PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, January 30, 2014

Bine ați venit la aceastã primã Reuniune ÎN JURUL LACULUI, Duminică 05 Januarie

Bine ați venit la aceastã primã Reuniune ÎN JURUL LACULUI, Duminică 05 Januarie
Dragi frati si surori!
Intrãm într-un nou an, si intrãm în cîteva energii foarte noi. Si acum, vom avea norocul de a le experimenta împreunã, pentru cã în aceastã duminicã, avem prima noastrã REUNIUNE ÎN JURUL LACULUI din 2014. Aici este ceea ce CC’ii au de spus despre asta:

“Intrînd voi în acest an nou, de asemenea ati început sã simtiti gustul noului în mai mult decît un sens, si acum, vã invitãm pe toti sã dati prima scufundare colectivã în aceastã lagunã a noutãtilor. Pentru cã acum, veti avea încã o datã sansa de a se scufunda în energii, în companhia companionilor, zicînd astfel, pentru cã din nou veti avea aceastã ocazie specialã de a face ceea ce voi numiti de Reuniune. Aceste întîlniri sunt importante în adevãr, pentru cã ele ne oferã tuturor ocazia, nu numai de a aprofunda legãturile deja existente între toti si fiecare dintre voi, însã de asemenea, legãturile care existã între voi si regatele unde voi existati.

Cu alte cuvinte, aceastã retea sclipitoare de luminã, care acoperã toatã omenirea, si mai departe, va fi încã o datã folositã pentru a întãri legãturile noastre, si a întãri decizia voastrã. Pentru cã voi toti veti fi invitati sã intensificati si mai mult fereastra voastrã de întelepciune, deoarece veti fi orientati individual referitor la cum si cînd, aceste energii noi noute în foaie, vor putea fi chemate pentru a vã ajuta sã promovati propriul vostru proces. Pentru cã, chiar dacã acesta va fi un eveniment foarte colectiv, el va fi de asemenea individual. Voi sunteti cu totii conectati prin intermediul acestui tesut imens de fire individuale de luminã care au fost tesute, si în jurul fiecãrui suflet conectat cu ajutorul acestui Lac, dar de asemenea voi sunteti conectati direct cu Sursa prin intermediul propriului vostru nucleu intern. Si ca atare, de fiecare datã cînd toti vã veti aseza si intra în acest lac ca un grup, voi de asemenea o veti face ca entitãti unice, si astfel, voi toti veti avea bucãtica voastrã proprie si specialã cu voi, începînd de la aceastã reuniune.
Deci, din nou spunem, fiti bine-veniti la aceastã primã scufundare, în aceastã nouã versiune a acestui Lac, aceastã Lagunã, care a fost energizatã din nou si din nou, pentru cã voi toti sunteti conectati în própria voastrã cale la aceastã retea de necrezut de Luminã. Si, de data asta, va fi o ocazie foarte specialã, pentru cã veti fi pusi fatã în fatã cu aceastã nouã frecventã energéticã, care a început sã fredoneze în partea inferioarã a acestei bãltoace de luminã, pe care voi toti ati ajutat sã o colectati în acest spatiu. Si astfel, vã veti putea simti intrînd în apele noi si destul de stranii într-un prim moment, însã stim cã tot ceea ce vei gãsi, va fi própria ta manierã de a se defini ca liber, pentru ca sã te încãlzesti aproximativ. Deoarece, chiar dacã unele din aceste imersiuni energetice, pot fi interpretate ca intense, credem cã tot ceea ce veti întîlni va fi o manierã de, literalmente, sã vã jucati cu aceste noi energii.
Pentru cã ele se gãsesc aici, pentru ca voi sã vã puteti amuza, si noi spunem cã asta înseamnã în tote sensurile cuvîntului. Amintiti-vã, noi v-am spus cã voi sunteti creatorii noului, si ca atare, cerem ca voi sã deveniti copii din nou, în sensul de a pãrãsi asa numita notiune serioasã, de a face lucrurile corect. Pentru asta, vã invitãm pe voi toti, sã începeti sã deveniti adevãrati creatori acum, si creatorii, creeazã începînd de la bucurie, nu de la o ideie rigidã de a face lucrurile conform unei foi de parcurs. În loc de asta, noi vrem ca voi sã vã eliberati, asa cum ziceti, si sã încercati sã gãsiti o manierã de a începe într-adevãr sã vã amuzati în aceste ape noi si foarte primitoare. Pentru cã ele vã invitã sã stati o bunã perioadã de timp, permitindu-vã sã plutiti liber în interiorul lor, deschizînd mintea voastrã si anuntînd timpuri bune, cum se spune. Stim cã asta poate suna un pic frivol pentru unii, însã, din nou, creatia vine de la minte liberã, si de la un spirit jucãus, si asta merge de mîini date cu aceste noi energii. Pentru cã ele se gãsesc aici pentru a fi folosite în orice formã pe care o puteti, pentru a fi întinse si turnate, comprimate si stoarse, sub orice formã sau mãrime, la care vã puteti gîndi. Si amintiti-vã, nimic nu poate iesi gresit, pentru cã voi nu puteti folosi aceastã nouã energie în vre-o formã care sã poatã sã facã rãu altora, sau vouã însivã. Pentru cã aceste energii sunt foarte imaculate, si ele pot rezista la orice tentativã de rea gestiune. Deci sã nu vã fie teamã, pur si simplu apreciati-o, în orice mod pe care îl puteti. Pentru cã vouã nu vã vor fi date, nici un fel de definitii referitor la modul în care trebuie sã folositi aceste noi si extrem de maleabile energii, deoarece voi veti trebui sã decideti. Deoarece veti defini directia, si veti decide ritmul, deci nu vã limitati în orice fel aici. Pur si simplu, lãsativã sã flutuati liber în aceste noi ape, si vedeti ce puteti face cu ele”.


Eu vã invit pe voi toti sã vã alãturati mie, pentru prima noastrã scufundare comunã în aceste noi energii. Acest lac, aceastã “piscinã de luminã”, niciodatã nu a fost atît de puternicã, si eu sunt intr-adevãr nerãbdãtoare pentru a fi capabilã sã mã scufund în aceste ape înconjuratã de atîtea suflete strãlucitoare !
Iubire, luminã si recunostintã din partea mea, Aisha

Aici se gãsesc cîteva exemple de orã localã care corespund cu ora 21:00 de la Oslo:
Londra : 20:00
Helsinki : 22:00
São Paulo : 18:00
Manaus : 16:00
New York: 03:00
El Paso : 01:00
Los Angeles : 12:00 PM
Singapura : 04:00 AM Luni
Tóquio: 05:00 Luni
Sydney: 07:00 Luni
Poti sã-ti gãsesti ora localã aici: http://www.thetimezoneconverter.com/
Asa ca întotdeauna, poti sã faci asta întotdeauna cînd simti cã este mai bine pentru tine. Tot ceea ce ai nevoie sã faci, este sã iei loc, si sã te conectezi cu aceastã energie, cu intentia de a fi o parte a aceste Întîlniri.
Aceste întîlniri au loc în prima duminicã a fiecãrei luni. Aici se gãsesc datele pentru primul semestru al lui 2014:
05 ianuarie
02 februarie
02 martie
06 aprilie
04 mai
01 iunie
De la Aisha Norte în 4 ianuarie 2014.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius