PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Saturday, October 26, 2013

Bine ati venit la a Sasea Reuniune în jurul Lacului - 06 Octombrie, 2013

Bine ati venit la a Sasea Reuniune în jurul Lacului - 06 Octombrie, 2013

Dragi prieteni!

Încã o datã, se pare cã luna atrecut ca un flash, si mîine la 21:00 ora Oslo, Norvegia, vom avea un alt Portal sosind. Atîtea lucruri au avut loc în ultimele sãptãmîni, si cred cã multi vor fi de acord cã, chiar dacã uneori a fost extrem de obositor, de asemenea existã un sentimento de schimbãri profunde, si chiar de exaltare si bucurie. Începem sã vedem rezultatele acestei întregi munci grele a noastre, atît la nível personal, cît si de asemenea la nível colectiv, si acum a sosit momentul de a da un pas înainte. Pentru cã începem sã crêem un nou “noi” si lume nouã, si o vom face de o formã, care cred cã ne va surprinde pe noi însisi. Si mîine vom avea o ocazie excelentã, pentru a crea împreunã, asezîndu-ne si conectîndu-ne cu energiile si cu toate persoanele de necrezut – adunate aici. Asta este ceea ce CC’ii împãrtãsesc cu noi despre asta:


“Asa cum multi dintre voi au înteles, timpul pare a se lungi si extinde mereu, pentru ca brusc sã se contracteze, ca o clipire, ca un elastic.Si toate acestea sunt asa cum trebuiau sã fie, deoarece vechiul vostru concept de timp liniar, nu vã va fi de folos cu nimic, vouã care începeti sã vã reînoiti, nu numai în viata voastrã, dar de asemenea în tot ceea ce vã înconjoarã. Aveti prezent în mintea voastrã, cã voi nu mai sunteti voi cei vechi, însã cînd vorbim despre reînoire, vorbim despre efortul creativ care va intra acum în obiectivul vostru al tuturor.


Pentru voi, nu mai este doar demontarea vechiului voi, care începe sã-si construiascã o marcã nouã, care va fi capabil sã întruneascã toate aspectele care fuseserã bine ascunse de vedere, nu numai de voi, dar de toti ceilalti de asemenea. Însã acum, a venit ora de a aduce toate la suprafatã, în mod în care voi sã puteti sã strãluciti din ce în ce mai strãlucitor si prin asta, sã iluminati toatã lumea voastrã cãtre un nou drum. Si de data asta, nu va fi numai lumina care va ilumina lumea voastrã, va fi de asemenea tot ceea ce voi ati construit începînd de la aceastã luminã, care îsi va imprima o amprentã de nesters asupra viitorului. Pentru cã voi sunteti pregãtiti pentru a crea, într-un mod în care nimeni nici o datã pe aceastã planetã, nu a fost capabil sã o facã înainte, si ca atare, voi veti fi încã o datã pionieri într-un domeniu care contine posibilitãti infinite pentru voi toti. Pentru cã veti merge pînã unde nimeni nici o datã a mers , si voi veti face asta într-un fel care nici mãcar face parte din imaginatia voastrã pînã acum. Pentru cã acum, nu vor mai exista limite, si ca atare, tot ceea ce aveti nevoie sã faceti, este sã vã lãsati sã mergeti în interiorul vostru propriu.


Deci încã o datã, vã invitãm sã luati loc, si sã vã conectati cu aceastã fîntînã inepuizabilã de energie creatoare, care se gãseste la dispozitia voastrã, si pentru a face aceastã experientã încã si mai profundã, vã invitãm sã o faceti în compania fratilor si surorilor vostri, la o orã care a fost stabilitã dinainte. Acesta va fi una dintre acele sesiuni care poartã numele de Întîlniri în jurul Lacului, însã de aceastã datã, ne vom reuni cu voi, si toti vor gãsi asta ca o experientã foarte specialã. De aceastã datã, totul va fi despre creatie, despre cum încep sã se învîrteascã toate aceste filamente fine de luminã, într-o structurã care va ajuta sã vã aducã toate, numai cã mult mai mult. Pentru cã ajutorul existã deja, o retea sigurã dacã voi doriti, deci de aceastã datã, va fi totul despre eliberarea de conceptii gresite vechi si orice alte obstacole, care încã pot sã stea în drumul vostru.


Deci puneti-vã mintea la odihnã, si lãsati spiritul vostru sã vã ducã într-o cãlãtorie de explorare, si stim cã asta va fi doar prima tentativã de a face ceva care va deveni obiectivul principal, pentru toti în aceste timpuri viitoare. Deci, încã o datã, vã multumim tuturor pentru eforturile voastre, si de asemenea ne-ar place sã spunem cã, de aceastã datã, recompensele pe care le veti culege pentru eforturile comune, vor aduce multe pentru atîtia. Nu numai pentru acei care se gãsesc aici adunati, însã pentru toti ceilalti care trãiesc si respirã pe planeta voastrã, si mai departe. Deci, vã multumim tuturor pentru cã acceptati aceastã provocare, deschizînd inima voastrã, si permitînd ca lumina sã înceapã sã-si lucreze magia în voi. Cãci acum, voi veti începe sã faceti vrãjile care vor ajuta planeta întreagã sã devinã un loc de bucurie pentru voi toti.”


Dragi prieteni, haide sã explorãm acest teritoriu nou, împreunã !


Cu mult drag si recunostintã de la mine, Aisha

Aici sunt cîteva exemple de orare locale care corespund la 21:00 din Oslo:

Londra: 20:00 h
Helsinki: 22:00 h
São Paulo: 16:00 h
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Luni
Tokyo: 04:00 AM Luni
Sydney: 05:00 AM Luni

Voi puteti gãsi ora voastrã localã aici: 


:http://www.thetimezoneconverter.com/


Ca întotdeauna, puteti face aceastã reuniune, atunci cînd simtiti cã este cel mai bine pentru voi. Voi toti puteti face asta, sã luati loc, si sã vã conectati cu aceste energii, cu intentia de a face parte din acest “efort creativ”.

by Aisha North on Outubro 05, 2013.

Translator: Florika



No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius