PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, January 15, 2014

Partea 378 - 12 Decembrie 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 378

Credem cã toti simtiti un fel de accelerare în aer acum, ca o micã schimbare a presiunii sau a temperaturii, si ati constatat cã multi dintre prietenii vostrii, animalele, prezintã simptome de a întelege acelasi lucru. Pentru cã existã ceva care se apropie într-adevãr, si sunteti pe cale de a prinde primele semne venite din aceastã furtunã de luminã, la care ne-am referit de atîtea ori în misivele anterioare. Pentru cã de fapt se apropie de voi, si acum toti vor simti sosirea acestor slabe frãmîntãri, asa cum aceste magnifice animale, elefantii, pot capta semnalele prin tãlpile picioarelor lor. 
Pentru cã este de fapt, o nouã vibratie care se apropie, si orice persoanã cu auzul lipit de pãmînt, energetic vorbind, a prins deja aceste semnale deocamdatã destul de slabe. Însã acum, aceste semnale se vor amplifica în realitate, astfel încît mai multi si mai multi dintre voi se vor aseza si-si vor ciuli urechile lor în anticipare. Pentru cã voi veti simti cã se apropie ceva foarte magnific, în asa fel cã poate pãrea aproape prea mult, si împreunã cu aceastã anticipare, voi de asemenea veti putea simti agitatia anxietãtii încãrcate în interiorul ei. Vã vom garanta doar cã acest lucru era de asteptat, pentru cã ceea ce voi simtiti, este o schimbare atît de fundamentalã, cã de fapt va sterge cu buretele, în multe feluri, si voi nu veti mai fi aceiasi, dupã ce veti fi stat sub acest potop de purificare energeticã.
Si amintiti-vã, voi sunteti încã identificati mult cu vechiul voi, acel care obisnuiati sã fiti, însã nu mai sunteti. Totusi, amintirile nu au fost complect eliminate din propria voastrã fiintã, si ca atare, voi încã veti avea un timp dificil întrezãrind pe voi însisi pe mãsurã ce vã transformati. Si astfel, vechile instincte de a omite schimbãrile, vor fi automatic declansate în multi dintre voi, chiar dacã nu aveti o imagine constientã de ceea ce ati pãstrat, interiorul vostru stie foarte bine cã va fi o mare transformare, si din aceastã cauzã va fi un amestec între dorintã si teamã. Pentru cã în adîncul sufletului, toti stiti cã acum nu mai mai existã nici o cale de întoarcere, voi de fapt v-ati angajat sã vã transformati ca noi încã o datã, însã atunci cînd mintea voastrã încearcã sã facã fatã acestui fapt, tot ceea ce poate gîndi, este moartea. Pentru asta, în multe feluri, a fost o procesiune de decese, pentru cã voi toti a trebuit sã vãrsati una cîte una acele vechi straturi ale voastre, si lîngã acest proces de înviere, stã un proces de moarte. Pentru cã vechiul voi, trebuie sã lase totul în ordine, pentru ca noul sã-si ia locul sãu, si chiar dacã voi ati stat scufundati profund în acest ciclu de moarte si înviere atît de mult timp în aceastã cãlãtorie, de data aceasta rezultatele vor fi atît de profund transformatoare, cã ele sunt predispuse sã declanseze ceea ce a rãmas din acest mecanism de apãrare, de a rãmîne în vechile limite si definitii de ceea ce voi credeti cã sunteti.
Însã toate aceste ziduri vechi au fost demolate acum, si chiar dacã voi încã va trebui sã întelegeti toatã extensiunea a toate astea, voi sunteti în curs de a desfãsura aripile voastre, si de a proba ceea ce înseamnã aceastã moarte a vechiului în realitate. Dar acum, cu puternicele vînturi de schimbare construindu-se la orizont, perceptia vechiului vostru voi, este deja de fapt un lucru de domeniul trecutului, care va începe sã se infiltreze, si aceasta va fi capabilã de a provoca mai mult decît un pic de frisoane pe ici pe colo. Asa cã sã nu fiti surprinsi dacã veti gãsi cã vechile si familiarele voastre sentimente de neliniste vor ocupa stomacul vostru, pentru cã stim cã este pur si simplu un semnal cã voi sunteti în curs de transformare. Pentru cã atunci cînd aceste vînturi cu fortã de furtunã vor începe sã mãture planeta într-un viitor foarte apropiat, toate vechile si depãsitele pãrti în ruinã, care obisnuiau sã fie voi, vor fi luate prin surprindere pentru întotdeauna. Atunci, voi vã veti putea simti goi si vulnerabili, chiar mai mult decît înainte ca voi sã începeti sã vã confruntati cu acest adevãr, deoarece în acesta, ca si în toate celelalte lucruri, acest lucru implicã o schimbare profundã si ireversibilã, si va fi nevoie de timp pentru a gãsi din nou acest echilibru.
Deci, din nou spunem, sã stiti cã totul este bine, chiar dacã voi proprii vã veti simti mai putin în largul vostru, decît de obicei, si sã stiti cã toate nodurile în interiorul stomacului vostru, sunt pur si simplu semne ale acestui eveniment care se apropie, si care vã va purta literalmente prin furtunã afarã din vechi, si va planta cu fortã picioarele voastre pentru prima datã, în noul Voi. Si începînd din acel moment, lumea voastrã nouã se va naste. Deci, garantati-vã cã nu veti avea nevoie sã vã fie teamã, în aceste abordaje de furtuni energetice. Asa cum am spus mai înainte, ele nu vor sosi pentru a vã distruge, ele vor sosi pentru a vã elibera o datã pentru întotdeauna, din vechea închisoare de limitãri. Pentru cã acolo nu existã limite, însã cu toate acestea, voi nu ati fost capabili sã vedeti literalmente voi proprii, si astfel voi veti continua sã vedeti ziduri si bariere, acolo unde nu mai existã nici unele. Si este din aceastã cauzã cã aceastã Furtunã de Luminã este atît de extrem de necesarã. Pentru cã voi puteti avea nevoie de ajutor, pentru a lãsa mintea voastrã liberã de toate, si cã ajutorul este din ce în ce mai aproape, chiar în timp ce vorbim.

by Aisha North on December 12, 2013.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius