PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, January 28, 2014

INTRÎND ÎN NOUL - 31 Decembrie 2013

INTRÎND ÎN NOUL

Dragi frati si surori!

În putine ore, vom iesi din 2013, si intra în 2014. Niciodatã mai înaite „eu-l” care esta gata sã intre într-un nou an, a fost atît de deosebit de „eu-l” care exista acum douãsprezece luni în urmã, deoarece acesta a fost într-adevãr un an de mari transformãri. Ca un burete, noi am fost îmbibati în val dupã val de energii, pentru ca apoi sã fim storsi înafarã din nou, cu scopul de a spãla strat dupã strat de vechile si anticele standarduri de comportament, credinte vechi si vechi programãri. Si cînd credeai cã sa terminat, totul a început din nou. Dar, cum acest an ajunge la sfîrsitul lui, simt cã acest proces de asemenea ajunge la sfîrsit, si cã în anul care este gata sã intre, totul va fi despre aparitia lui „eu”, al adevãratului „eu”, nu una din acele vechi versiuni de mine însãmi, care eu credeam cã eram la început. Deocamdatã, vom îndepãrta aceastã secventã aparent interminabilã de a îmbiba si a stoarce, si realul „eu” pe care noi toti îl avem în interor, care ne asteaptã pentru al descoperi, va începe sã iradieze exterior. Astfel, chiar dacã acest an ne-a lãsat pe toti mai mult decît un pic decolorati si slãbiti, lumina noastrã va începe sã strãluceascã mai puternic. Si, pe mãsurã ce lumina noastrã începe sã cîstige fortã, efectul pe care îl va avea asupra lumii care ne înconjoarã, de asemenea se va mãri. Deoarece lumina noastrã, va servi pentru a rãri mult din vechea si densa ceatã care încã acoperã mare parte din lumea noastrã, si asa ca Soarele, lumina noastrã este puternicã suficient, pentru a umple aceastã lume întreagã cu o nouã strãlucire.

Deci, multumesc tuturor pentru a aduce lumii acest nou an, permitîndu-vã sã fiti îmbibati si storsi în mod repetat de cãtre lumina incidentã, si permitîndu-vã sã eliminati strat dupã strat din vechi. Multumesc pentru cã faceti lumina voastrã sã strãluceascã aici pe Lac, si pentru cã o ajutati sã devinã o realitate îmtr-un mod care a depãsit visele mele cele mai fantastice. Multumesc pentru cã împãrtãsiti întelepciunea voastrã si întrebãrile voastre, si pentru cã sunteti curajosi suficient pentru a împãrtãsi frustrãrile voastre si fricile voastre. Multumesc pentru cã împãrtãsiti bucuria voastrã, rîsul vostru, si IUBIREA voastrã. Fãrã voi, nu ar exista Lacul, si fãrã voi  nu ar exista Reuniunea în jurul Lacului, meditatiile noastre lunare ale grupului, care au devenit de asemenea realitate în 2013. 
Pentru cã noi ne gãsim deja în Noul, care a creat deja primele fundatii ale lumii viselor noastre, unde trãim cu inima, conectati unii altora si cu Toatã creatia, într-un mod care va ajuta pe atîtia altii, sã fie capabili sã facã acelasi lucru. Sunt atît de mîndrã de voi, sunt atît de mîndrã de mine, si sunt atît de mîndrã de EUA. Deoarece am lucrat cu totii si fiecare dintre noi atît de greu, pentru noi proprii, departe de vechea si limitata versiune a lui „eu”, si ne pregãtim pentru ceea ce am venit sã facem: sansa de a intra în sfîrsit în Noul cu tot ceea ce suntem. Astfel, lãsînd versiunile vechi de noi proprii în spate, iesind din 2013, eu trimit tuturor un sincer MULTUMESC, si deschid bratele mele pentru a da bine - ati venit acestui nou – acest nou an, acest nou eu al meu, acest nou VOI, si aceastã nouã lume, vom continua sã creãm împreunã.
Doresc tuturor un magic, creativ An Nou, sã fie un an fructifer, pacific si vesel pentru noi toti! Si în aceastã viitoare Duminicã, sã putem sã salutãm acest an nou împreunã, în modul nostru special, pentru cã atunci, vom avea prima Reuniune în jurul Lacului a acestui nou an. Sunt nerãbdãtoare pentru a vã vedea pe toti acolo, si mai presus de toate, pentru a intra în Noul în tovãrãsia voastrã! 

Cu multã iubire si recunostintã din partea mea, Aisha by Aisha North on December 31, 2013.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius