PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, December 13, 2013

Partea 373 - 23 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 373 - 23 Noiembrie 2013

Timpul a început sã accelereze, si vrem sã spunem, în toate sensurile cuvîntului. Pentru cã ceea ce voi ati înteles ca un grup definit de coordenate, inmutabile, nu mai existã. Priviti, umanitatea are într-un anumit fel în mintea sa, conceptele cã existã unele asa-numite „legi naturale”, care existã acolo pentru a fi perpetuate, si care pot fi folosite pentru a mãsura orice lucru, o datã ce ele sunt definite ca o constantã. Ei bine, acesta poate sã fi fost cazul, sau, cel putin, a pãrut sã fie cazul pentru o lungã perioadã de timp, însã acum, totul se gãseste de fapt fluind (curgînd). Asa deasemenea, acele mãsuri care au venit pentru a vã sustine, ca fiind definitia cea mai sigurã a lucrurilor care sunt considerate ca o constantã puntru umanitate. Si cînd aceste aparente constante încep sã pluteascã, vouã vã este greu sã gãsiti ceva consistent în vreun loc, si astfel, haosul referit, va presupune într-adevãr un sens cu totul nou. 
Sã nu vã înselati, noi am conversat despre o rãsturnare extremã în toate acestea, însã vor exista mici si destul de subtile semnale, în primul rînd, care vor provoca mintea  savantilor de pe toatã planeta. Însã amintiti-vã, mintile voastre vor încerca sã nege ceea ce poate fi considerat ca imposibil, pentru cã fiintele omenesti au o lungã istorie de a se crede capabile sã înteleagã totul, si ca atare, vor gîndi cã au o singurã si unicã definitie, pentru ceea ce este posibil si ceea ce nu este. Însã acum, jocul este pe cale de a se schimba, dacã am putea folosi un astfel de cuvînt, si manualele didactice care au fost folosite ca volumele care definesc cãutarea întelepciunii de cãtre omenire, vor trebui sã fie re-escrise în mai multe locuri. Pentru cã voi sunteti în schimbare, si deasemenea totul în jurul vostru, si definitia constantei timpului vostru, difinitia voastrã de timp, vor fi primele a fi puse la încercare. Asta nu va fi  o noutate pentru unii dintre voi, pentru cã voi ati investigat poate, pãrtile cele mai ascunse a acestor aspecte, si voi ati vãzut cã existã deja semnale ale acestora, apãrînd. Pentru a aminti, ceea ce a fost definit ca fiind adevãrul, va lua un lung timp pentru a fi abrogat, o datã ce aceste definitii, stabiliserã un acord asupra lor, apoi ei vor gãsi cã va fi mai dificil sã se ajungã la un acord, prin faptul cã ei ajunseserã la un acord asupra lor ele, care, fiind mãsurã standard nu se mai aplicau.
Astfel, comunitãtile voastre stiintifice vor avea dificultãti cînd se vor confrunta cu faptul cã aceea pe care îsi bazau ecuatiile lor, bazele solide pe care îsi construiserã întregile lor cariere,  vor pãrea cã se dizolvã sub propriile lor picioare. Desigur, asta nu se va petrece peste noapte, însã primele semnale cã ceva se întîmplã de fapt, vor începe sã vinã la luminã într-un viitor foarte apropiat. Si ca întotdeauna, vor exista minti care vor fi foarte receptive la ele, într-adevãr, ei asteaptã deja netrãbdãtori aceste rezultate, pentru cã au fost pregãtiti pentru a primi exact acest tip de informatie. Pe cînd, pentru un mare numãr a unei aceeasi comunitãti, asta va fi ca un mare soc, literalmente, pentru tot sistemul lor. Si da, noi deasemenea vrem sã spunem în toate sensurile cuvîntului, pentru cã asta va fi o informatie încãrcatã într-o frecventã care va începe literalmente sã ardã o multime de sigurante(în electricitate), pentru a folosi un cuvint cu care voi sunteti mai familiarizati. Si da, „sigurantele”, vor fi deasemenea, de un tip foarte biologic, cum ar fi în interiorul unui creier uman. 
Asta va suna amenintãtor pentru multi,  însã asta este ceea ce se va întîmpla o datã ce vãlul va începe sã se diluiascã suficient, pentru ca aceste informatii sã înceapã sã se infiltreze înafara si înãuntrul, si deasemenea în viziunea fiintelor umane obisnuite. Si cînd folosim acest cuvînt, nu este în sensul pejorativ, este doar ca o declaratie  a ceea ce referisem deja, deasemenea va începe sã interactioneze cu toti acei colegi care încã nu au vãzut ceea ce voi ati vãzut deja pînã acum în cãlãtoria voastrã. Amintiti-vã, voi sunteti pionierii, acei care stiu dinainte cã ceva într-adevãr se întîmplã, si ca atare, asteaptã ca aceste schimbãri sã se întîmple. Însã, pentru omul sau femeia obisnuitã, trãindu-si viata în acelasi fel , asa cum mereu au fãcut-o, ei nu vor avea nici cea mai micã idee de tot ceea ce este pe cale sã se întîmple. Si pentru ei, va fi un soc, si pentru unii, va fi un soc care îi vor face sã simtã, cã tot ceea ce ei stiau si tot ceea ce ei sunt, se face tãndãrele. Pe cînd pentru altii, va fi un soc care îi va scutura fiind treji, si vor sãri cãtre viatã, literalmente, în fata ochilor lor. Pentru a aminti, un soc într-un sistem, deasemenea poate servi pentru a-l reanima, pentru cã atunci cînd un soc electric este administrat unei inimi care a încetat sã batã în mod normal, asta este ceea ce îi va permite sã înceapã sã o facã din nou. 
Pentru cã acest soc poate fi comparat în multe aspecte cu asta, cu un val enorm de putere care va lansa multe fiinte omenesti pe calea recuperãrii. Si cînd spunem recuperare, ne referim, desigur, pe calea pe care voi ati parcurs-o pe o lungã perioadã de timp acum. Si astfel, ei vi se vor alãtura în cãutarea lor pentru a se întoarce sã intre în viatã, într-un mod care le va permite nu numai lor, însã deasemenea tuturor în aceastã lume o nouã viatã. Cu alte cuvinte, ei vi se vor alãtura în aceastã muncã de iubire, si îsi vor adãuga greutatea lor în partea voastrã de balantã, si le va da permite sã se schimbe si mai repede. Pentru a vedea, multe vor trebui sã fie schimbate într-un timp foarte scurt, si astfel, oamenii vostrii de stiintã, vor fi primii care vor care vor avea de a face cu aceastã enormã rãsturnare, pentru cã ei vor trebui sã si abandoneze bagajul lor vechi în atît de putin timp, o datã ce va trebui sã fie capabili sã accepte noul într-un mod atît de profund. Ei vor trebui sã reavalieze o mare parte  din ceea ce apartine întregului fundament al logicii lor, si acesta, la rîndul sãu, va permite acestei lumi sã poatã sã repare mult din ceea ce voi ati deranjat. Da, vom folosi acest cuvînt, chiar dacã poate suna putin lipsit de respect. Pentru cã voi aveti un munte de încurcãturi de curãtat, si vi se va cere sã o faceti, într-o perioadã foarte scurtã,  de fapt. 

Desigur, vom veni în ajutorul vostru, însã din nou, voi sunteti acei care vor trebui sã facã toatã munca grea, în multe feluri. Si astfel, comunitatea voastrã stiintificã va fi pusã la înãltimea sarcinii, de fapt, si ei vor trebui sã-si punã toatã inima în asta. Nu numai vor avea nevoie sã fie capabili sã fie la înãltimea ocaziei, chiar atunci cînd tot ceea ce au obtinut în aceastã perioadã ar fi ceea ce este cel mai putin de care au nevoie. De asemenea ei vor trebui sã înteleagã faptul cã nu existã o altã formã de inteligentã în existentã, care sã poatã sã-i învete mai mult decît cîteva lucruri. Si asa, multi cu o minte mîndrã,  vor trebui sã fie de acord cu faptul cã existã minti cu mult mai strãlucitoare ca ale  lor, si timpul va spune cîti dintre acesti fosti laureati vor fi abili sã înghitã asta. Însã, din nou, sã nu vã fie teamã, pentru cã stim cã existã atîtea minti strãlucitoare între voi, care sunt mai mult decît gata pentru a sãri pe oportunitate, si sã se lanseze cu capul în aceastã muncã. Si aveti încrederte în noi cînd spunem, cã ei vor administra asta în mod strãlucit ! Încã o datã, vã amintim cã  acesta este defapt un plan foarte atent calculat, si nimic nu a fost lãsat pe dinafarã, si din aceastã cauzã, stim cã toti parametrii necesari pentru a realiza acest plan de muncã au fost îndepliniti, si asa, vom continua desfãsurînd totul din cadrul cronogramei.
Am auzit zvonuri de disidentã amestecate cu strigãte de bucurie, si pe bunã dreptate, pentru cã stim foarte bine cã acesta va avea defectele sale, în tot felul de forme. Amintiti-vã doar, umanitatea trãieste sub edictul vointei libere, si deci, ceea ce se va petrece în timpurile viitoare pentru fiecare individ, este din cauza alegerii pe care fiecare a fãcut-o, chiar înainte de a ateriza în acest corp fizic. Astfel, nimeni nu va fi obligat sã facã – sau sã nu facã – ceva, deoarece asta va fi de acord cu rolul pe care voi l-ati definit în prealabil, înainte de a sosi. Da, vor exista acei care vor opta pentru a nu îmbrãtisa noul, nu în aceastã încarnare în orice mod, si astfel, ei se vor comporta în consecintã. Însã va exista un mare numãr de de persoane care au venit aici expres pentru a avea sansa de a intra în noul cu tot ceea ce  au putut aduna, si de a face parte din aceastã operatie de salvare. Pentru cã asta poate fi comparat cu procesul de salvare al unui vas scufundîndu-se aproape pe o unghie neagrã, si pentru putin este repus înapoi în formã din nou. Pentru cã umanitatea a dus de fapt toatã planeta la un pas de dezastru, însã acum, totul va fi stabilit în actiune, cu scopul de a repara tot ceea ce a fost dus prea departe, pînã la extrem.
Si astfel, vouã nu trebuie sã vã fie teamã de extinctie, pentru cã asta nu va fi permis, nici mãcar în cadrul edictului de vointã liberã. Aduceti-vã aminte, voi puteti sã vã alegeti propriul destin, însã voi nu puteti sã alegeti acel al unei întregi planete. Asftel, cu siguranta cã în acest caz, totul este bine îngrijit, si voi veti avea numai de ales viitorul pas în toatã aceastã operatie. Pentru cã toti sunteti fiinte suverane, si dacã ati ales sã îmbrãtisati noul, veti vedea sosind circumstantele care vã vor permite sã mergeti la proxima etapã, în toate sensurile. Si pentru acei care au optat sã se dezangajeze de tot, circumstantele care vor sosi, îi vor ajuta sã o facã, deasemenea. Deci, da, totul va fi bine, chiar dacã evenimentele pot indica contrariul. 
Deci, sã stiti cã nu are importantã ceea ce se va petrece în aceste sãptãmîni viitoare, voi toti mergeti cãtre ceea ce ati pus în inima voastrã, ca destinatie. Va exista mult haos si multã confuzie, însã deasemenea voer exista multe, multe motive de bucurie. Pentrucã lumina se va revãrsa într-un asemenea ritm, cã va sfida orice descriere, si cînd ea va sosi în casã, ea va actiona ultima etapã a acestei mari transformãri, si o va face într-o formã, cã nimeni nu va rãmîne afarã din lat. Pentru cã asta va afecta toatã umanitatea, functionarii si clericii tineri si bãtrîni, persoanele bogate sau sãrace, bogãtasii si puternicii si umilii. Si va bãtea în toate casele în acelasi fel, însã rezultatul a toate acestea va varia de acord cu propria sa colectie personalã. Deci asta înseamnã cã alegerea voaastrã,  va face rezultatul final, si alegerea voastrã este într-adevãr sacrã, pentru Toatã creatia. A fost întotdeauna asa, si  va fi în acest caz.
Deci, luati loc si observati ce se va întîmpla, pentru cã voi aveti deasemenea rol de observãtor, chiar dacã jucati un rol important în aceastã întreagã intreprindere. Pentru cã voi veti sti ce se va petrece, chiar dacã nu aveti toate detaliile. Si nu, voi nu veti avea detaliile cu antecedentã, pur si simplu veti avea cunostinta unei enorme transformãri care va avea loc, si deasemenea veti sti cã, dacã nu ar fi fost din cauza voastrã, aceastã transformare nu ar fi avut loc, în primul rînd. Asa, cu siguranta cã, chiar dacã voi deasemenea simtiti vreo teamã cînd începeti sã reflectati asupra a ceea ce este pe cale sã se întîmple, sã stiti cã asta se va termina asa cum voi ati visat, aparent pentru întotdeauna.
Prin urmare, acesta este începututl numãrãtoarei inverse pînã la ultimul si final capitol al acestei povesti, ultimul capitol, care va semnala începutul unei noi povesti pentru umanitate, povestea unde iubirea va domni, si unde trecutu l va fi trecut, pentru ca sã nu mai învie nici o datã. Pentru cã, cînd toate astea vor fi terminate, voi nu veti avea nici un motiv sã vã temeti pentru voi însisi, nici pentru frumoasa voastrã planetã. Pentru cã atunci, voi toti veti împãrtãsi un viitor strãlucitor, conectati si binecuvîntati în feluri care încã nu au fost posibile. Pentru cã voi mergeti cãtre lumina cea mai strãlucitoare, în propriul sãu nucleu, unde totul va fi reînviat într-un asa fel, cã nu va mai fi nevoie sã vã uitati înainte , nici înapoi nici o datã. Pentru cã va fi , va fi aici nu ACUM, si va fi tot ceea ce voi ati visat si încã ceva mai mult.
Deci luati asta ca fiind primul semnal cã acum, norii care par a se reuni la orizont, nu sunt un semn de nefericire si distrugere. Dimpotrivã, sunt un semnal de înviere, un semnal al unei ploi torentiale de luminã, care va spãla ultimele urme de murdãrie care au pãtat omenirea, si aceastã planetã pentru atît de mult timp. Ea vã va spãla pe toti, curãtîndu-vã în asa fel, cã voi veti strãluci pe dinãuntru, si voi veti folosi aceastã luminã pentru a vã duce în noul mîine, si voi veti  folosi aceastã luminã, pentru a închide ultimul capitol a acestei povesti a vechiului. 

by Aisha North on November 23, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius