PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Tuesday, January 28, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 380

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 380

Așa cum poate ati notat, frecventele care vã lovesc acum se gãsesc de fapt departe de acelea în care v-ati scãldat mult timp, pentru cã în ultimele zile, un set nou de codificãri energetice au transformat propria atmosferã în jurul vostru. Si ca de obicei, împreunã cu aceste noi codificãri, sosesc o întreagã serie de reactii energetice, atît pe planul fizic, cît de asemenea în nivelele mentale. Si pentru multi dintre voi, aceste noi curenti, au literalmente dislocat resturile mult mai adînci pe care memoria voastrã celularã le-a tinut ascunse de voi, ceea ce se pare pentru întotdeauna. Si acum, te poti gãsi luptînd cu toate aceste resturi care dintr-o datã defileazã în fata ta, si te poti gãsi cã aparent aluneci sub aceastã suprafatã, incapabil pînã chiar de a respira. Deci, vom profita de aceastã ocazie, pentru a vã aminti, cã tot acest proces, nu este vorba despre o alunecare în jos, în loc de asta, este vorba despre de a rupe toate si fiecare din vechile incrustatii, care mentinuserã sufletul vostru prizonier lung timp, si chiar dacã spãrgînd aceastã coaje durã, sau carapace, care sa strîns în sufletul tãu, o poti simti ca fiind insuportabil de dureroasã, însã este într-adevãr imperativ ca tu sã treci prin acest proces. Si, vã rugãm, aveti încredere în noi cînd spunem cã motivul pentru care multi se înfruntã cu asta, în acest exact moment, este deoarece voi sunteti însfîrsit gata pentru ca sã o faceti. Aminteste-ti, cã noi referim, cã este o durere care merge foarte adînc, si propriul tãu corp, a fãcut tot posibilul pentru a o ascunde de tine, pentru ca sã poti într-adevãr sã supravietuiesti pînã aici, în primul rînd. Pentru cã existã limite pînã unde o fiintã umanã fragilã poate suporta, si tovarãsul tãu de încredere, corpul tãu fizic, si-a luat asupra lui însusi aceastã durere, pentru a proteja acest copil interior fragil, în orice fel în care a putut. 
Pentru cã el sa purtat ca pasnicul tãu în acest proces, si astfel, el a îndepãrtat cea mai dureroasã dintre memorii, într-un mod, care a fãcut tolerabil pentru majoritatea dintre voi, si ca atare, ati putut sã fiti capabili sã ajungeti atît de departe. Însã acum, voi toti ati crescut atîta în înãltime, cã sunteti capabili sã luati toate acestea, si de asemenea corpul vostru, poate, un pic reticent la început, lãsînd de o parte aceste scoarte tari de informatii, pe care el le-a încapsulat în fundul propriei lui tesãturi, cît de bine a putut. Si astfel, ele pot apãrea brusc în fata voastrã, în detalii extreme, si pentru multi, asta va veni ca un soc, pentru întregul lor sistem. Pentru cã, voi poate le-ati uitat, sau poate le-ati procesat pe toate, însã existã încã unele resturi, si în unele cazuri, mari fîsii de „ teritoriu interzis”, care se deschid brusc în fata voastrã. Pentru cã propriile voastre corpuri au interzis accesul vostru la aceste locuri înainte, si cu dreptate, pentru cã, dacã v-ati fi aventurat foarte departe în interiorul acestor camere întunecate mai devreme, ati fi avut o mare sansã, sã vã pierdeti acolo. Dar nu mai existã. Pentru cã acum, aveti lumina lîngã voi, si ca atare, nu existã o singurã salã întunecatã, în interiorul fiecãruia dintre voi, care sã poatã sã vã prindã în ghearele ei. Pentru cã, voi purtati atîta luminã acum, cã ea va accesa pînã la cele mai adînci nise din propria voastrã fiintã, si astfel, nimic nu o va putea opri sã intre, îsfîrsit, pînã la pãrtile din voi, la care nu fusese capabilã sã ajungã înainte.   
Asta poate suna ca un calvariu de nesuportat, pentru cã dacã existã un lucru care este mai presus în mintea cuiva, este de a micsora impactul a tot ceea ce este dureros. Dar, credeti-ne cînd spunem cã, chiar dacã acest proces poate pãrea insuportabil de dureros la început, el în mod rapid se va transforma într-un adãpost de o asemenea eliberare si usurare, cã te va lãsa literalmente reînoit si renãscut.  Pentru cã despre acest lucru este vorba,  a gãsi curajul tãu interior care îti va permite sã deschizi poarta finalã, aceea care a fost marcatã cu un imens semnal de avertizare, si din cauza asta, a fost întotdeauna cu grije evitatã. Însã acum, nimic nu te poate opri sã intri în aceastã salã, pentru cã oricît de profundã aceastã cavernã poate fi, si chiar cu amintirile cele mai teribile pe care le contine, o mai mare putere vei elibera în tine însuti. Pentru cã este o adevãratã putere interioarã dragilor, si cu cît mai adînc în rãnile tale vei merge, mai puternice curentele de luminã ale vindecãrii, vor fi. Si cînd vei respira profund si vei îndrãzni însfîrsit sã lupti si sã deschizi aceastã poartã, intrînd peste prag, vîntul în spatele tãu se va intensifica ca o adevãratã furtunã de luminã, urmãrindu-te în aceastã camerã, care va exploda literalmente toate memoriile întunecate spre exterior, sub cerul deschis. Si cînd ele vor fi expuse luminii, îsi vor pierde însfîrsit orice capacitate pe care o avuseserã, de a te mentine la pãmînt. Pentru cã atunci, vor deveni ca si cum nu ar avea greutate, si vei fi însfîrsit eliberat de aceastã greutate, pe care ai purtat-o mult timp – în aceastã viatã, si în toate vietile care au venit mai înainte.
Aminteste-ti, corpul tãu fizic, este capabil sã pãstreze memoriile implantate în interiorul structurii sale, în tot de-alungul drumului sãu, începînd cu mult timp înainte ca acest actual corp fizic, sã fi venit la existentã, si ca atre, voi toti puteti purta mult bagaj, care acum va fi eliberat. Însã, cum te-ai deschis luminii, lumina te va ajuta însfîrsit sã înfrunti tot ceea ce vei avea de înfruntat, pentru a deveni liber, însfîrsit. Si chiar dacã lumina în interiorul tãu, va fi mai mult decit suficient de puternicã, pentru a spãla toti si toate urmele de praf si murdãrie care sau acumulat, propriei sale camere a ororilor, de asemenea este important sã nu închizi usa oricãrei lumini oferite pentru a te ajuta, venitã dinafarã. Pentru cã Toti ai creatiei sunt gata pentru a oferi asistenta lor în acest ultim si, „oh” atît de crucial proces de eliminare a oricãrei vechi corzi ale sufletului tãu. Si din aceastã cauzã, vã cerem tuturor sã cereti ajutor, si el va sosi de fapt în toate formele si manierele, de la colegii vostrii umani, de la tovarãsii vostrii animalele, de la propria Mama Pãmînt, si de fapt de la multi care nu mai sunt într-un corp fizic. Ne gãsim aici cu totii pentru tine, si suntem gata sã te îmbrãtisãm în iubitoarele noastre brate, si sã te ajutãm sã-ti gãsesti echilibrul, din nou. Pentru a retrage ceea ce în unele cazuri pot fi bucãti de materie întunecatã, va cere taxe de trecere în voi toti, si astfel, este important de amintit cã, chiar dacã esti singurul care poate hotãrî, dacã trebuie sau nu sã deschizi aceastã camerã internã, si sã o expui la luminã, tu ai atîtia în picioare lîngã tine, gata pentru asi adãuga lumina lor tie, cu scopul ca acest proces dureros sã fie fãcut, în cel mai scurt spatiu a intervalelor de timp. 
Deci, din nou spunem, sã nu vã fie teamã dragilor, pentru cã chiar dacã vã este teamã în aceste spasme dureroase ale amintirii, ele au venit pentru cã voi ati permis ca propria voastrã fortã, sã le poatã purta în acest calvar. Însã nu trebuie sã le înfruntati singuri, de fapt, vã sfãtuim sã nu le înfruntati singuri, pentru cã lumina este aici, în plinã fortã, gata pentru a da o mînã de ajutor si a calma inima voastrã, cînd în cele din urmã veti pãsi prin, si în interiorul acestui sanctuar. Si cînd vã veti întoarce afarã din aceastã camerã internã, din nou, o veti face ca victoriosi, ca acei care însfîrsit au cucerit în bãtãlie, ultima bucatã a teritoriului interior. Si atunci, veti merge în pace, cãci, imediat, lumina vã va da toatã pacea si forta interioarã, de care aveti nevoie, pentru a îmbarca în acest final de revelatie a adevãratului voi. 

by Aisha North on December 16, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius