de zi cu zi și de a intra în voi însisi; închideti ușa și intrati în propriul voastru sanctuar interior, unde puteți începe să vã familiarizati cu adevarata esenta a cine sunteți cu adevărat. Pentru cã voi sunteti mult mai mult decât ceea ce credeti, și chiar dacă acest lucru este un mesaj pe care l-am repetat mereu si mereu din nou, noi vom continua sã insistãm până cînd ultimul dintre voi va cădea în genunchi în venerație vãzînd realul voi, pentru prima dată. Și da, asta va lua timp, însã acest fapt se va întâmpla mai devreme decât mulți dintre voi cred, și acum, acest proces de voi deschizînd usile voastre interioare,  cu siguranță a luat o semnificatie cu totul nouã.
Pentru cã noi suntem mai mult decât conștienți de aceastã procesiune aparent interminabilã de usi interioare în care mulți dintre voi s-au aventurat în toți acești ani. În unele dintre ele, voi ati intrat târându-se pe maini si genunchi, aproape în disperare, complect epuizati de lunga cãlãtorie, pe care ați avut-o pentru a ajunge acolo. Alte usi în care ati sărit literalmente de bucurie, cu brațele în aer, în timp ce strigati de bucurie. Și acum, mai multi și mai multi dintre voi vor începe să se simtă în întârziere, pentru că voi ati reușit să lucrati drumul vostru prin acele limitări vechi, care au servit să vã lase în genunchi în frustrare și disperare.
Deocamdatã, voi toți ati întrat într-o parte a fluxului care vă va duce mai departe cu o viteză mult mai mare și cu mai puțină oboseală și frustrare în urma voastrã. Pentru cã, voi ati aruncat bagajul vechi, de asemenea, v-ati dat mai multă libertate de manobrã pentru a intra în modul-de-descoperire, în loc de modul-de-curățare, și, ca atare, credem că toți aveti șansa de a sta și căuta cine erati înainte de voi. Și fãcînd acest lucru, veți începe să vedeți toate aceste uși deschise fãcîndu-vã semne, pentru cã nu mai existã acele grămezi înalte de bagaje vechi care le ascundeau de voi.
 Deci, din nou spunem, rezervati-vã ceva timp pentru a sta cu tine însuți, de a respira în esența voastrã, și de a simti aerul curat care plutește în directia voastrã de la camerele voastre interioare, care vã invitã sã le vizitati . Pentru că ele nu sunt vechile și înghesuitele camere, pline de tot felul de resturi. Nu, acestea sunt săli mari și aerisite, umplute cu tot felul de minuni, cu mai mult decît suficient spațiu pentru ca sã intrati, și să deveniti și mai mare în acest proces. Pentru că atunci când veti merge la aceste noi dependinte, veti începe să vã deschideti și să cresteti într-un ritm rapid, însã sã nu vã fie teamã, nu veți întîlni nici un fel de restrictii în orice fel fãcînd acest lucru. Pentru cã, aceste camere sunt acolo pentru a vă ajuta să cresteti cît de mult puteti, și așa cum am spus, nu existã limite. Nu pentru capacitatea acesor camere, nici pentru potențialul pe care voi îl aveti în interior, așteptînd ca voi sã veniti si sã-l desblocati. Deci, luati-vã ceva timp pentru a comemora faptul că voi v-ati dus pe voi proprii, atît de departe, pentru cã nu a fost în nici un caz o sarcină ușoară, însã, dupã aceea, lãsati curiozitatea voastrã sã vã ghideze spre înainte din nou, acum că drumul este bine și cu adevărat curățat pentru ca voi sã-l gãsiti cu ușurință .
by Aisha North on December 07, 2013.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius