PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Sunday, December 1, 2013

ISTORIA CREATIEI – Partea 4

ISTORIA CREATIEI – Partea 4


Acesta este un alt mesaj care, probabil, vã va rãsuci capul, însã stim cã nu vor fi noi cunoasteri pentru voi. De fapt, este ceea ce existã tipãrit în voi de la început, nu numai din aceastã viatã, ci din eternitate. Pentru cã, cu totii împãrtãsiti aceleasi matrite, pentru cã cu totii veniti din acelasi eter, si ca atare, nu este, nici nu va fi o “noutate”, pentru nici unul dintre voi. Însã din motive speciale, ati fost programati pentru a dezactiva arhivele de memorie antice, pe care le transportati cu voi, si astfel a început viata voastrã ca fiintã omeneascã. Însã cînd veti achizitiona puterile voastre integrale ca adevãrati creatori, veti avea permisiunea sã accesati la totul, încã o datã. Pentru cã ceea ce altã datã a fost considerat ca un obstacol, acum va fi din nou un activ, avînd în vedere cã ati reusit sã re-legati din nou, suficient pentru a accesa la sferele de vibratie mai înaltã, de unde ati venit. Pentru cã totul este relationat cu vibratia, cu proprietãtile armonice ale sunetului, dacã întelegeti, create pentru a reda o anumitã muzicã, care se va armoniza cu totul ceea ce este. Pentru cã toatã Creatia nu este altceva decît, o enormã partiturã de muzicã, totul este creat în “note” separate, împreunã pentru a suna în disonantã si în consonantã, în functie de cum priviti la asta. Sau mai degrabã, depinzînd de cum ascultati. Pentru cã ceea cee VEDETI, este într-adevãr ceea ce ASCULTATI, cu alte cuvinte, ceea ce percepeti este vibratia, însã aceste vibratii pot lua aspectul a mai multor figuri si forme diferite , si pot fi vizuale, precum si aurice. Întelegeti ? Toate lucrurile îsi intoneazã propria lor melodie, care oscileazã si danseazã pentru sunetele armonice interne, si asta le face sã devinã vizibile, fie pentru ochi, fie pentru alti receptori ai vibratiei.

Pentru cã marea (oceanul) de posibilitãti, se poate asemãna cu o mare (ocean) de liniste, pentru cã trebuie sã fie pusã în actiune, în scopul de A DEVENI ceva. Asa cum am spus, s-ar putea asemãna cu aprinderea unui chibrit într-o camerã întunecatã, în mod a vedea numai chibritul, pentru cã este acolo, însã nu poate fi perceput, si ca atare, este observatorul acel care pune toate în MISCARE. Si imediat ce este fãcut momentul, el începe sã EXISTE, si imediat, poate fi perceput ca o vibratie a unei frecvente specifice. Pentru cã masa, este pur si simplu energia definitã în cadrul unei frecvente specifice, si voi, ca observatori, o puteti percepe, pentru cã sunteti capabili sã discerniti aceste frecvente. Dar, cum referissem într-un mesaj anterior, sunteti în acelasi timp, receptorul si de asemenea transmisorul, pentru cã voi sunteti creatorii, si sunteti cei care observã creatia. Deci, dati viatã trimitînd o vibratie, si o faceti sã se întîmple, observînd efectul pe care îl are asupra acestei mãri (ocean)de posibilitãti, care se gãseste adormit, dacã vreti, pînã va fi atins de voi, sau de orice altã persoanã, trimitîndu-si vibratiile.

Într-o anumitã mãsurã, poate fi similar cu aceste masini noi, în trei dimensiuni, pe care oamenii le-au fãcut acum, prin care trimit semnale electronice, la un dispozitiv care la rîndul sãu, transformã aceste semnale într-un obiect tangibil si functional, în trei dimensiuni. Informatiile privind vibratiile, sunt proiectate într-un nor de particule de energie, si aceste particule sunt apoi colectate de acord cu informatia modularã a acestor vibratii care sosesc, si atunci formeazã o anumitã “figura” sau formã, pe care aceste mesaje vibrationale o descriu. Vã putem da o imagine pentru asta, si este imaginea unei picãturi de apã, care este aruncatã într-un recipient de lichid, si cînd picãtura vine la suprafatã, la membrana acestui lichid, puteti vedea cum se formeazã o nouã picãturã, care este ejectatã din acest lichid. (fig. 1)Nu este aceeasi picãturã care a lovit suprafata, este o imagine oglinditã a ei, fiind produsã de cãtre volumul de lichid în care aceastã primã picãturã sa amestecat. Acelasi lucru se petrece cu actul de creatie. Voi trimiteti o “picãturã” de informatie, si cînd ea se va lega cu suprafata acestei mãri de particule, o nouã “picãturã”va fi formatã, si ejectatã din aceastã mare de supã de energie. Deci, ceea ce veti pune, va fi ceea ce veti obtine, pentru cã nu este un act aleatoriu, asta este ceva care este întotdeauna foarte specific.

Acest lucru nu este o ocazie la întîmplare, în care luati loc si vã uitati în spatiu asteptînd ceea ce poate fi invocat din interactiunile cu toate acestea, Nu, asta are un întreg scop, si cînd începeti sã interactionati constient, veti vedea literalmente asta, voi proprii. Si de asemenea a fost motivul pentru care, Umanitatea a fost deposedatã de aceastã capacitate, pentru atît de mult timp. Pentru cã, pentru a vi se permite sã creati începînd de la aceastã sursã de posibilitãti, trebuie sã fiti în armonie cu frecventa îmbibatã care guverneazã totul, frecventa lui Dumnezeu, dacã doriti sã o numiti astfel, aceea care poate permite, aceea care are permisiunea de a crea, si ca atare, trebuie sã parcurgeti într-adevãr un drum lung , înainte de a gãsi aceastã frecventã. Pentru cã, ascensiunea este tocmai despre acest lucru, este, de a stabili frecventa modularã pe care Fiinta voastrã o poate contine, si cum toti stiti, cu cît mai joasã este frecventa, cu atît mai putinã capacitate existã pentru a interactiona cu frecventele înalte. Si pe bunã dreptate, pentru cã nimic nu este suficient de pur, adicã, care nu este contaminat de formele inferioare de vibratie, în scopul de a li se permite sã participe la vibratiile mai înalte. Ele nu pot interactiona cu acest ocean de energie creatoare, deoarece se gãsesc mult în dezacord cu ea, si ca atare, nu pot fi un pericol, în cazul în care doriti sã experimentati acest proces. Însã aveti nevoie sã fiti curãtati de aceste vibratii discordante, astfel încît sã fiti capabili sã primiti si sã transmiteti, acest nou sunet de libertate. Pentru cã asa cum spus în mod repetat, ati început sã vã gãsiti vocea voastrã, si ati început sã o folositi pentru a cînta, si multi din jurul vostru existã, din cauza vocii pe care sunteti capabili sã o emiteti, pentru a fi capabili de a sintoniza, literalmente, acest cîmp de frecventã a lui Dumnezeu.

Aceastã frecventã este foarte specificã, si este aceeasi frecventã, care poate fi detectatã ori de cîte ori cineva este capabil sã audã vibratia care predominã în tot ceea ce EXISTÃ. Pentru cã totul intoneazã aceleasi note, dar, prin extensie, au melodia lor individualã pe care o transmit, sau melodia pe care o fac (ei, el), un obiect specific separat de tot restul. Însã pentru a exista, trebuie sã se supunã acestei frecvente fundamentale de unde a venit, marea de energie creativã, lichidul care a format aceste obiecte separate, în primul rînd. Însã spunem, din nou, ceea ce faceti acum, este cã trimiteti frecventa voastrã specificã cãtre acest “lichid” energetic maleabil, si o faceti cu anumit ordin în minte. Pentru cã veti trimite ordinul în forma de un “pachet” de informatie vibrationalã, si cînd acest “pachet” va interactiona cu acest lichid, va fi produsã o picãturã, sau un obiect, ceva tangibil care îndeplineste aceste instructiuni specifice pe care le trimiteti. Poate pãrea foarte complicat, si în unele privinte, este chiar, dar procesul în sine este asa de usor, ca un joc de copii. Pentru cã, aceea în ce vã concentrati, va fi trimis de cãtre voi în forma unei vibratii foarte precise care, la rîndul sãu, va fi înteleasã ca o energie sensorialã, în acest ocean de particule energetice, si energia va fi transmisã înapoi ca o imagine într-o oglindã, ca o energie specificã.

Este o explicatie simplã a acestui proces, însã mecanismele fundamentale, dacã doriti, de fapt, sunt foarte complexe. Pentru cã nu este un argument “fãrã reguli”, o oportunitate de a crea ceea ce simtiti cã aveti nevoie, la un moment dat. Amintiti-vã cã este un proces COLECTIV, un proces unde toti si fiecare dintre voi are o parte desemnatã. Pentru cã, ceea ce veti crea, este o parte foarte importantã a unei Creatii enorme si complexe, proiectatã deja, si ca atare, planurile au fost elaborate, si toti au fost bine informati cu privire la care este partea fiecãruia, pe “lista de sarcini”. S-ar pãrea cã nu existã absolut nici un control, ceea ce nu este cazul, însã asta spune cã nu existã nimic, care este, sau a fost , sau care va fi, lãsat la voia întîmplãrii.

Ati sosit pentru A FI/EXISTA aici, în acest exact moment, în scopul de a face tot acest proces sã se întîmple, si ca atare, voi sunteti ca mici bucãti ai unei masini enorme, totul gata pentru a crea o versiune a Umanitãtii si a planetei, care poate fi comparatã doar, cu ceva vãzut în visele voastre cele mai îndrãznete. Si motivul de a fi vãzut în visele voastre, este cã deja ATI VÃZUT asta devenind realitate. Deci, amintiti-vã, timpul este de asemenea un lucru maleabil, si ca atare, acest proces întreg a avut loc deja, însã pentru voi, este doar începutul. Sperãm cã nu veti scoate bucuria din toate acestea, dimpotrivã, sã vã ajute sã întelegeti cã nu puteti fi gresiti, pentru cã ati FÃCUT-O deja. Însã, din nou, acest proces trebuie sã aibã loc la momentul potrivit pentru VOI, cu scopul de a-l face sã se întîmple pentru VOI, pentru cã sunteti singurii care îl veti face ca sã aibã loc, si voi sunteti acei care sunteti în controlul a toate. Pentru moment, ati fost atasati la aceastã “masinã muitidimensionalã”, care va crea, ceea ce constiinta voastrã va cere pentru a crea.

Si tineti minte, asa cum ati fãcut-o, nu veti fi capabili sã cereti ceva pentru a fi creat, care, literalmente, este “în fara ordinii”. Pentru cã nu puteti esua, si ca atare, vã vom cere, pur si simplu, sã vã delectati cu gîndul, cã veti crea propriul vostru vis, si acum acest vis, va deveni în sfîrsit o realitate. Nu numai pentru voi, însã pentru toti acei conectati la aceastã magnificã retea a NOULUI.


Channelller: Aisha North
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius